Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięknie dziękujemy wszystkim za wpłaty i obecność na wątku jesteście kochane:loveu::loveu::loveu:
Ja dopiero teraz mogłam wejść na Dogo...
Dostałam wspaniałą wiadomość na PW ;) ciocia teresaa118 deklaruje miesięcznie 50zł dla naszej Stefci:multi::multi::multi::multi::multi::cunao::cunao::cunao:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Pięknie dziękujemy wszystkim za wpłaty i obecność na wątku jesteście kochane:loveu::loveu::loveu:
Ja dopiero teraz mogłam wejść na Dogo...
Dostałam wspaniałą wiadomość na PW ;) ciocia teresaa118 deklaruje miesięcznie 50zł dla naszej Stefci:multi::multi::multi::multi::multi::cunao::cunao::cunao:

Aguś, jaka wspaniała wiadomość.
Dziękujemy cioci teresaa118 z całego serca:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Gabi79 napisał(a):
Aguś, jaka wspaniała wiadomość.
Dziękujemy cioci teresaa118 z całego serca:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Tak Gabrysiu to wspaniała wiadomość :multi::multi::multi:
Ja jeszcze raz tu na wątku pięknie podziękuję kochanej cioteczce teresaa118:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Wiem ,że wszyscy na Dogo są już zadeklarowani po pachy, więc postanowiłam, że będę dzisiaj wysyłać PW z prośbą o chociaż 3zł stałych deklaracji na Stefcię, może tak uda nam się coś jeszcze uzbierac...

Posted

życzę Wam dziewczynki jak najwiecej takich hojnych sponsorów jak teresaa118. ja jestem juz całkiem wyprana z kasy. ile Wam jeszcze stałych brakuje do pełnej kwoty za hotelik?

Posted

[quote name='yolanovi']życzę Wam dziewczynki jak najwiecej takich hojnych sponsorów jak teresaa118. ja jestem juz całkiem wyprana z kasy. ile Wam jeszcze stałych brakuje do pełnej kwoty za hotelik?[/QUOTE]
88 zł Jolu:)

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']88 zł Jolu:)

Tak, stałych deklaracji jest 162, więc brakuje 88 zł

Dziś wpłynęły następujące wpłaty:

obiezyswiat75 - 150
Panna Marple - 200
Jolanta08 - 30

Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Stefuni:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Razem jest na koncie Stefuni 440,-

Transport już dograny, rozmawiałam z cioteczką ULV
Odbierze Stefcię od p. Danusi i zawiezie do Michell:loveu:
Wstępny koszt transportu 120 zł

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='Beatkaa']Gabrysiu a w jaki dzień Stefcia jedzie?? Żebym wiedziała kiedy najmocniej zacisnąć kciuki :):) :thumbs:[/QUOTE]

Beatko, Stefcia wyrusza w najbliższą:lol: niedzielę po południu

Posted

[quote name='Gabi79']
Dziś wpłynęły następujące wpłaty:

obiezyswiat75 - 150
Panna Marple - 200
Jolanta08 - 30

Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Stefuni:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Dziewczynki pięknie dziękujemy :buzi::buzi::buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose::Rose::calus::calus::calus:

Posted

Dostałam PW od gosiaczek1984 :cool3::cool3::cool3: iiiiiiiiiiiiii mamy 20zł stałej deklaracji od cioteczki dla Stefci :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Pięknie dziękujemy gosiaczek :Rose::Rose::Rose::Rose::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dostałam pw z kontem, wpłacę jutro jednorazowo 20 zł. Nie jestem w tej chwili w stanie złożyć deklaracji miesięcznej, niestety, może w pryszłym miesiącu się coś ustabilizuje.

Posted

[quote name='Romka']Trzy złote to nie majątek a o taką deklarację dla Stefci prosi mnie AgusiaP...deklaruję te 3zł miesięcznie dla Stefci.[/QUOTE]

jestttttttttttttttttttt :multi::multi::multi:ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Maria1957']... jestem ... niestety w tej chwili nie mogę wspomóc finansowo Stefci ... będę zaglądać i wspierać duchowo psinkę ...[/QUOTE]

dziękujemy Marysiu, że jesteś:lol:;)
Będzie jeszcze jednorazowa wpłata od cioteczki AnetaR :multi::multi::multi: ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='AgusiaP']jestttttttttttttttttttt :multi::multi::multi:ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy cioteczki!!!!!!!!!

Dopisuję deklaracje:loveu: