Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 bela51 napisał(a):Podobno jest szansa na transport łączony juz w tym tygodniu , w piatek ? super ! kamień spadnie mi z serca jak przeczytam że Stefania w drodze do hoteliku !!!!! Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Gabi79']Cioteczki, Stefa może jechać w niedzielę 20go do Wrocławia. ! A z Wrocławia ma ją kto zawiezc dalej ? Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 bela51 napisał(a):A z Wrocławia ma ją kto zawiezc dalej ? W tygodniu psiaki z Wrocławia przejmuje Michell osobiście w weekend za zwrot kosztów.... Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Martika@Aischa napisał(a):W tygodniu psiaki z Wrocławia przejmuje Michell osobiście w weekend za zwrot kosztów.... No to suuuuper ! Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) Cioteczki, dopiero teraz mogę spokojnie pisać, bo już jestem w domu!!!! Tak, jak wspomniałam, Państwo jednak postanowili oddać Stefę, dla jej dobra. Nie chcą, by cały dzień tkwiła sama i na łańcuchu. P. Danuta bardzo się zdziwiła i jest pozytywnie zaskoczona, że tak wielu osobom zależy na suni i chcą bezinteresownie pomóc. Teraz pozostaje kwestia transportu i oczywiście finansów. Co do transportu, to za chwilę będę pisać do cioteczki ulvhedinn, żeby "dogadać" się odnośnie wczorajszej propozycji. Dzwoniłam do Gisell4, Stefa może przyjechać w każdej chwili, tylko ani Michell, ani Gisell nie będą mogły jej odebrać osobiście z Wrocławia, więc trzeba kogoś znaleść na cito. Jeśli ktoś ma ochotę wspomóc Stefę grosikiem, proszę o cynk i podam nr konta - z góry bardzo dziękuję. Bela51, czy deklarujesz 10zł tak jak wspominałaś? Myszko, bardzo dziękuję za wstawienie zdjęcia! Edited January 16, 2013 by Gabi79 Quote
Kocurek Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 zapisuje......bede myslec.....Okazalo sie,ze Bruno znalazl domek....mialam jemu dac stala.....jak juz bedzie pewnosc ,ze na pewno zostanie w tym domku...to moge dac 3 euro stalej na pol roku tylko niestety..... Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 maja602 napisał(a):Zapisuję. Później poczytam. Witam, bardzo dziękuję za przybycie:lol: Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Kocurek napisał(a):zapisuje......bede myslec.....Okazalo sie,ze Bruno znalazl domek....mialam jemu dac stala.....jak juz bedzie pewnosc ,ze na pewno zostanie w tym domku...to moge dac 3 euro stalej na pol roku tylko niestety..... Bardzo dziękuję:lol: Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gabi, oczywiscie deklaruje dla suni 10 zł stałej. Podaj konto, prosze. Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 bela51 napisał(a):Gabi, oczywiscie deklaruje dla suni 10 zł stałej. Podaj konto, prosze. Dziękuję Beluniu w imieniu Stefci:lol: Quote
Nadziejka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 :crazyeye::mdleje::iloveyou:Gabryniu jaka ona pieknaaaaaaa!! jak siostra ,,mojego Stefanka przeciez :modla:wreszcie dojechalam z roboteczki , Gabryniu cudownaaaaaaaaaaaaa, siedze i sie wpatruje w zdjecie :iloveyou:ach zeby sie nuniu trafil taki domun jak Stefankowi:loveu: Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gabi, czy sunia jest w ciązy ? Pytałas ? Czy sunia jest bardzo w typie Onka, jest jego wielkosci ? Z tego zdjecia nie bardzo moge wywnioskowac. Ale w sprawie sterylki mozna sie zwrócic do Skarpety sterylkowej. Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) bela51 napisał(a):Gabi, czy sunia jest w ciązy ? Pytałas ? Czy sunia jest bardzo w typie Onka, jest jego wielkosci ? Z tego zdjecia nie bardzo moge wywnioskowac. Ale w sprawie sterylki mozna sie zwrócic do Skarpety sterylkowej. Podobno nie jest w ciąży Ona jest podobno powyżej kolana (kogoś o wzroście około 160cm) O zgłoszeniu do skarpety cioteczki wspominały, może lepiej poczekać ze zgłoszeniem aż dotrze do hoteliku, jak uważacie? Jeszcze nie wiem, co z tym transportem.......... Edited January 16, 2013 by Gabi79 Quote
Malgoska Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 a gdzie ona teraz jest i skąd dokąd ma być przewożona? Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Malgoska napisał(a):a gdzie ona teraz jest i skąd dokąd ma być przewożona? Jest w Miechówce woj. małopolskie, a ma jechać do Dzierżoniowa do Michell04 Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gabi79 napisał(a):Podobno nie jest w ciąży, ale to stwierdził znajomy p. Danuty, nie wet. Ona jest podobno powyżej kolana (kogoś o wzroście około 160cm) O zgłoszeniu do skarpety cioteczki wspominały, może lepiej poczekać ze zgłoszeniem aż dotrze do hoteliku, jak uważacie? Jeszcze nie wiem, co z tym transportem.......... Gabi to ja się wstrzymuję i na razie suni nie zgłaszam ale jak tylko okaże się że jest taka potrzeba pisz a natychmiast to zrobię :) Trzymam kciuki żeby Stefania jak najszybciej dojechała do DT a stamtąd to już tylko do DS :) Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) Oby wszystko udało się zgrać i Stefcia szczęśliwie dotarła do Michell Edited January 16, 2013 by Gabi79 Quote
Dancik Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gabidzięki za zaproszenie...deklaruję 20 zł. stałej naStefcię...proszę o nr konta :) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Dancik']Gabidzięki za zaproszenie...deklaruję 20 zł. stałej naStefcię...proszę o nr konta :) Nasza kochana Danusia :loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Dzięki cioteczki, zaraz prześlę, teraz idę z moim Kajtuniem na spacerek Quote
Awit Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Przepraszam, ale nie mam z czego wspomóc. Przy okazji dopilnujcie dziewczyny aby Stefcia była bardzo dobrze zabezpieczona, żeby nie zginęła i niech ma adresatkę. Trzymam kciuki za Stefcię, ma śliczne imię:-) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Livka napisał(a):Poproszę o nr konta :) ciocia Livka jak zwykle przybiegła z pomocą :loveu: Quote
Recommended Posts