Ayia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :crazyeye::crazyeye: Julka jestes poprostu dobrym szpiegiem :evil_lol: Quote
julia.zuzanna Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Ayia']:crazyeye::crazyeye: Julka jestes poprostu dobrym szpiegiem :evil_lol: no ba, nie ty pierwsza to stwierdzasz :D link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52461#6 :D:D:D Quote
luka1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :evil_lol: Zaraz, zaraz nie rozumię kto ładnie chodzi na smyczy - mama? :evil_lol: Quote
julia.zuzanna Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 zależy z czyjego punktu widzenia bo np. z punktu widzenia mojego Marvina to ja nie umiem chodzić na smyczy, bo spowalniam i ciągnę do tyłu Quote
katya Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 julia.zuzanna napisał(a): bo np. z punktu widzenia mojego Marvina to ja nie umiem chodzić na smyczy, bo spowalniam i ciągnę do tyłu Tak więc on woli, żebyś latała bez smyczy :evil_lol: Quote
Szyszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ajax przytył wreszcie nie stercza mu żeberka.Pozbył się stanów lękowych, przedtem jak byłam z nim na spacerze to czasami patrzył na balkony i okna i czegoś sie bał , kitę miał podwinietą aż przy samy nosie i wiał do domu. Nawet w domu nie chciał wychodzić sam na balkon , teraz wychodzi i rozrabia. Dzisiaj zrobił pobudkę sąsiadom o 5 rano swoim donośnym głosem. Jak wracam z pracy to rzuca się na mnie i zaczyna się przytulanko on jest poprostu kochaniutki. Już mu powiedziałam że zapadł na niego wyrok- ma u nas dożywocie ale sie specjalnie nie przejął. Mama Szyszki Quote
Ayia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 hehe... bo nie ma czego wszystko ma to mu nawet pasuje to dozywocie :evil_lol: Quote
Szyszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Mam pytanko, czy ta miła dziewczyna co stała po drugiej stronie ulicy przy poradni z takim duuużym, ślicznym psiakiem i chciała obejrzeć Ajaxa to była może Julia.zuzanna. Quote
Ayia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 a jak ta dziewczyna wygladala? Jesli byla z rudym spanielem to zapewnie ona.. :evil_lol: Quote
Szyszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 to napewno nie był spaniel, ten sliczny piesek był podobny do haski, chociaż ja za bardzo na rasach sie nie znam, bo zawsze miałam pieski wielorasowe ja je nazywam owczarki łódzkie i nieraz było tak. że ludzie mi wierzyli, że taka rasa jest hi hi:evil_lol: Quote
ewatonieja Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 więcej fotek!!! :loveu: prześliczny ten Ajaks więc się chce oglądac takie psie szczęście! Quote
Szyszka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Fotki będą, ale jak wróci Angelika z wczasów, bo ja nie jestem taka bystra, żeby je wkleić no i trzeba zrobić nowa sesję zdjęciową.:oops: Dzięki mojemu kochanemu Ajaxikowi dzisiaj w nocy spałam na jego poszarpanej kostce ze ścięgien. Coś mnie w nocy kłuło w bok, ale dopiero nad ranem zobaczyłam co to było. Kiedy on mi ja przyniósł naprawdę nie wiem. Koleżanka w pracy powiedziała mi. że to dobrze bo mnie tak kocha, że się ze mną dzieli jedzeniem. Ciekawa jestem kiedy przyjdzie do mnie do łóżka z pełną miską.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mama Szyszki Quote
kaLOlina Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no pieknie...pieknie.... Quote
katya Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Jest śliczny. I w tym samym stylu co moje suczydło (avatar). Też z tej hodowli co Ajaks ;) Jeśli wrócą upały, proponuję ostrzyc kawalera :) Quote
Ayia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ojejku :loveu: coteczko jak ty go dobrze karmisz.. widac ze przybral na wadze :evil_lol: a jak sie cieszy jak sie go przytula.. :loveu: kochana bestia z niego widac :loveu: :evil_lol: Quote
luka1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ale przylepa :lol: :lol: , i tłuściutki taki - mniam, mniam, :evil_lol: Quote
Szyszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Eeeee, taki mocno tłuściutki to nie jest, powoli chowają mu się żeberka, a i włosy po ostatnim strzyżeniu odrosły, więc wydaje się większy. A włoski skrócimy :evil_lol: a jakże. Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cioteczki to zparaszam Was na filmiki z Ajaksem. Pierwszy to hit. Ja pękałam ze śmiechu.:eviltong: : http://aressel.wrzuta.pl/film/oxAXope6g2/mov03475 http://aressel.wrzuta.pl/film/shX8Mpx6yb/mov03461 http://aressel.wrzuta.pl/film/12Bv4ydc26/mov03452 http://aressel.wrzuta.pl/film/mgMpncwEG3/mov03432 I sorki za mój dziki śmiech czarownicy. Quote
Ayia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 hehe :evil_lol: ale sie usmialam przy tym 1 filmie :evil_lol::lol: nie wiedzialam ze on jest taki zwinny i szybki :lol::evil_lol: powiedz ze dalas mu Red Bulla :evil_lol::eviltong: Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Kochana, po Red Bullu to on skacze z metrowego tarasu jak Adam Małysz:evil_lol: Quote
szajbus Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ale sie uśmiałam zdrowo. Ajax , ale ci sie trafiło no, no. Masz super domek. warto było czekać. Quote
Szyszka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 I tylko dwie cioteczki Ajaksa obejrzały jego plenerwoe wyczyny? :( Quote
Recommended Posts