Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajax strasznie się zakochał, płonie z miłości. Nie sądziłam, że jego ogon może machać z taką prędkością, że uszy jak śmigła to już znam, ale ten ogon....bo padnę:evil_lol:

Posted

I następne:

A tu się łasi do mojej teściowej, bestia jedna :evil_lol: i wcale nie ma ochoty jej zjeść. Żartuje, he,he. Ale musze Wam powiedziec, że miał swoja premierę i przypadł teściom do gustu :cool3: .

Posted

Luka, cioteczko kochana, Mac jest cudny, przecudny, ale narazie duet jest wykluczony :evil_lol:
Nie uwierzycie co mi się dzisiaj przytrafiło.
Moja psina Ajaksina uchlała mnie w zabawie w nos:placz: . Wyglądam nieciekawie, że tak sie wyrażę.
Dobrze, że drasnął mi płatek nosa a nie policzek bo dopiero bym wglądała.... jakby mnie mój mąż zlał.... :evil_lol:
Dostał nową zabawkę i się chyba zapomniał, mam nadzieję, że to jednorazowy wyskok.

Posted

1.Szyszka wiem że duet w domu to troszeczę dużo, ja tylko tak sobie pisiu pisiu, żeby się podroczyć.
2.Może twój Ajaks wszedł w następny etap zadamawiania się i dlatego kłapie zębami. Po całkowitym poddaniu się szczęściu po wyjściu ze schronu, czas na zdobycie lepszej pozycji w stadzie. Oj jeśli to jest to - trzeba mu pokazać kto rządzi.
Ja dokładnie to samo przechodzę z Kacprem. Zaakceptował mnie jako przywódcę ale on jest zaraz po mnie. Jak mu coś nie "leży" kłapie paszczą.

Posted

a ja chyba widziałam Ajaksa parę dni temu przez okno - mieszkam na 8 piętrze, zresztą widziałam od tyłu, więc nie jestem pewna, ale taki charakterystyczny chód miał no i ogólnie był bardzo zadowolony oraz grzecznie czekał na swoją panią

nie szliście Lutomierską w stronę Klonowej?

Posted

My często łazimy w stronę Klonowej :), bo mieszkamy przy poradni, hi,hi. Więc niewykluczone, że nas widziałaś. Gdybyś nas kiedyś spotkała to przyznaj się, że to Ty:lol: . Łazimy też Mokrą, Szamotulską, boiskiem szkolnym (o zgrozo), Powstańców, głównie te okolice.
Może faktycznie Ajaks wszedł w drugi etap. Teraz pilnujemy go, żeby się nie zagalopował w tym swoim etapie i nie pożarł nas żywcem:evil_lol: .
Luka wiem, że się droczysz, pozdrawiam i buziaki dla Kacpra. A propos czy Kacper ma swój wątek na Dogo?

Posted

Szyszka napisał(a):
My często łazimy w stronę Klonowej :), bo mieszkamy przy poradni, hi,hi. Więc niewykluczone, że nas widziałaś. Gdybyś nas kiedyś spotkała to przyznaj się, że to Ty:lol: . Łazimy też Mokrą, Szamotulską, boiskiem szkolnym (o zgrozo), Powstańców, głównie te okolice.

Ja po drugiej stronie ulicy, więc zupełnie inne trasy (kościół lub citroen a czasem park przy hipotecznej jak jest więcej czasu lub działki/tory za żubardzką). Marvin za mądry nie jest, ulica i samochody dla niego nie straszne, więc nie zapędzamy się na drugą stronę lutomierskiej (choć czasem, ale to bardzo rzadko na mokrą do sklepu). Ale może kiedyś się zgadamy na spacer.
Muszę przyznać, że Ajaks bardzo grzecznie wyglądał. Mój też tak przez pierwsze miesiące się pilnował, potem mu przeszło trochę i zapachy stały się ważniejsze. Jak to facet.
A co do boiska - to moja była podstawówka :)

Posted

Ja tam nie chodziłam do podstawówki, bo przeprowadziłam się już w szóstej klasie i nie było sensu się przenosić, ale mieszkam tam od 1992 roku, może nawet się znamy z widzenia...

Posted

Na prośbę mojej mamy, chce Wam powiedzieć, że Ajaks przybiera na wadze, ma wilczy apetyt i tylko trzymamy rękę na pulsie, żeby się ni utuczył....:evil_lol:

Jest bardzo grzeczny, narazie nie kłapie dziobem, pięknie reaguje na imię, ładnie chodzi bez smyczy, no po prostu miodzik. :loveu:

I uwielbia nas tak samo bardzo jak i my jego. Super facecik.

Posted

Super!! :bigcool:
Ajaks poprostu slicznie wygladasz!! mowilam ci ze tyle razy w ucho ze bedziesz mial super domek i beda Cie bardzooooooo kochac :megagrin::megagrin::megagrin:
az sie poplakalam ze smiechu z tego zdjecia :placz: :evil_lol: Julka widze ze nie masz co robisz i podgladsz ludzi jak chodza z psami :evil_lol::lol:

Posted

hehe - akurat wyszłam na balkon zapalić, a że miałam pod ręką aparat...:evil_lol: w końcu jestem dumna, że Ajax (któremu zresztą sama nadawałam imię ;)) jest moim sąsiadem :lol:

mieszkam na 8 piętrze i tylko aparat z 10x zoomem tak dobrze widział Ajaxa na spacerze, ja trochę gorzej, ale od razu faceta poznałam
to było chyba przedwczoraj

a tyle widziałam ja: