dorota1 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Sunia cudna, ale na razie mogę tylko podnieść:shake: Quote
yolanovi Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Kochani przepraszam, że offuję ale Stefcia akurat unikneła Olkusza a ta bieda czeka na wywózke tam: SZUKAMY POMOCY WSZĘDZIE DLATEGO PRZEPRASZAM ZA WTRĄCENIE Witam, bardzo prosimy o jakąkolwiek pomoc, ogłaszanie, udostępnianie na fb...cokolwiek... http://www.jpgkim.pl/zwierzak-miesza...ewicza,38.html "Przechowalnia", krótki przystanek w oczekiwaniu na transport do olkuskiej umieralni, a tam maleńki, chory piesek oczekujący na cud: Piesek ma czas do końca miesiąca, jeżeli go stamtąd nie wyciągniemy pojedzie do olkuskiej mordowni, bo psy nie jadą tak jak tam jest napisane do Mielca, tylko do Olkusza, bo ..Olkusz przyjmie wszystko, chociaż od dawna nie ma prawa. Piesek jest starszy (przynajmniej tak wygląda), malutki i chory, ma jakieś problemy ze skórą, w tamtych fatalnych warunkach (wielka, nieocieplona i nieszczelna buda) i minusowej temperaturze może nie dotrwać do wyjazdu... Będziemy bardzo wdzięczni, jeżeli Mikropsy umieszczą informacje o psince na swoim fb, a pozostali Dogomaniacy wszędzie, gdzie się da. Może jakimś cudem znajdzie się gdzieś chociaż dom tymczasowy dla biedaka. Z góry serdecznie dziękujemy. [FONT=Arial]Kontakt w tej sprawie: 602 236 994 U pieska był wet, jutro dowiemy się może co mu jest. Dostał leki i przenieśli go do "stolarni". Przynajmniej ma trochę cieplej.[/FONT] Psinak jest w mijscowości Jedlicze. Jeśi biedak doczeka na wywózkę to Olkusz znaczy dla niego śmierć :(:(:( Quote
bela51 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jessu, nie dobijajcie mnie.:-( Tym razem moge tylko zaplakac.:-( Mam masakrycznie trudny finansowo styczen, nie dam rady juz nikogo wesprzec. Quote
iwonamaj Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jolu, czy ta psina ma wątek na dogo, wydarzenie na FB? Quote
yolanovi Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 iwonamaj napisał(a):Jolu, czy ta psina ma wątek na dogo, wydarzenie na FB? Chyba nie ma wątku na dogo. Ja go wypatrzyłam na wątku schroniska w Cieszynie i tylko przekopiowałam bo mi sie serducho ścisnęło. Na FB raczej nie ma wydarzenia. Na dogo szuka dla niego pomocy osoba o nicku boog Quote
iwonamaj Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 To może trzeba założyć mu oddzielny wątek i wydarzenie... Mało czasu :( Quote
yolanovi Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 iwonamaj napisał(a):To może trzeba założyć mu oddzielny wątek i wydarzenie... Mało czasu :( Napisałam na wątku cieszyńskiego, do tej osoby boog, żeby mu osobny wątek zrobić i wydarzenie na FB. Strasznie biedna psinka malutka Quote
Gabi79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 (edited) Cioteczki, Pani Danusia dołoży się do transportu i poszuka rzeczy na bazarek. Co do tego psiaczka szkoda, że nie jest sunią, bo bym go wzięła do DT Edited January 16, 2013 by Gabi79 Quote
halszka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jestem na zaproszenie,cieszę się,że sunia bezpieczna a u Michell będzie brykać z Hrabalkiem z naszego schroniska :) przepraszam,ale finansowo nie mogę pomóc,natomiast jeśli będą zdjęcia i tekst zrobię dziewczynie ogłoszenia Quote
diana79 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 piękna sunia oby szybko domek znalazła :) Quote
Mysza2 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Mysza2']Gabi , prześlij nr konta do Asiek.l-g. Asiek przeleje Ci 30 zł dla Stefci od ciocia MALWA (pochodzące z jej deklaracji na Biszkopta) Ciociu Malwa bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Gabi , sama siebie zacytuję:) Quote
Martika&Aischa Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 yolanovi napisał(a):Napisałam na wątku cieszyńskiego, do tej osoby boog, żeby mu osobny wątek zrobić i wydarzenie na FB. Strasznie biedna psinka malutka Jolu ja z doskoku bo jestem zawalona pracą! rany boskie jaka bida :(:(:( koniecznie trzeba mu założyć wątek :( Quote
yolanovi Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Jolu ja z doskoku bo jestem zawalona pracą! rany boskie jaka bida :(:(:( koniecznie trzeba mu założyć wątek :( Justynko, ja napisałam, żeby mu wątek osobny założyć i FB ale to musi ktos kto cos o psiaku wie, ma jakiś kontakt z nim. piesek jest w okolicach Jasła/Krosna w przechowalni w Jedliczach (jakies 250 km od Katowic) i ma jechac do Olkusza pod koniec stycznia. tyle wiadomo. Quote
Gabi79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Mysza2 napisał(a):Gabi , sama siebie zacytuję:) Wiem Myszko, prześle, jak będę w domu, bardzo dziękuję Wieczorem powysyłam nr konta i uzupełnię wpłaty, wpłynęły pieniązki od trzech cioteczek:loveu: Quote
maarit Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jak będzie wątek tego biedaka to dajcie znać... Quote
rzepek Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 A jaki jest numer konta dla Stefci? Jolu -napisz, jak bedzie już coś wiadomo o małym piesku -jaka pomoc, gdzie... Quote
Gabi79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 rzepek napisał(a):A jaki jest numer konta dla Stefci? Jolu -napisz, jak bedzie już coś wiadomo o małym piesku -jaka pomoc, gdzie... Zaraz będę rozsyłać pw z nr konta, bardzo wszystkim dziękuję za przybycie na wątek i pomoc dla Stefci:loveu: Quote
salibinka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Dziękuję za zaproszenie, poczytałam (pobieżnie tylko niestety w tej chwili, ale się poprawię w wolnej chwili). Mogę zadeklarować 10zł na miesiąc na 6 miesięcy dla suczki. Quote
Jolanta08 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Pomogę jednorazowo a potem się zastanowię Quote
bela51 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Prosze Was, zajrzyjcie równiez na wątek 2 pieknych , młodziutkich Onkow z okolic Zamoscia. Bardzo potrzebuja pomocy http://www.dogomania.pl/forum/threads/238723-Kilkumiesi%C4%99czna-ONkowata-sunia-w-ci%C4%85%C5%BCy-i-jej-brat-od-zawsze-bezdomni-pom%C3%B3%C5%BCmy?p=20283650#post20283650 Quote
Panna Marple Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 dziś wieczorem poleciał przelew na Stefcię (200zł):lol: Quote
Gabi79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Panna Marple']dziś wieczorem poleciał przelew na Stefcię (200zł):lol: Bardzo serdecznie dziękuję, kwota powaliła mnie na kolana:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Dzisiaj dotarły następujące wpłaty: Livka 30,- bela51 10,- Dancik 20,- Bardzo dziękuję:loveu: Quote
Gabi79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 haliza napisał(a):Zapiszę małego, pomyślę co dalej.... Witamy na wątku!!!!!!!! Quote
Recommended Posts