Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie uwierzycie ale Ajax ma około 3 lat ! jest wielkości beagle a długi jest jak jamnik, Włos w pukle,niestety sierść bardzo zaniedbana,miejscami skołtuniona,wyrudziała -to wszystko dodaje mu lat i odbiera szanse na dom :(
Piesek jest bardzo spokojny,nie ma konfliktów z kolegami, był na akcji pod Realem,ale domu niestety nie znalazł :-( Potrafi chodzić na smyczy, słucha gdy się do niego mówi.Uwielbia pieszczoty i kontakt z człowiekiem, wspaniale nadawałby się na kanapowca. Już dwa lata siedzi za kratami, czas działa na jego niekorzyść, widać po Ajaksie,że cierpi,kiedyś był potrzebny ,miał dom, teraz marnuje się w schronisku :(
Polecamy go,ponieważ Ajax jest psem ,który mimo wszystko pragnie kontaktu z człowiekiem, daj mu szansę!

link do Ajaxa na schroniskowej stronie

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=307

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajax jest bardzo fajnym, milutkim i bardzo grzecznym pieskiem!! slucha sie na smyczy, bardzo ładnie potrafi prosic o odrobine czulosci :(
czemu tylko nikt go nie chce? :(

Posted

Uroczy! Nie wierzę, że przez tyle czasu nie znalazł domu! Zaraz dodam go na Alegratce, wiem że to nie dużo- ale grosz do grosza i będzie kokosza ;)

Jest piękny, naprawdę. U was w schronie są wolontariusze, prawda?
Może dałoby się z niego zrobić gwiazdę schronu? Kąpiel, strzyżenie, czesanko- wszystko w zakresie wolontariackim ?
Jeśli to niemożliwe, to nie obrażajcie się- znam doskonale tę sytuację, ja u siebie w mieście nie mogę zrobić nic , nawet zdjęć.

Posted

to nawet nogi maja nazwe :) super ,od czego to się wzięło? od nóg stołu w stylu ludwika XVI?
Ajaxa da sie zrobic na bóstwo ,mam nadzieję ,bo jest w boksie z psami ,które były na akcji i wróciły :( nie widze tam zadnych psów wariatów,więc jest szansa,a wolontariuszek jest kilka w Łodzi + wirtualne opiekunki chetne do pomocy,

to w Elblągu nie wolno robić zdjęc ??czemu?? :mad:

Posted

ewatonieja napisał(a):
to nawet nogi maja nazwe :) super ,od czego to się wzięło? od nóg stołu w stylu ludwika XVI?

dokładnie :evil_lol:

Posted

nie do wiary. Czy to wciaz Ajax?? I te lapiny w stylu Ludwika XVI no cos uroczego.
Psiaku na kogo by Cie tu ostrzyc? Na sznaucera?Na jamnika? Co proponujecie? Ludwik XVI stylizowany na co?

Posted

Nanka napisał(a):
Ajax obżartuch chce mieć własną miskę ;)

on nie jest obzartuchem :placz: on poprostu lubi jak ktos mu daje cos dobrego do jedzonka :loveu: kto go pokocha? da mu troche milosci.. on naprawde na to zasluguje :loveu: