Mysza2 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='ajw']Jestem u Stefci... Trzymaj się maleńka![/QUOTE] Bardzo dziękujemy za obecność i wpłatę:):loveu::loveu::Rose::Rose: Quote
Romka Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Wysłałam 21 zł za 7 miesięcy z góry,gdybym zapomniała wpłacać,choć życzę suczce domku od zaraz,PRZYPOMINAJCIE MI!!! Quote
iwonamaj Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Cioteczki, przypomnijcie jak będzie potrzebne wydarzenie na FB... Quote
margoth137 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 dotarłam i ja.. Mogę coś jendorazowo wpłacić i pozbierac fanty na bazarek. Quote
Gabi79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Romka']Wysłałam 21 zł za 7 miesięcy z góry,gdybym zapomniała wpłacać,choć życzę suczce domku od zaraz,PRZYPOMINAJCIE MI!!! Bardzo dziękujemy:loveu: [quote name='iwonamaj']Cioteczki, przypomnijcie jak będzie potrzebne wydarzenie na FB... Dzięki Iwonko, myślę, że jak Stefcia będzie już na miejscu i jak Michell zrobi jej śliczne zdjęcia wykorzystamy je do wydarzenie, tzn. Ciebie poproszę serdecznie o zrobienie:lol: [quote name='margoth137']dotarłam i ja.. Mogę coś jendorazowo wpłacić i pozbierac fanty na bazarek. Witamy na wątku, dzięki za oferowaną pomoc, później wyślę nr konta:loveu: Mam kilka wpłat odnotowanych dzisiaj, dzięki serdeczne:loveu: Cioteczki kochane piszcie proszę w tytule nick z dogo Wieczorem wszystko uzupełnię, a teraz lecę, bo mi się obiadokolacja przypali Quote
Gabi79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Romka']Jak będzie z Łowicza to od Romki:lol:[/QUOTE] Ok. Ale i tak Twoje byłoby najprostsze do rozszyfrowania po kwocie, bo nikt inny nie wpłacił 21:lol: Quote
AgusiaP Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Zawołała mnie do Stefci Agusia... jestem... Będę kibicować Małej, postaram się coś wysupłać, ale majątek to nie będzie...[/QUOTE] [quote name='Monia.B']dziewczynki ja też dorzucę dyszkę miesięcznie, wyślijcie mi dane przelewu na PW[/QUOTE] [quote name='Mazowszanka']Ja mogę tylko 5 zł :)[/QUOTE] [quote name='yolanovi']dziewczynki, ja wesprę Stefunię jakims grosikiem w lutym, teraz marnie z finansami[/QUOTE] [quote name='zebrazebra']Przelałam 20 zł na Stefcię.[/QUOTE] [quote name='Kocurek']melduje,ze stala poleciala:)[/QUOTE] [quote name='ajw']Jestem u Stefci... Trzymaj się maleńka![/QUOTE] [quote name='Romka']Wysłałam 21 zł za 7 miesięcy z góry,gdybym zapomniała wpłacać,choć życzę suczce domku od zaraz,PRZYPOMINAJCIE MI!!![/QUOTE] [quote name='iwonamaj']Cioteczki, przypomnijcie jak będzie potrzebne wydarzenie na FB...[/QUOTE] [quote name='margoth137']dotarłam i ja.. Mogę coś jendorazowo wpłacić i pozbierac fanty na bazarek.[/QUOTE] Wszystkim Wam kochane pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose::iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi::buzi::buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Gabi79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 (edited) Dzisiejsze wpłaty: Ajw 10,- gosiaczek1984 20,- israel 50,- AnetaR 10,- Alla Chrzanowska 10,- ewu 30,- Teresaa118 50,- Maruda666 15,- sybisia 10,- zebrazebra 20,- MoniaB. 10,- rzepek 80,- Razem 315,- Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu Stefuni:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Edited January 19, 2013 by Gabi79 Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Gabi tak jak obiecałam :) zapraszam na bazarek dla Uszatka i Stefci :):):) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238805-Mega-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-ciuszki-ozdoby-dodatki-bi%C5%BCuteria-26-01-20-00 Quote
Gabi79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Gabi tak jak obiecałam :) zapraszam na bazarek dla Uszatka i Stefci :):):) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238805-Mega-bazarek-różności-ciuszki-ozdoby-dodatki-biżuteria-26-01-20-00 Dziękuję Ci kochana Marticzko za piękny bazarek i oczywiście Iwonce także Cioteczki spójrzcie na tą małą "mieszka" pod balkonem........... http://www.dogomania.pl/forum/threads/238818-Bezbronna-suczka-mieszka-pod-domem Serce pęka. Mimo, że teraz nie mogę zabrać psiaka na tymczas zaproponowałam, że ostatecznie mogłabym ją wziąć na góra 2 tyg. żeby można było poszukać jakiegoś lokum. Ale to 300 km w jedną stronę. Cioteczki nie macie kogoś kto by tę bidę przyjął na tymczas????????????????????????????????? Nie wyobrażam sobie, żeby trafiła do schroniska Edited January 18, 2013 by Gabi79 Quote
Maria1957 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ... jedziemy razem ze Stefcią na pierwszą ... po ... deklaracje ... a może po domek ... trzymam mocno kciuki za psinkę ... Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Gabi79']Dziękuję Ci kochana Marticzko za piękny bazarek i oczywiście Iwonce także Cioteczki spójrzcie na tą małą "mieszka" pod balkonem........... http://www.dogomania.pl/forum/threads/238818-Bezbronna-suczka-mieszka-pod-domem Serce pęka. Mimo, że teraz nie mogę zabrać psiaka na tymczas zaproponowałam, że ostatecznie mogłabym ją wziąć na góra 2 tyg. żeby można było poszukać jakiegoś lokum. Ale to 300 km w jedną stronę. Cioteczki nie macie kogoś kto by tę bidę przyjął na tymczas????????????????????????????????? Nie wyobrażam sobie, żeby trafiła do schroniska Gabi kochana za nic mi nie dziękuj !!!!!!! Oby tylko kupujący dopisali a będę przeszczęśliwa :lol: Ja ostatnio walczę na wątku naszego staruszka Uszatka więc nie jestem na bieżąco :oops: Kiedy nasza Steff jedzie do hoteliku ??? :) Quote
Gabi79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Gabi kochana za nic mi nie dziękuj !!!!!!! Oby tylko kupujący dopisali a będę przeszczęśliwa :lol: Ja ostatnio walczę na wątku naszego staruszka Uszatka więc nie jestem na bieżąco :oops: Kiedy nasza Steff jedzie do hoteliku ??? :)[/QUOTE] W niedzielę po południu ciocia ulv zabiera ją z Miechówki i zawozi prosto do Michell:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Gabi79']W niedzielę po południu ciocia ulv zabiera ją z Miechówki i zawozi prosto do Michell:loveu:[/QUOTE] :multi::multi::multi: to ja życzę pięknej Stefci szczęśliwej podróży :bye::bye::bye: Quote
margoth137 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Hrabal już tam czeka z resztą futereczek:) Quote
AgusiaP Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Mamy kolejną stałą deklarację w wysokości 7zł od cioteczki mkgce:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao: ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY:Rose::Rose::Rose: Quote
gosiaczek1984 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 super wiadomości trzymam kciuki Stefuniu Quote
pikola Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Stefciu mam nadzieje ze sie z Norcia zakumplujesz:loveu: Quote
Mysza2 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Gabi, te 10 zł to chyba od cioci Ajw, robiła wczoraj przelew (pisała mi na pw) i deklarowała 10 zł jednorazowej Quote
Gabi79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='AgusiaP']Mamy kolejną stałą deklarację w wysokości 7zł od cioteczki mkgce:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao: ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Dziękujemy serdecznie:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
AgusiaP Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='pikola']Stefciu mam nadzieje ze sie z Norcia zakumplujesz:loveu:[/QUOTE] Pewnie tak;):lol: już dziewczynki tego dopilnują;) Quote
Mysza2 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='pikola']Stefciu mam nadzieje ze sie z Norcia zakumplujesz:loveu:[/QUOTE] Z Norcią, z Hrabalem, z Tuptusiem i z Keshem :):) Quote
Recommended Posts