Gabi79 Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 madziakato napisał(a):Polecam Kongo-wpycham do niego ulubione smaczki mojego psa(ma lęk separacyjny), np.pasztet. Dobrym pomysłem jest również "rosołowy ręcznik" tzn. ręcznik (niezbyt duży)zamoczyć w niedzielnym rosole , zamrozić, dać psu. działa!:) Bardzo dziękuję:loveu: Quote
Gabi79 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Wczoraj miałam kolejny tel. w sprawie Stefci. To chyba już ósmy. Pani powiedziała, że poszuka dalej. Mam nadzieję, że chociaż część z tych osób przygarnie innego psiaka w potrzebie. Ponawiam pytanie: KOMU MOGŁABYM PRZESŁAĆ MMS-y, by wstawił tutaj 2 fotki Sati??? Quote
Pysia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ja przesyłałam zawsze Myszy2, ale ona wypoczywa . Do poniedziałku niedaleko ;) Przyjedzie to wstawi :) Mnie najbardziej cieszy to, że jest ok i państwo nie zrazaja sie normalnymi, psimi problemami :) Tfu tfu! Quote
Gabi79 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Pysia napisał(a):Ja przesyłałam zawsze Myszy2, ale ona wypoczywa . Do poniedziałku niedaleko ;) Przyjedzie to wstawi :) Mnie najbardziej cieszy to, że jest ok i państwo nie zrazaja sie normalnymi, psimi problemami :) Tfu tfu! Ja też zawsze proszę Myszę, nawet do niej pisałam w poniedziałek, bo nie wiedziałam, że wyjechała Też się bardzo cieszę, że wszystko ok. Quote
bela51 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Gabi79']Wczoraj miałam kolejny tel. w sprawie Stefci. To chyba już ósmy. Pani powiedziała, że poszuka dalej. Mam nadzieję, że chociaż część z tych osób przygarnie innego psiaka w potrzebie. Ponawiam pytanie: KOMU MOGŁABYM PRZESŁAĆ MMS-y, by wstawił tutaj 2 fotki Sati??? Mozesz przesłac mnie.:lol: 600358678. Quote
Gabi79 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 bela51 napisał(a):Mozesz przesłac mnie.:lol: 600358678. Bardzo dziękuję, właśnie wysłałam:loveu: Quote
bela51 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) Tutaj Sati wyglada na mocno stremowana. Zapewne aparatem fot.:lol: Edited May 3, 2013 by bela51 Quote
Gabi79 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 (edited) Bela, dziękuję serdecznie za wstawienie fotek!!! Dla mnie na drugim wygląda jakby coś kombinowała tzn. intensywnie nad czymś się zastanawiała Cioteczki Kochane, dzięki WAM Sati uniknęła schroniska w Olkuszu, a ta sunia ma tam wrócić:-(, bardzo proszę zajrzyjcie na wątek w poniedziałek ma trafić do olkuskiej mordowni http://www.dogomania.pl/forum/thread...wnia-w-Olkuszu!!! Edited May 3, 2013 by Gabi79 Quote
halszka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Gabi79 napisał(a):Wczoraj miałam kolejny tel. w sprawie Stefci. To chyba już ósmy. Pani powiedziała, że poszuka dalej. Mam nadzieję, że chociaż część z tych osób przygarnie innego psiaka w potrzebie. na portalach gdzie była możliwość usunięcia ogłoszenia zrobiłam to;) Quote
Gabi79 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 halszka napisał(a):na portalach gdzie była możliwość usunięcia ogłoszenia zrobiłam to;) Bardzo dziękuję:lol: Quote
bela51 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Gabi, a nie mogłabys zaproponowac tym dzwoniącym ludziom jakiejs naszej bidy ? Np. Maji ? Quote
Gabi79 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 bela51 napisał(a):Gabi, a nie mogłabys zaproponowac tym dzwoniącym ludziom jakiejs naszej bidy ? Np. Maji ? Beluś, proponawłam. Jak Stefcia była "zarezerwowana" wzięłam od wszystkich adres mailowy, by dać znać, czy Stefcia pojechała do DS. Napisałam potem, że mogę pomóc poszukać psa i wysłałam kilka fotek. Niestety bez rezultatu:-( Wczoraj nawet nie zdążyłam nic więcej powiedzieć, oprócz tego, że Stefcia już ma dom, bo pani się rozłączyła Quote
Mysza2 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Mam nadzieję że Państwo sobie poradzą z problemami. To gryzienie minie z czasem (mam nadzieję), a na razie to co dziewczyny już pisały: kangoo zabawki i chowanie tego to cenniejsze:) Quote
gosiaczek1984 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) cioteczki zerknijcie pomocy http://www.dogomania.pl/forum/threads/243077-Dwa-staruszki-w-legnickim-schronie-pomocy-nie-przyżyją-bez-niej!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/242740-Dosia-znika-każdego-dnia-coraz-bardziej-w-schroniskowych-murach?p=20781220#post20781220 Edited May 6, 2013 by gosiaczek1984 Quote
AgusiaP Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ja też mam nadzieję, że Państwo sobie poradzą :) Sati śliczna na tych zdjęciach :) Quote
Gabi79 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 (edited) Rozmawiałam bardzo długo z Panią Jolantą. Sati robi demolkę zarówno w ogrodzie, jak i w domu. Nie można jej ani na chwilę spuścić z oczu. Wystarczy, że Państwo są w pokoju obok, lub na piętrze. Zabawki, kości itp. nie zdają egzaminu. Chować też się wszystkiego nie da. Przecież to niemożliwe, by ktoś bez przerwy był obok niej. Klatka chyba nie zda egzaminu, bo Sati musiała by siedzieć w niej przez 2/3 dnia Pani Jola wspomniała o wakacjach. Zawsze zabierają psiaki ze sobą, ale wiadomo np. na czas posiłku w stołówce, czy restauracji psy zostają w pokoju. I co wtedy??? Na początku Sati była spokojna i niczego nie demolowała, im dłużej jest w DS tym sytuacja jest gorsza. Państwo nie chcą się poddawać, ale nie mają pomysłu jak temu wszystkiemu zaradzić. Poradziłam, by skontaktowali się z behawiorystą. Edited May 6, 2013 by Gabi79 Quote
Gabi79 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Znalazłam namiary na behawiorystę we Wrocławiu, ma bardzo dobre opinie. Zadzwoniłam, jest dużo chętnych, trzeba czekać w kolejce około 2 tygodnie. Rozmawiałam już z Panią Jolą, która bezpośrednio się skontaktuje z Panem. Quote
Panna Marple Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Stefa...:mad:. Kurczę, dlaczego ona to robi? Wcześniej chyba jej się to nie zdarzało Quote
Mysza2 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 O kurcze. A może jednak spróbować z klatką przez parę dni. Może to lęk separacyjny i w klatce będzie czuła się bezpieczna. Quote
Recommended Posts