Szyszka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Oj, czeka, go czeka. Ogłaszam konkurs na co wystylizować Ajaksa :hmmmm: , sznaucera bym nie chciała zbytnio i jeszcze nie chciałabym golonka na zero bo strasznie lubię kudłacze. Oczekuje propozycji, no ciotki myślcie, myślcie:evil_lol: . Quote
ewatonieja Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 zaoffuję ,potrzebny transport do wieliczki dla Stelli http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60336&page=31 Quote
Szyszka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Była nowa sesja, a o to jej efekty. Ja i Ajax baraszkujemy na dywanie: Baraszkowania ciąg dalszy (ewentualnie wietrzenie jajek :eviltong: ): A tu myzianko na kanapie :cool3: Język jak krawat po hulankach: Quote
aniac50 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 CUD ,MIÓD,ORZESZKI...,że (z góry przepraszam za cyt.!) brak słów .Tyle szczęścia....,aż łza się w oku kręci.Powodzenia !!!! Quote
luka1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Moja propozycja fryzury dla super psa: szyję i tułów strzyżemy krótko tak jak sznaucera pozostawiając brzuszek i łapki kudłate ale zcieniowane aby nie tworzyła się falbana. Wszystko robimy z włosem ostrzem 1,6, cieniowanie ostrzem 6mm. Głowę: uszy tak jak yorkowi pozostałą część tylko przyciąć, i wycieniować aby komponowała się z szyją, wyrównać i pozostawić kudłatą. Zastanawiam się nad ogonem ale nie mam pomysłu może trochę zcieniować i pozostawić kudłaty? Wczoraj tak cieliśmy podobnego psiaka,no i pani odebrała psa:evil_lol: ( był czarny i na fotkach widać tylko czarną plamę). Quote
Ayia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Szyszka napisał(a):Oj, czeka, go czeka. Ogłaszam konkurs na co wystylizować Ajaksa :hmmmm: , sznaucera bym nie chciała zbytnio i jeszcze nie chciałabym golonka na zero bo strasznie lubię kudłacze. Oczekuje propozycji, no ciotki myślcie, myślcie:evil_lol: . a ja mysle ze Ajaxowi dobrze bedzie w przefarbowanych wlosach.. moga byc pasemka :evil_lol: moze jakis irokez? :eviltong: dodamy mu na jego jezorek co wytyka nam caly czas jakiegos kolczyka i bedzie super pies :evil_lol: :roll: :evil_lol: a tak na powaznie proponuje mu poprostu podciac tylko wlosy wszedzie zeby byl poprostu takim jakim jest bo tak mu najsliczniej :cool3: :loveu: Quote
szajbus Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Zdjęcia śliczne i jakiego ma uśmiechniętego pycholka. Widać, że jest szczęśliwy. Co do fryzurki to myślę, że fryzjer sam doradzi w jakiej fryzurce mu będzie do twarzy hihihi Quote
Szyszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dziękuję Wam kochane cioteczki za pomysły. Przemyślimy te wszystkie propozycje ;) . Wczoraj zabraliśmy Ajaksa poraz pierwszy na działkę. Na początku nie był pewny po co tam przyjechaliśmy, wąchał wszystko, nerwowo biegał z opuszczonym ogonkiem. Jak na złość przyplątała się jeszcze burza, której Ajaks trochę się boi. Ale stopniowo nabierał pewności siebie, a potem jak się juz rozradował to biegał za piłką, znosił patyki i nawet z radości urwał piękną gałąź azalii....no trudno, odrośnie...;) . W każdym razie wylatał się za wszystkie czasy, obszczekiwał sąsiadów, mam udokumentowane - specjalnie dla Ani :evil_lol: . Myślałam, że pękne, biega jak stado koni, taki malutki pieseczek a siła, że ho,ho. No i te uszy, na których niemalże się unosi:lol: . Wieczorem wstawię zdjęcia tego cudaka na wolności. Quote
ewatonieja Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 na watku one najbardziej potrzebujace pomocy wkleiłam zdjęcia psa Ajaksopodobnego tylko dłuższego :))) Quote
szajbus Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hahahahaha, podobno dłuzszego nie ma! Czekamy na fotki z niecierpliwościa Quote
Szyszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Zgodnie z umową, zdjęcia z działki, oczywiście do wstawienia nadają się tylko trzy, bo na pozostałych Pan Ajax się ruszał i są nieostre:eviltong: . Taka bestia, a co. Tu jest zmoczony po deszczu i zmęczony po brykaniu za piłką: Tu jest akcja niszczycielska w iglakach:evil_lol: , i zaraz będzie po mojej azalii...ale to nie jest uwiecznione:roll: . A tu zabawa psa-siłacza, nawet nie wyobrażacie sobie ile on ma siły.:crazyeye: Quote
ewatonieja Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 :lol::lol::lol: ale chłopka ma fajnie :) miła Pani która lub sie bawic i zabiera go na działkę :) rozpieszczony bedzie :) a Radar idzie na szkolenie, Ajaksowi nie potrzeba? Quote
Szyszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Myślę, że chyba nie. A jakie to będzie szkolenie dla Radarka? Spróbuje wstawić film http://aressel.wrzuta.pl/film/aayWDYAWgw/mov03105 nie wiem czy udała mi się ta sztuka..... Quote
Szyszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :multi: Udało się!!!! :multi: Geniusz ze mnie jakiś czy co???? :cool3: Quote
Szyszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A tera dowód dla Ani, że Ajax umie szczekać :lol: http://aressel.wrzuta.pl/film/y2mHakW6Uu/mov03131 Quote
szajbus Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pierwszy filmik mi sie nie otwiera :placz::placz::placz::placz: Drugi jest ok. Szczekanie mnie rozbroiło. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak sie fajowo pasł na trawce. Super! Quote
Szyszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 http://aressel.wrzuta.pl/film/1gF2TxgfRW/mov03103 :loveu: Quote
Szyszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 http://aressel.wrzuta.pl/film/svTMtkUmDd/mov03105 może teraz wejdzie.:p Quote
szajbus Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Teraz mi sie otwiera :multi::multi: On jest niesamowity! Obejrzałam jego figle z zabawką ( o ile dobrze widziałam kurczakiem) i mogę wspólczuc tej zabawce.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jaki on szybciutki!!!! Tarafił na wspaniałych ludzi i powiem tylko tyle, że warto było czekać tak długo, żeby znalazł tak wspaniały dom :loveu::loveu::loveu: Quote
Szyszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :lol: Dzięki . Dobrze, że nikt nam go nie zdąrzyć zgarnąć sprzed nosa...a tak nie wiele brakowało.;) No, kurczak ma lekko wygryziony kuper :evil_lol: Quote
szajbus Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hahaha, nie mogę. Powiedziałam, że współczuję biednemu panu kurczakowi! Ale co ta! Ważne, że Ajax ma radochę nie? Moja bida nawet nie wiedziała co to są zabawki , o kości z prasowanych ścięgien nie wspomnę. Teraz tez z niej niezła modelka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a przy tym jaka kochana. Quote
Ayia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hehe super :) a to jego szczekania super Ci wyszlo :evil_lol: poza tym spojrzcie na jego futro jakie czarne :crazyeye: Szyszka poprostu polozyla mu farbe :cool3: Quote
luka1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No nie żle, następny morderca drobiu :flaming: Najpierw Radar teraz Ajaks, a ja tak lubię ptactwo ( nie koniecznie gumowe). szyszka piękny ten twój kudłacz. Quote
Szyszka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ajax w swoim żywiole i z drobiem...:evil_lol: http://aressel.wrzuta.pl/film/2x5inZzwLy/mov03102 Troszkę za szybko się rusza jak na czułość mojego aparatu. Quote
Recommended Posts