mdk8 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 kochane cioteczki wiem,że macie teraz ból głowy ze Stefcią ale zajrzyjcie proszę w wolnej chwili http://www.dogomania.pl/forum/threads/241944-Ponad-rok-na-ulicy!!!-Jak-d%C5%82ugo-jeszcze-da-rad%C4%99?p=20689576 Quote
Gabi79 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Jutro p. Małgosia ma mnie poinformować, kiedy Stefcia wróci do hoteliku. Mam cichą nadzieję, że w weekend będzie jakiś odzew na ogłoszenia Quote
AgusiaP Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ja też mam taką nadzieję i mocno trzymam kciuki ;) Quote
Gabi79 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='AgusiaP']Ja też mam taką nadzieję i mocno trzymam kciuki ;)[/QUOTE] A ja będę trzymać tel. przy sobie;) Quote
AgusiaP Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Gabi79']A ja będę trzymać tel. przy sobie;)[/QUOTE] Trzymaj Gabrysiu ;) Quote
madziakato Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Mam przeczucie, że ona szybko domek znajdzie. Quote
piescofajnyjest Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 ja tez trzymam kciuki za Stefunie:loveu: Quote
halszka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) ogłoszenia skończyłam,widziałam,że Agusia też robiła więc ludziska kochane telefony w dłoń ;) Edit.nie działa mi kilka stron ogłoszeniowych m.in. topad,wyspa ogłoszeń, czy tylko ja tak mam? Edited April 6, 2013 by halszka Quote
ajw Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Zaglądam do Stefci i zaciskam mocno kciuki za wspaniały domek:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Gabi79 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Miałam 2 tel. w sprawie Stefci, oba z Wrocławia. Pierwsi Państwo mają pieska, nie pamiętam jakiej rasy, jakiegoś dużego. Niedawno pożegnali sunię i szukają towarzyszki dla psiaka. Są w średnim wieku, mają syna studenta, psy są u nich od 20 lat. Najpierw ustaliłam z p. Małgosią, że jutro odwiezie Stefcię do Michelle. Potem oddzwoniłam do zainteresowanej Pani. Powiedziałam, jak wygląda sytuacja ze Stefcią i że nie może być na podwórku bez nadzoru. Państwo jeszcze nie są w 100% zdecydowani, jutro pojadą do Michelle, by osobiście poznać Stefcię i zobaczyć, czy ich psiak ją zaakceptuje. Stefcia mieszkała by w domu, pani ma elastyczne godziny pracy, syn studiuje, więc w domu jest w różnych godzinach. Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną. Nie nakręcam się, poczekajmy spokojnie do jutra. Jeśli chodzi o drugi tel. to pani wstępnie pytała o wiek i wielkość Stefci oraz czy przebywa w domu czy w schronisku. Powiedziała, że jeszcze się z rodziną zastanowią i ewentualnie zadzwoni. Quote
bela51 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Czyli piekne zdjęcia zawsze gwarantują sukces.:lol: Na pewno telefony dalej będą dzwonic. Quote
Gabi79 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='bela51']Czyli piekne zdjęcia zawsze gwarantują sukces.:lol: Na pewno telefony dalej będą dzwonic.[/QUOTE] Mam taką nadzieję:lol: Prędzej czy później Stefcia musi trafić do wspaniałych ludzi Quote
kiyoshi Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Gabi79']Mam taką nadzieję:lol: Prędzej czy później Stefcia musi trafić do wspaniałych ludzi[/QUOTE] masz racje Gabi- spokojnie ze wszystkim...poczekajmy na rozwój sytuacji.. trzymam mocno kciuki i wierze, że Stefcia trafi do najcudowniejszego domu na świecie!! Quote
Gabi79 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='kiyoshi']masz racje Gabi- spokojnie ze wszystkim...poczekajmy na rozwój sytuacji.. trzymam mocno kciuki i wierze, że Stefcia trafi do najcudowniejszego domu na świecie!![/QUOTE] Nauczona doświadczeniem czekam spokojnie, bez euforii. Quote
Gabi79 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Miałam właśnie kolejny tel. w sprawie Stefci. Pani także z Wrocławia, mieszka w domu jednorodzinnym na piętrze, szuka pieska do domu. Jakiś czas temu odszedł jej kot adoptowany ze schroniska, a potem po chorobie piesek. Pani bardzo to przeżyła. Piesek był u pani 3,5 roku, trafił do niej gdy był kilkulatkiem. Opowiedziałam o Stefci, umówiłam się z Panią, że zobaczymy, co się wydarzy jutro. Jeśli Stefcia będzie dalej do adopcji skontaktuję się z Panią:lol: Quote
madziakato Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Tempo ekspresowe:lol: Kochane tylko podkreślajcie, że ona jest aktywnym psem, który potrzebuje dużo zajęcia i wybiegania. I zapytajcie jakie w domu jest ogrodzenie-to ważne w jej przypadku. Z pewnością z resztą wiecie najlepiej o co pytać, absolutnie nie chcę się wymądrzać... Trzymam kciuki za małą cały czas!!! Quote
Gabi79 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='madziakato']Tempo ekspresowe:lol: Kochane tylko podkreślajcie, że ona jest aktywnym psem, który potrzebuje dużo zajęcia i wybiegania. I zapytajcie jakie w domu jest ogrodzenie-to ważne w jej przypadku. Z pewnością z resztą wiecie najlepiej o co pytać, absolutnie nie chcę się wymądrzać... Trzymam kciuki za małą cały czas!!![/QUOTE] Ja od razu mówię o ciągotach Stefci do ucieczek, o tym, że to młoda, aktywna, pełna energii sunia:loveu: Rzeczywiście tempo ekspresowe, oby wśród zainteresowanych byli ci odpowiedni ludzie Quote
AgusiaP Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 O rany trzy telefony, czyli mamy w czym wybierać ;) Ja też nie chcę się cieszyć, oby nie zapeszyć ;) wszystko na spokojnie ;) Quote
Mysza2 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Co znaczą piękne zdjęcia, ludzie są jednak wzrokowcami. Kciuki trzymam i też się już nie nakręcam po ostatnich naszych "sukcesach adopcyjnych" Quote
giselle4 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 bardzo sie ciesze Stafcia ma przyjechac o 13 a o 14 pierwsi panstwo przyjadą niech ma swoj domek juz i niech bedzie szczesliwa. Ona by nie uciekala tylko musi byc ktos do zabawy i czasem czlowiek luknąc i poglaskac.... Ucieczki to kwestia czasu i zapomni....dom to najwieksze szczescie dla Stefy Quote
Recommended Posts