Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki no to jeszcze trochę Ajaksa:
Tu z Szysiem

A to zamiłowanie do kiełbasy :evil_lol:. Powoli, powoli a może nikt nie zauważy i da się coś ściągnąć ...

Posted

[quote name='Szyszka']

jaki kochaniutki :loveu::loveu:
Kurczem a my sie musimy kiedys spotkac :cool1: bo ta swinka czeka i czeka na mnie i cos sie doczekac nie moze chyba :cool1:

• 1 month later...
Posted

Ajax aktualnie jest chory. Od wczoraj.:roll:
Wyszła mu trzecia powieka i nie obyło się bez wizyty u weta. Okazało się, ze to na skutek jakiegoś urazu. Oko wygląda juz lepiej ale wczoraj wygladał jakby ktoś go pobił. Katastrofa.
Dostał antybiotyk, leki przeciwapalne, okłady z rumianku i sie leczymy. No cóż. Ajaks jest nieokrzesany, jak sobie coś zrobi to nawet nie piśnie. Ostatnio na przykład potknął się i wpadł w dołek i cisza. Podniósł się i poszedł dalej ajkby się nic nie stało:evil_lol:
Tak samo w domu, skacze z radości i na przykład niechcący naskoczy na bok fotela, ja bym juz żebra połamała ale on nic. Cisza. Żadnego dźwięku. Nic. Cieszy się dalej.
Wczoraj też, oko jak balon, a on szczęśliwy jak diabli.
Śmieszny jest. Diabeł jeden. I najkochańszy na świecie.
Uwielbia jazdę autem i trzeba uważać bo chętnie zaglada do cudzych samochodów.:cool3:
Musze zrobić mu nowe foteczki.

Posted

Trzecia powieka wróciła na swoje miejsce. Całe szczęście. Bo byliśy w panice. Po ostatnich przeżyciach z Rokim - 12-letnim przyjacielem który odszedł od nas z powodu chłonniaka(:placz:), mamy szajbę. Wszystko traktujemy bardzo poważnie. Jak zobaczyliśmy minę lekarza, to zamarliśmy. A on jak się okazało później wywalił tylko oczy ze zdziwienia, że tak się uszkodził.
W każdym razie, Ajaks niczym się nie przejmuje, chorym oczkiem tez nie, jest szczęśliwy i biega radośnie. Przynosi piłki inne potwory. A co mu tam oko. Do wesela sie zagoi.

A tak poważnie, to poprawia sie z dnia na dzień. :multi::multi::multi:

Posted

Niesamowicie niesamowity pies cieszę się że do ciebie trafił bo po przywiezieniu Kacpra do domu miałam wyrzuty sumienia że nie opszłam do Ajaxa - pewnie wróciłabym z dwoma psami :evil_lol:. Ale teraz jestem spokojna.
Ciekawe co z Macem - zniknął i nie ma wiadomości. A szkoda też był mój typ.

Posted

luka1 napisał(a):
Niesamowicie niesamowity pies cieszę się że do ciebie trafił bo po przywiezieniu Kacpra do domu miałam wyrzuty sumienia że nie opszłam do Ajaxa - pewnie wróciłabym z dwoma psami :evil_lol:. Ale teraz jestem spokojna.
Ciekawe co z Macem - zniknął i nie ma wiadomości. A szkoda też był mój typ.

Luka bo nasz typ to małe i dłuuuuuuuuugie:evil_lol:

Posted

A tak! mam w zanadrzu eliksir młodości i piękności , ciągle go udoskonalam, bo narazie upiększa tylko kudłate i długie, aleeeee....
Kto wie, kto wie...:evil_lol:
Może i na ludzi zacznie działać:cool3: