kaLOlina Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 jak to tylko 2...???? przynajmniej 3;) a na drugim filmiku leciiiii i te uszyska...co wy mu dajecie jesc ze taki zwawy;) Quote
ewatonieja Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 hehehe niezły gagatek :) zawsze był miły i towarzyski ,ale z tej strony go nie znalismy :) Quote
Szyszka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Cioteczki no to jeszcze trochę Ajaksa: Tu z Szysiem A to zamiłowanie do kiełbasy :evil_lol:. Powoli, powoli a może nikt nie zauważy i da się coś ściągnąć ... Quote
szajbus Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Kochane psisko, ach te jego oczęta. On powinien nazywać się Czaruś! A jak te kiebaski pachniały mniam , mniam. Quote
Szyszka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Na czwartym zdjęciu ma oczka jak kotek ze Shreka :evil_lol: Quote
Ayia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Szyszka'] jaki kochaniutki :loveu::loveu: Kurczem a my sie musimy kiedys spotkac :cool1: bo ta swinka czeka i czeka na mnie i cos sie doczekac nie moze chyba :cool1: Quote
Szyszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Mnie się tez podoba, wrzuciłam sobie na pulpit. I teraz tak patrzy na mnie słodziutko i niewinnie.:loveu: Quote
Szyszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ajax aktualnie jest chory. Od wczoraj.:roll: Wyszła mu trzecia powieka i nie obyło się bez wizyty u weta. Okazało się, ze to na skutek jakiegoś urazu. Oko wygląda juz lepiej ale wczoraj wygladał jakby ktoś go pobił. Katastrofa. Dostał antybiotyk, leki przeciwapalne, okłady z rumianku i sie leczymy. No cóż. Ajaks jest nieokrzesany, jak sobie coś zrobi to nawet nie piśnie. Ostatnio na przykład potknął się i wpadł w dołek i cisza. Podniósł się i poszedł dalej ajkby się nic nie stało:evil_lol: Tak samo w domu, skacze z radości i na przykład niechcący naskoczy na bok fotela, ja bym juz żebra połamała ale on nic. Cisza. Żadnego dźwięku. Nic. Cieszy się dalej. Wczoraj też, oko jak balon, a on szczęśliwy jak diabli. Śmieszny jest. Diabeł jeden. I najkochańszy na świecie. Uwielbia jazdę autem i trzeba uważać bo chętnie zaglada do cudzych samochodów.:cool3: Musze zrobić mu nowe foteczki. Quote
ewatonieja Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 bosze bosze niech mu przejdzie:placz: moze i jest dzielny ale na pewno to nie jest mila sytuacja ale wygląda odlotowo:loveu: na zdjeciu :) Quote
Szyszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Trzecia powieka wróciła na swoje miejsce. Całe szczęście. Bo byliśy w panice. Po ostatnich przeżyciach z Rokim - 12-letnim przyjacielem który odszedł od nas z powodu chłonniaka(:placz:), mamy szajbę. Wszystko traktujemy bardzo poważnie. Jak zobaczyliśmy minę lekarza, to zamarliśmy. A on jak się okazało później wywalił tylko oczy ze zdziwienia, że tak się uszkodził. W każdym razie, Ajaks niczym się nie przejmuje, chorym oczkiem tez nie, jest szczęśliwy i biega radośnie. Przynosi piłki inne potwory. A co mu tam oko. Do wesela sie zagoi. A tak poważnie, to poprawia sie z dnia na dzień. :multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niesamowicie niesamowity pies cieszę się że do ciebie trafił bo po przywiezieniu Kacpra do domu miałam wyrzuty sumienia że nie opszłam do Ajaxa - pewnie wróciłabym z dwoma psami :evil_lol:. Ale teraz jestem spokojna. Ciekawe co z Macem - zniknął i nie ma wiadomości. A szkoda też był mój typ. Quote
Szyszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 luka1 napisał(a):Niesamowicie niesamowity pies cieszę się że do ciebie trafił bo po przywiezieniu Kacpra do domu miałam wyrzuty sumienia że nie opszłam do Ajaxa - pewnie wróciłabym z dwoma psami :evil_lol:. Ale teraz jestem spokojna. Ciekawe co z Macem - zniknął i nie ma wiadomości. A szkoda też był mój typ. Luka bo nasz typ to małe i dłuuuuuuuuugie:evil_lol: Quote
luka1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 psy z pod szafy jak mawia mój syn-niegodziwiec.:loveu: Quote
szajbus Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Chłopak sie robi coraz piękniejszy. Co ty mu dajesz? Jakieś eliksiry czy jak? Quote
Szyszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A tak! mam w zanadrzu eliksir młodości i piękności , ciągle go udoskonalam, bo narazie upiększa tylko kudłate i długie, aleeeee.... Kto wie, kto wie...:evil_lol: Może i na ludzi zacznie działać:cool3: Quote
Recommended Posts