szajbus Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Twardy z niego zawodnik :evil_lol: Walczy z tą kura i walczy :evil_lol::evil_lol: Biedna kurka :placz::placz: Ale dobrze, że gumowa :multi::multi::multi: Quote
kaLOlina Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 haha Ajax jaki szybki... a ta kura-no nizele biedaczke zmolestowal... jak dobrze ze Ajax ma was...uwielbiam czytac co tam u was:) Quote
Szyszka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Strasznie nam miło :). Ajaks boi się burzy, dzisiaj był taki biedny wystraszony... Czuje, że na Sylwestra to trzeba będzie go czymś uspokajać. Leki mam na myśli. Ale zobaczymy. Dobrze, że dopiero czerwiec. Kurka powoli kończy swój żywot :placz: . Zauważyłam mocny uszczerbek na kuferku i ma podgryzioną szyjkę....:evil_lol: Quote
ewatonieja Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 :D:D:D:D:D ale ta kurka zapiszczała smiesznie :) Ajaksunio prześliczny :) Quote
luka1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Protestuję w imieniu kur. Kura też człowiek i należy jej się szacunek choćby była gumowa.:mad: Może jakiś TD dla biednej kurki, puki jeszcze coś z niej zostało. Quote
szajbus Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ło matko! Przecie cały czas mówię, że biedna ta kurka. A zauważyłyście, że ona jest no.........GOłA! Ten pies ją normalnie rozebrał! Oj Ajax , zbereźniku jeden!!!!! Golizny ci się zachciało?????? A wiesz przynajmniej czym to grozi?? Quote
Szyszka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Oj, zbereźnik z niego straszny :diabloti: . Odżył, już "zapomniał" jak to było w klatce i teraz pędzi ciekawski do psów. Dużych też, nie wszystkie go lubią :roll: . Na szczęście spięcia jeszcze nie było. Mam na myśłi Ajaksa z innymi psami...bo ja już zdąrzyłam się spiąć z taką jedną panią, co stwierdziła, że specjalnie z psem za nią chodzę :krach: . A Ajaks poczuł zew natury i nabrał ochoty na seks:evil_lol: . Dziś to niemalże bym zginęła, gdy mnie szarpnął do takiej jednej, zalotnej suni. Szpilki to nie są dobre butki na spacerki z Ajaksem:lol: A jak sobie popiskiwał i spoglądał na mnie z wyrzutem, że zmieniamy kierunek spacerku GDZIE IDZIESZ, SUNIA IDZIE TAM, A JAK PIĘNIE PACHNIE - i wtym miejscu zaciągał się aż mu nos podskakiwał. A teraz nowość, przed chwilą skończyła się gigantyczna burza, a podczas niej Ajaks spał i się nie przejmował. A wczoraj to mu ze strachu oczy z orbit chciały wyskoczyć....:lol: Quote
szajbus Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Oj przydałaby mi sie recepta na przetrwanie burzy przez moją pannicę. No cóż chłopak pościł tyle czasu, to jak mu koło nosa przejdzie taka wyperfumowana panienka to nic dziwnego, że zew natury bierze górę! Ajax opanuj sie chłopie, bo ci podetną co nieco i będziesz cienko śpiewał! Quote
Szyszka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witajcie, cioteczki kochane. Ten post będzie zawierał bardzo drastyczne zdjęcie. Tylko dla ludzi (dogomaniaków) o mocnych nerwach :evil_lol: . Kurka zakończyła swój gumowy żywot :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: . Quote
Ayia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kurka [*] miejmy nadzieje ze za TM bedzie Ci lepiej.. nikt nie bedzie cie meczyl :( Quote
ewatonieja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 :evil_lol: na kogo teraz przyjdzie pora?jaki gumowy stwór straci swe gumowe jestestwo w paszczy Ajaksa? :lol: Quote
szajbus Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Biedna kurka :placz::placz::placz: Ajax jesteś katem!!!! Quote
luka1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 PROPONUJĘ GDZIEŚ O TYM DONIEŚĆ. Dopisać go do grożnych ras!:crazyeye: Quote
Anecioreczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wspaniały Happy End,przeczytałam wątek przelotem..ale brak słów:loveu: Cioteczki jesteście wielkie! Wymiziać Ajaxa prosze (prośba do nowej własicielki):P A może tak zbiórka na nowego ptasiego stwora?:evil_lol: Quote
Szyszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Anecioreczek nasza psina Ajaksina (jak czasem o nim mówię) wymyziany. Strasznie mu się to myzianko podobało. Widziałam takiego gumowego prosiaczka.... może z drobiu przerzucić się na świnki....Luka co Ty na to? :evil_lol: Quote
luka1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Coś mi się widzi, że Szyszka chce zrobić z Ajaksa, drobnymi kroczkami ,bestię. A może od razu przerzucić go na "noupliski" no co się rozdrabniać i tracić czas :evil_lol: . Bardzo proszę również ode mnie wymiziać pieseczka, który gdybym nie spotkała Kacpra-najwspanialszego psa pod wszystkimi słońcami- byłby moim psem. :loveu: Quote
Anecioreczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kupcie Ajaxowi Kota nakręcanego:diabloti: Quote
luka1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Boże Szyska , twoje okrucieństwo jest straszne. Wyślę Ci swoją teściową ale koty oszczędż. Quote
Anecioreczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 luka1 napisał(a):Boże Szyska , twoje okrucieństwo jest straszne. Wyślę Ci swoją teściową ale koty oszczędż. Kochana Rodzinka:evil_lol: Quote
Gosiaaaa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Bardzo śliczny i milutki piesek tylko zastanawiam się czemu nikt go nie chce:(:( Quote
Anecioreczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Gosiaaaa napisał(a):Bardzo śliczny i milutki piesek tylko zastanawiam się czemu nikt go nie chce:(:( eeeeee ale Ajax ma domek... Quote
szajbus Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Świnkę????????????? Ło matko! Kolejne zwierzę, na które zapadł wyrok!:placz::placz: Litości!!!!! To chyba ta teściowa byłaby lepsza nie? :evil_lol::evil_lol: Quote
Szyszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Może dorzuce jeszcze swoją teściową.... :diabloti: A co niech ma zabawę. Quote
Szyszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ajaksik nie jest ostatnio w najlepszym nastroju, chyba strasznie się zakochał i przeżywa tęsknotę za suńką. Choc jak dziś wpadłam do niego pomiędzy pracami to szalał z radości, poszliśmy na dworek, poszarpaliśmy to co zostało z kurki :lol: . Tylko na odchodne mi popiskiwał, pierwszy raz. Aż się zmartwiłam :roll: . Poza tym skróciliśmy mu włosy, wszędzie po równo. I o to okazało się, że wcale mocno nie przytył tylko mu włosy urosły...he,he. Ale jak odmłodniał bez długiej brody:loveu: . Jednego dnia je więcej, drugiego prawie wcale, nie wiem czy sam sobie tak reguluje według potrzeb? Co o tym myślicie? Fakt jest faktem, że znacznie więcej się porusza, chodzi na bardzo długie spacery, w domu szaleje, więc pewnie zużywa więcej energii. Quote
Recommended Posts