Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, mam wieści od Michell i od nowej Pani Stefci:lol:

Stefcia pojechała, musiała zostać wniesiona do auta, bo nie bardzo chciała wsiąść.

Oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani.

Na razie Stefcia nieco zdezorientowana, siedzi pod stołem, ale miseczkę opędzlowała.

Mam obiecane za jakiś czas fotki i informacje.

Pani Jola prosiła by podziękować wszystkim na forum, za to, co robią dla psiaków w potrzebie.

Jest pełna uznania.

Prosiła też, aby o nic się nie martwić.

Ogólnie Państwo są zachwyceni Stefcią.

I najważniejsze: STEFCIA TO TERAZ SATI, ze względu na fakt, że w rodzinie jest Pani Stefania.

Jakoś tak nie mogę uwierzyć w to wszystko, oby tylko Stefcia była szczęśliwa.

Nie chcę zapeszać, ale mam nadzieję, że to TEN dom.

Posted

[quote name='Pysia']Przecież mówiłam że to moje życzenie na urodziny :) Będzie dobrze !
Sati to śliczne imię dla niej. Nowe imie, nowe życie. Będzie dobrze![/QUOTE]

Trochę się boję, po JEJ powrocie od p. Małgosi, ale podobno nic 2 razy się nie zdarza:loveu:

Posted

[quote name='Cantadorra']Sati? Kontrowersyjne imię, ale najważniejsze, żeby podobało się Stefci i jej rodzinie. Trzymam kciuki za malutką i jej nowy dom :)[/QUOTE]

Fakt; a może ja z emocji źle zapamiętałam....

Wpłynęło 5,- od Mazowszanki:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Cioteczki Kochane, zacznijcie się powoli zastanawiać, na kogo przeznaczyć pieniądze.

Z przekazaniem warto poczekać tydzień, czy 2, gdy Stefcia już się na dobre zadomowi, ale na propozycje już czekam:lol:

Posted

Stefi, niech w nowym domku będzie Ci jak w raju! :bigcool: :laola: :kciuki::kciuki::kciuki: :Cool!:
P.S. Grosiki proszę przekazac' w/g uznania, komu najbardziej potrzeba.

Posted

Zycze Stefci długich szczesliwych lat u boku nowych Panstwa.
Sati - brzmi ładnie, choc wole nie myslec co znaczy. Oby Stefci przyniioslo szczęscie.
Z podzialem majątku chyba lepiej poczekac, aby nie zapeszyc.

Posted

Też życzę Stefci dużo radości w nowym domciu, nowemu domkowi życzę duzo radości z posiadania Stefci, a pieniążki prosze dać komu trzeba:cool3:

Posted

[quote name='rzepek']Też życzę Stefci dużo radości w nowym domciu, nowemu domkowi życzę duzo radości z posiadania Stefci, a pieniążki prosze dać komu trzeba:cool3:[/QUOTE]

Podpisuję się wszystkimi łapami :):)