Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani przepraszam, że offuję ale Stefcia akurat unikneła Olkusza a ta bieda czeka na wywózke tam:

SZUKAMY POMOCY WSZĘDZIE DLATEGO PRZEPRASZAM ZA WTRĄCENIE
Witam,
bardzo prosimy o jakąkolwiek pomoc, ogłaszanie, udostępnianie na fb...cokolwiek...

http://www.jpgkim.pl/zwierzak-miesza...ewicza,38.html

"Przechowalnia", krótki przystanek w oczekiwaniu na transport do olkuskiej umieralni, a tam maleńki, chory piesek oczekujący na cud:

Piesek ma czas do końca miesiąca, jeżeli go stamtąd nie wyciągniemy pojedzie do olkuskiej mordowni, bo psy nie jadą tak jak tam jest napisane do Mielca, tylko do Olkusza, bo ..Olkusz przyjmie wszystko, chociaż od dawna nie ma prawa.
Piesek jest starszy (przynajmniej tak wygląda), malutki i chory, ma jakieś problemy ze skórą, w tamtych fatalnych warunkach (wielka, nieocieplona i nieszczelna buda) i minusowej temperaturze może nie dotrwać do wyjazdu...
Będziemy bardzo wdzięczni, jeżeli Mikropsy umieszczą informacje o psince na swoim fb, a pozostali Dogomaniacy wszędzie, gdzie się da.
Może jakimś cudem znajdzie się gdzieś chociaż dom tymczasowy dla biedaka.
Z góry serdecznie dziękujemy.

[FONT=Arial]Kontakt w tej sprawie: 602 236 994

U pieska był wet, jutro dowiemy się może co mu jest. Dostał leki i przenieśli go do "stolarni". Przynajmniej ma trochę cieplej.[/FONT]

Psinak jest w mijscowości Jedlicze. Jeśi biedak doczeka na wywózkę to Olkusz znaczy dla niego śmierć :(:(:(

Posted

iwonamaj napisał(a):
Jolu, czy ta psina ma wątek na dogo, wydarzenie na FB?

Chyba nie ma wątku na dogo. Ja go wypatrzyłam na wątku schroniska w Cieszynie i tylko przekopiowałam bo mi sie serducho ścisnęło. Na FB raczej nie ma wydarzenia. Na dogo szuka dla niego pomocy osoba o nicku boog

Posted

iwonamaj napisał(a):
To może trzeba założyć mu oddzielny wątek i wydarzenie... Mało czasu :(

Napisałam na wątku cieszyńskiego, do tej osoby boog, żeby mu osobny wątek zrobić i wydarzenie na FB. Strasznie biedna psinka malutka

Posted (edited)

Cioteczki, Pani Danusia dołoży się do transportu i poszuka rzeczy na bazarek.

Co do tego psiaczka szkoda, że nie jest sunią, bo bym go wzięła do DT

Edited by Gabi79
Posted

Jestem na zaproszenie,cieszę się,że sunia bezpieczna a u Michell będzie brykać z Hrabalkiem z naszego schroniska :)
przepraszam,ale finansowo nie mogę pomóc,natomiast jeśli będą zdjęcia i tekst zrobię dziewczynie ogłoszenia

Posted

[quote name='Mysza2']Gabi , prześlij nr konta do Asiek.l-g.
Asiek przeleje Ci 30 zł dla Stefci od ciocia MALWA (pochodzące z jej deklaracji na Biszkopta)
Ciociu Malwa bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Gabi , sama siebie zacytuję:)

Posted

yolanovi napisał(a):
Napisałam na wątku cieszyńskiego, do tej osoby boog, żeby mu osobny wątek zrobić i wydarzenie na FB. Strasznie biedna psinka malutka

Jolu ja z doskoku bo jestem zawalona pracą! rany boskie jaka bida :(:(:( koniecznie trzeba mu założyć wątek :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jolu ja z doskoku bo jestem zawalona pracą! rany boskie jaka bida :(:(:( koniecznie trzeba mu założyć wątek :(

Justynko, ja napisałam, żeby mu wątek osobny założyć i FB ale to musi ktos kto cos o psiaku wie, ma jakiś kontakt z nim. piesek jest w okolicach Jasła/Krosna w przechowalni w Jedliczach (jakies 250 km od Katowic) i ma jechac do Olkusza pod koniec stycznia. tyle wiadomo.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Gabi , sama siebie zacytuję:)

Wiem Myszko, prześle, jak będę w domu, bardzo dziękuję

Wieczorem powysyłam nr konta i uzupełnię wpłaty, wpłynęły pieniązki od trzech cioteczek:loveu:

Posted

rzepek napisał(a):
A jaki jest numer konta dla Stefci? Jolu -napisz, jak bedzie już coś wiadomo o małym piesku -jaka pomoc, gdzie...

Zaraz będę rozsyłać pw z nr konta, bardzo wszystkim dziękuję za przybycie na wątek i pomoc dla Stefci:loveu:

Posted

[quote name='Panna Marple']dziś wieczorem poleciał przelew na Stefcię (200zł):lol:

Bardzo serdecznie dziękuję, kwota powaliła mnie na kolana:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Dzisiaj dotarły następujące wpłaty:

Livka 30,-
bela51 10,-
Dancik 20,-

Bardzo dziękuję:loveu: