Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gabi79 napisał(a):Ja też nie myślałam, że taki z niej słodziak. Cioteczki, co ja znowu poknociłam, że banerek widać nie we wszystkich moich postach??? ja tam widzę :) banerek pięknie świeci niczym neon i od razu wszyscy widzą że Gabi szaleje na wątku ;) Quote
AgusiaP Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gabrysiu sunieczka śliczna i nie taka wielka chyba:loveu: To czekamy na wiadomości odnośnie transportu;) Oby jak najszybciej mogła trafić do Michael;) Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 AgusiaP napisał(a):Gabrysiu sunieczka śliczna i nie taka wielka chyba:loveu: To czekamy na wiadomości odnośnie transportu;) Oby jak najszybciej mogła trafić do Michael;) Jeszcze nie mam odp. od ulv, poczekam cierpliwie Quote
Mysza2 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gabi79 napisał(a):Jeszcze nie mam odp. od ulv, poczekam cierpliwie Gabi, tak się cieszę ze już schron jej nie grozi:multi::multi::multi::multi: Quote
AgusiaP Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gabi79 napisał(a):Jeszcze nie mam odp. od ulv, poczekam cierpliwie Oczywiście, że tak;) Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 AgusiaP napisał(a):Gabrysiu sunieczka śliczna i nie taka wielka chyba:loveu: Sliczna, to prawda, ale nie wiem czy zalapiemy sie na pomoc ze Skarpety Owczarkowej, bo to taka mini-oneczka. Quote
AgusiaP Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 bela51 napisał(a):Sliczna, to prawda, ale nie wiem czy zalapiemy sie na pomoc ze Skarpety Owczarkowej, bo to taka mini-oneczka. No nic musimy poczekać ...;) Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) Mysza2 napisał(a):Gabi, tak się cieszę ze już schron jej nie grozi:multi::multi::multi::multi: Ja też!!! P. Danusia mówi, że Stefcia jest bardzo mądra i ładna, pytała mnie, czy będzie miała dobre warunki i czy dopilnujemy, by znalazła dobry domek? Myślę, że ten łańcuch nie był ze złej woli, po prostu państwo nie chcieli, by uciekała Oby tylko z tym transportem ulv wypaliło. Ja już padam na twarz, wysłałam dzisiaj ponad 200 pw Edited March 22, 2013 by Gabi79 Quote
ewa36 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Jestem na zaproszenie Cioci Gabi. Mam urwanie gwizdka w pracy, ale mogę oferować rzeczy na bazarki dla niej. Choć z ręką na sercu mówię, że jestem w zwłoce z pakowaniem kartonów dla zagłodzonej Mony. Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 ewa36 napisał(a):Jestem na zaproszenie Cioci Gabi. Mam urwanie gwizdka w pracy, ale mogę oferować rzeczy na bazarki dla niej. Choć z ręką na sercu mówię, że jestem w zwłoce z pakowaniem kartonów dla zagłodzonej Mony. Bardzo dziękuję cioteczko, a skąd jesteś??? Quote
AgusiaP Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gabi79 napisał(a):Ja też!!! Wiecie co, nagadałam p. Danusi w czwartek o warunkach w schronie w Olkuszu i chyba się przejęła. Mówiła dzisiaj, że Stefcia jest bardzo mądra i ładna, pytała mnie, czy będzie miała dobre warunki i czy dopilnujemy, by znalazła dobry domek? Myślę, że ten łańcuch nie był ze złej woli, po prostu państwo nie chcieli, by uciekła. Co nie znaczy, że ja pochwalam taki pomysł Oby tylko z tym transportem ulv wypaliło. Ja już padam na twarz, wysłałam dzisiaj ponad 200 pw Ja zaraz się biorę za wysyłanie PW Gabrysiu;) Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 AgusiaP napisał(a):Ja zaraz się biorę za wysyłanie PW Gabrysiu;) Dzięki Aguś:multi: Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 zuzka1601 napisał(a):jestem na zaproszenie cioci Gabi Witamy, dzięki serdeczne za odwiedziny:lol: Quote
Panna Marple Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Jestem u Stefciuni. Proszę o numer konta-wspomogę troszkę Quote
AgusiaP Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Panna Marple napisał(a):Jestem u Stefciuni. Proszę o numer konta-wspomogę troszkę Dziękuje pięknie kochana:buzi::buzi::buzi::loveu::loveu::loveu: Zawsze możemy na Ciebie liczyć:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Gabi prześle numer konta;) Quote
Gabi79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) Panna Marple napisał(a):Jestem u Stefciuni. Proszę o numer konta-wspomogę troszkę Dzięki kochana, już wysyłam:loveu: Cioteczka MikAga też obiecała wpłacić jakiś grosz, bardzo dziękuję:loveu: Edited January 15, 2013 by Gabi79 Quote
ulvhedinn Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jak już napisałam na PW koszt przewozu to realny koszt paliwa, czyli ok 35 zł/100 km. Za zwrot paliwa mogę suczysko zawieźć bezpośrednio do Dzierżoniowa ;) Jadę w niedzielę wczesnym popołudniem (tzn jak się wygrzebiemy po imprezie po zawodach :eviltong: ) Quote
Justyna Lipicka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 jestem na zaproszenie, cieszę się, że jedzie do dt, niestety finansowo nie pomogę:( Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Justyna Lipicka napisał(a):jestem na zaproszenie, cieszę się, że jedzie do dt, niestety finansowo nie pomogę:( ja dokładnie mam to samo:( cieszę się, ale z finansami, bardzo źle:( Quote
bela51 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ulvhedinn napisał(a):Jak już napisałam na PW koszt przewozu to realny koszt paliwa, czyli ok 35 zł/100 km. Za zwrot paliwa mogę suczysko zawieźć bezpośrednio do Dzierżoniowa ;) Jadę w niedzielę wczesnym popołudniem (tzn jak się wygrzebiemy po imprezie po zawodach :eviltong: ) Gabi, a jestes pewna, ze sunia moze zostac jeszcze do niedzieli ? Wczesniej była mowa chyba o piątku ? Quote
Gabi79 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 bela51 napisał(a):Gabi, a jestes pewna, ze sunia moze zostac jeszcze do niedzieli ? Wczesniej była mowa chyba o piątku ? Tak, nie ma problemu. Quote
kolejna kobietka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ja caly czas zagladam do Stefci, niestety nijak moge pomoc :sad: stad tylko sie przygladam i trzymam mocno kciuki! Quote
Mysza2 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Gabi , prześlij nr konta do Asiek.l-g. Asiek przeleje Ci 30 zł dla Stefci od ciocia MALWA (pochodzące z jej deklaracji na Biszkopta) Ciociu Malwa bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts