mdk8 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 to Stefcia ma zieloną noc :cool3: zajrzyjcie proszę potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/forum/threads/242248-LORINKA-rozpaczliwie-szukamy-finans%C3%B3w-na-operacje?p=20726412#post20726412 Quote
Mysza2 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='bela51']Czy to dzisiaj miał byc TEN dzień ?[/QUOTE] No dzisiaj, też czekam z niecierpliwością Quote
AgusiaP Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Stefciu mam nadzieję, że już pojechałaś do nowego domeczku :) Quote
Gabi79 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Cioteczki, mam wieści od Michell i od nowej Pani Stefci:lol: Stefcia pojechała, musiała zostać wniesiona do auta, bo nie bardzo chciała wsiąść. Oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani. Na razie Stefcia nieco zdezorientowana, siedzi pod stołem, ale miseczkę opędzlowała. Mam obiecane za jakiś czas fotki i informacje. Pani Jola prosiła by podziękować wszystkim na forum, za to, co robią dla psiaków w potrzebie. Jest pełna uznania. Prosiła też, aby o nic się nie martwić. Ogólnie Państwo są zachwyceni Stefcią. I najważniejsze: STEFCIA TO TERAZ SATI, ze względu na fakt, że w rodzinie jest Pani Stefania. Jakoś tak nie mogę uwierzyć w to wszystko, oby tylko Stefcia była szczęśliwa. Nie chcę zapeszać, ale mam nadzieję, że to TEN dom. Quote
Pysia Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Przecież mówiłam że to moje życzenie na urodziny :) Będzie dobrze ! Sati to śliczne imię dla niej. Nowe imie, nowe życie. Będzie dobrze! Quote
Gabi79 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Pysia']Przecież mówiłam że to moje życzenie na urodziny :) Będzie dobrze ! Sati to śliczne imię dla niej. Nowe imie, nowe życie. Będzie dobrze![/QUOTE] Trochę się boję, po JEJ powrocie od p. Małgosi, ale podobno nic 2 razy się nie zdarza:loveu: Quote
halszka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 kurcze aż mam oczy mokre...Stefciu kochana bądź szczęśliwa!!! Quote
teresaa118 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 I znowu niesamowicie ciesze sie, ale teraz tez zaczelam sie bac, czy to na zawsze? Ale zycie nie daje gwarancji. Quote
Cantadorra Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Sati? Kontrowersyjne imię, ale najważniejsze, żeby podobało się Stefci i jej rodzinie. Trzymam kciuki za malutką i jej nowy dom :) Quote
Gabi79 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Cantadorra']Sati? Kontrowersyjne imię, ale najważniejsze, żeby podobało się Stefci i jej rodzinie. Trzymam kciuki za malutką i jej nowy dom :)[/QUOTE] Fakt; a może ja z emocji źle zapamiętałam.... Wpłynęło 5,- od Mazowszanki:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Cioteczki Kochane, zacznijcie się powoli zastanawiać, na kogo przeznaczyć pieniądze. Z przekazaniem warto poczekać tydzień, czy 2, gdy Stefcia już się na dobre zadomowi, ale na propozycje już czekam:lol: Quote
Martika&Aischa Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 bardzo bardzo się cieszę :multi: teraz już musi być dobrze :) powodzenia sunieczko kochana :loveu: Quote
michelle04 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Sati bądź grzeczna i pokochaj mocno swoją rodzinkę, która dala Ci szansę na nowe życie - dziękuję Państwu za tą decyzję!!! Szczęścia!!! Quote
Kocurek Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Duzo milosci sunieczko:))ciekawe jakie rejony Wroclawia zamieszkuje...może ja kiedyś spotkam na spacerku......:) Quote
sybil Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Stefi, niech w nowym domku będzie Ci jak w raju! :bigcool: :laola: :kciuki::kciuki::kciuki: :Cool!: P.S. Grosiki proszę przekazac' w/g uznania, komu najbardziej potrzeba. Quote
bela51 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Zycze Stefci długich szczesliwych lat u boku nowych Panstwa. Sati - brzmi ładnie, choc wole nie myslec co znaczy. Oby Stefci przyniioslo szczęscie. Z podzialem majątku chyba lepiej poczekac, aby nie zapeszyc. Quote
Jolanta08 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Życzę dziewuszce aby to był ten domek i żeby była w nim szczęśliwa a z kasą lepiej poczekać Quote
rzepek Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Też życzę Stefci dużo radości w nowym domciu, nowemu domkowi życzę duzo radości z posiadania Stefci, a pieniążki prosze dać komu trzeba:cool3: Quote
Maruda666 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='rzepek']Też życzę Stefci dużo radości w nowym domciu, nowemu domkowi życzę duzo radości z posiadania Stefci, a pieniążki prosze dać komu trzeba:cool3:[/QUOTE] Podpisuję się wszystkimi łapami :):) Quote
Mysza2 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Stefciu, niech Ci się tam wiedzie jak najlepiej:) Quote
giselle4 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Stefka -konewka ma domek i to jest najwieksze szczescie dla niej... Stefi ,ksiezniczko kochaj ich Quote
ajw Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Proszę o same takie wspaniałe wieści w niedzielne poranki:lol: Stefciu kochana życzę Ci masy szczęścia;) Quote
Recommended Posts