kiyoshi Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Pysia']A ja już nie spotykam się ze znajomymi, bo mój czas jest podzielony pomiędzy pracę, rodziców chorych i pracę z psem tymczasowym.... Gdyby TZ pracował na miejscu to nie wiem czy ... Chyba po jakimś czasie powiedział by mi że najważniejsz apowinna byc rodzina i życie z nią :oops:[/QUOTE] hihi...coś o tym wiem;) Quote
Panna Marple Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Nie dość tego, mnie już się wszystko miesza...Na przykład syn mnie pyta co jest do jedzenia, a ja do niego: chodź, nałożę ci do miski...:evil_lol: Quote
madziakato Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 To mi się zdarza też... A jak synuś był jeszcze młodszy, to zdarzało mi się do synka powiedzieć:chodź pieseczku!(zamiast np. chodź syneczku). I to często!:lol: Quote
AgusiaP Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Panna Marple']Nie dość tego, mnie już się wszystko miesza...Na przykład syn mnie pyta co jest do jedzenia, a ja do niego: chodź, nałożę ci do miski...:evil_lol:[/QUOTE] Dobre:roflt::roflt::roflt: Gabrysiu ważne, że jest fajny domek na horyzoncie;) Ja też się bardzo denerwuję, ale musimy być dobrej myśli ;) Quote
Gabi79 Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='AgusiaP']Dobre:roflt::roflt::roflt: Gabrysiu ważne, że jest fajny domek na horyzoncie;) Ja też się bardzo denerwuję, ale musimy być dobrej myśli ;)[/QUOTE] Wszystko jest na dobrej drodze, a co będzie zobaczymy Quote
madziakato Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 ok czekamy na wieści i zaciskamy mooocno kciukasy! Quote
giselle4 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Gabi79']Wszystko jest na dobrej drodze, a co będzie zobaczymy[/QUOTE] zaraz panna ze wsi bedzie wrocławianka i nie ma sie co martwic.... zapomni o nas wszystkich i jeszcze nam na studia poleci....bo to mądra dziewczynka Quote
kiyoshi Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='giselle4']zaraz panna ze wsi bedzie wrocławianka i nie ma sie co martwic.... zapomni o nas wszystkich i jeszcze nam na studia poleci....bo to mądra dziewczynka[/QUOTE] a wiadomo juz cos kiedy dokłądnie Stefania wyjeżdża?? Quote
Gabi79 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='giselle4']zaraz panna ze wsi bedzie wrocławianka i nie ma sie co martwic.... zapomni o nas wszystkich i jeszcze nam na studia poleci....bo to mądra dziewczynka[/QUOTE] Wrocław to piękne miasto,byłam pierwszy raz na Sylwestra 2012 i się zachwyciłam:loveu: Stefci pewnie wszystko jedno, ona chce tylko być szczęśliwa i mieć wspaniałych ludzi wokół siebie i tego JEJ życzymy [quote name='kiyoshi']a wiadomo juz cos kiedy dokłądnie Stefania wyjeżdża??[/QUOTE] W weekend:loveu: Quote
halszka Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Gabi79'] W weekend:loveu:[/QUOTE] to już tuż,tuż :multi: Quote
Gabi79 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='AgusiaP']Już do soboty tak mało czasu zostało :)[/QUOTE] Im mniej czasu, tym bardziej ja się denerwuję Quote
Maria1957 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 ... zaglądam do Stefci ... dawno mnie tu nie było ... i oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki za domek psinki ... Quote
Panna Marple Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Gabi79']Im mniej czasu, tym bardziej ja się denerwuję[/QUOTE] Czuję tak samo...ale teraz kurczę musi być dobrze Quote
Gabi79 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Panna Marple']Czuję tak samo...ale teraz kurczę musi być dobrze[/QUOTE] Nie ma innej opcji Quote
madziakato Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Napiszcie koniecznie jak to z tym jutrem.... Please:lol: Ja już przebieram nogami!(z radości) Quote
halszka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Stefcia już pewnie spakowana:) Pysiu Wszystkiego Najpiękniejszego:tort: Quote
Recommended Posts