Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

julia.zuzanna napisał(a):

bo np. z punktu widzenia mojego Marvina to ja nie umiem chodzić na smyczy, bo spowalniam i ciągnę do tyłu

Tak więc on woli, żebyś latała bez smyczy :evil_lol:

Posted

Ajax przytył wreszcie nie stercza mu żeberka.Pozbył się stanów lękowych, przedtem jak byłam z nim na spacerze to czasami patrzył na balkony i okna i czegoś sie bał , kitę miał podwinietą aż przy samy nosie i wiał do domu. Nawet w domu nie chciał wychodzić sam na balkon , teraz wychodzi i rozrabia. Dzisiaj zrobił pobudkę sąsiadom o 5 rano swoim donośnym głosem.
Jak wracam z pracy to rzuca się na mnie i zaczyna się przytulanko on jest poprostu kochaniutki. Już mu powiedziałam że zapadł na niego wyrok- ma u nas dożywocie ale sie specjalnie nie przejął.

Mama Szyszki

Posted

Mam pytanko, czy ta miła dziewczyna co stała po drugiej stronie ulicy przy poradni z takim duuużym, ślicznym psiakiem i chciała obejrzeć Ajaxa to była może Julia.zuzanna.

Posted

to napewno nie był spaniel, ten sliczny piesek był podobny do haski, chociaż ja za bardzo na rasach sie nie znam, bo zawsze miałam pieski wielorasowe ja je nazywam owczarki łódzkie i nieraz było tak. że ludzie mi wierzyli, że taka rasa jest hi hi:evil_lol:

Posted

Fotki będą, ale jak wróci Angelika z wczasów, bo ja nie jestem taka bystra, żeby je wkleić no i trzeba zrobić nowa sesję zdjęciową.:oops:
Dzięki mojemu kochanemu Ajaxikowi dzisiaj w nocy spałam na jego poszarpanej kostce ze ścięgien. Coś mnie w nocy kłuło w bok, ale dopiero nad ranem zobaczyłam co to było. Kiedy on mi ja przyniósł naprawdę nie wiem. Koleżanka w pracy powiedziała mi. że to dobrze bo mnie tak kocha, że się ze mną dzieli jedzeniem. Ciekawa jestem kiedy przyjdzie do mnie do łóżka z pełną miską.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mama Szyszki

Posted

Jest śliczny. I w tym samym stylu co moje suczydło (avatar). Też z tej hodowli co Ajaks ;)
Jeśli wrócą upały, proponuję ostrzyc kawalera :)

Posted

Ojejku :loveu: coteczko jak ty go dobrze karmisz.. widac ze przybral na wadze :evil_lol:
a jak sie cieszy jak sie go przytula.. :loveu: kochana bestia z niego widac :loveu: :evil_lol:

Posted

Eeeee, taki mocno tłuściutki to nie jest, powoli chowają mu się żeberka, a i włosy po ostatnim strzyżeniu odrosły, więc wydaje się większy.
A włoski skrócimy :evil_lol: a jakże.

• 2 weeks later...
Posted

hehe :evil_lol: ale sie usmialam przy tym 1 filmie :evil_lol::lol:
nie wiedzialam ze on jest taki zwinny i szybki :lol::evil_lol: powiedz ze dalas mu Red Bulla :evil_lol::eviltong: