Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']A ja już nie spotykam się ze znajomymi, bo mój czas jest podzielony pomiędzy pracę, rodziców chorych i pracę z psem tymczasowym.... Gdyby TZ pracował na miejscu to nie wiem czy ... Chyba po jakimś czasie powiedział by mi że najważniejsz apowinna byc rodzina i życie z nią :oops:[/QUOTE]

hihi...coś o tym wiem;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Panna Marple']Nie dość tego, mnie już się wszystko miesza...Na przykład syn mnie pyta co jest do jedzenia, a ja do niego: chodź, nałożę ci do miski...:evil_lol:[/QUOTE]

Dobre:roflt::roflt::roflt:

Gabrysiu ważne, że jest fajny domek na horyzoncie;)
Ja też się bardzo denerwuję, ale musimy być dobrej myśli ;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Dobre:roflt::roflt::roflt:

Gabrysiu ważne, że jest fajny domek na horyzoncie;)
Ja też się bardzo denerwuję, ale musimy być dobrej myśli ;)[/QUOTE]

Wszystko jest na dobrej drodze, a co będzie zobaczymy

Posted

[quote name='Gabi79']Wszystko jest na dobrej drodze, a co będzie zobaczymy[/QUOTE]

zaraz panna ze wsi bedzie wrocławianka i nie ma sie co martwic....
zapomni o nas wszystkich i jeszcze nam na studia poleci....bo to mądra dziewczynka

Posted

[quote name='giselle4']zaraz panna ze wsi bedzie wrocławianka i nie ma sie co martwic....
zapomni o nas wszystkich i jeszcze nam na studia poleci....bo to mądra dziewczynka[/QUOTE]

a wiadomo juz cos kiedy dokłądnie Stefania wyjeżdża??

Posted

[quote name='giselle4']zaraz panna ze wsi bedzie wrocławianka i nie ma sie co martwic....
zapomni o nas wszystkich i jeszcze nam na studia poleci....bo to mądra dziewczynka[/QUOTE]

Wrocław to piękne miasto,byłam pierwszy raz na Sylwestra 2012 i się zachwyciłam:loveu:

Stefci pewnie wszystko jedno, ona chce tylko być szczęśliwa i mieć wspaniałych ludzi wokół siebie i tego JEJ życzymy

[quote name='kiyoshi']a wiadomo juz cos kiedy dokłądnie Stefania wyjeżdża??[/QUOTE]

W weekend:loveu: