Gabi79 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='paula_t']Nie mam pojęcia, zaraz sprawdzę czy to obok Krakowa. Edit: z tego co mi pokazuje zumi to 50km http://www.zumi.pl/Miech%F3wka_,krak%F3w,on,19.8438656,50.2391936,1,9,trasa.html?cId1=&sId1=&cId2=&sId2=&trasa=234-235-232-246 Dzięki za odp. Tak z ciekawości zapytałam, bo właśnie w Miechówce jest Stefa, a ja tamtych rejonów nie znam, Założyłam wątek w dziale woj. śląskie, czyli w moim, a sunia jest w małopolskim, ale myślę, że to wielkiego znaczenia nie ma Quote
paula_t Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Gabi, dobrze jej założyłaś, bo Miechówka jest już w województwie śląskim z tego co patrzę. To jest między Wolbromem, a Pilicą. Trochę tamte tereny kojarzę, Miechówka jest w połowie trasy w bok od miejsca, gdzie jeżdżę do babci czasem. Quote
Gabi79 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 (edited) paula_t napisał(a):Gabi, dobrze jej założyłaś, bo Miechówka jest już w województwie śląskim z tego co patrzę. To jest między Wolbromem, a Pilicą. Trochę tamte tereny kojarzę, Miechówka jest w połowie trasy w bok od miejsca, gdzie jeżdżę do babci czasem. Ja dokładnie się nie orientuję, wiem tyle, że p. Danuta mieszka od niedawna w Miechówce Edited January 16, 2013 by Gabi79 Quote
paula_t Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Gabi79 napisał(a):Ja dokładnie się nie orientuję, wiem tyle, że p. Danuta mieszkała w Wolbromiu i to było woj. małopolskie, a teraz mieszka w Miechówce Na tamtych terenach jest właśnie styk województwa małopolskiego i śląskiego, bo już 20 km dalej jest Zawiercie i to już jest województwo śląskie, ale gdzie dokładnie ta linia graniczna przechodzi to już nie wiem ;) Quote
obiezyswiat75 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Jestem i ja na zaproszenie Gabi. Czekam na rozwój sytuacji, jak będzie trzeba to wesprę finansowo- gdyby transport trzeba było pilnie opłacić lub coś takiego. Quote
Beatkaa Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 zapisuję wątek Stefy,dziękuję Gabi za zaproszenie. ;) dopiero teraz mam internet więc nadrabiam zaległości. Quote
Gabi79 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Jestem i ja na zaproszenie Gabi. Czekam na rozwój sytuacji, jak będzie trzeba to wesprę finansowo- gdyby transport trzeba było pilnie opłacić lub coś takiego. Bardzo dziękuję!!!!!!!!! Zdjęć nadal nie dostałam, zaczynam się martwić:-( Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Gabi79']Bardzo dziękuję!!!!!!!!! Zdjęć nadal nie dostałam, zaczynam się martwić:-( Gabi czekamy na wieści do jutra oby jak najlepsze .......... Quote
iwonamaj Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ja też się martwię tą ciszą... Byle do jutra... Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dziewczynki przepraszam za offa ale muszę bo nie daje mi to spokoju :( Zajrzyjcie proszę do starszego Uszatka ...bez szans na lepsze jutro :(:(:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/238306-wychudzony-starszy-Uszatek-nie-prze%C5%BCyje-d%C5%82ugo-w-schronie-%28-kto-mo%C5%BCe-mu-pom%C3%B3c Quote
Nadziejka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 :modla:zagladam i scisuniam mocno mocno Quote
Elza22 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 a tu nadal nic konkretnego nie wiadomo... Quote
Cantadorra Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 A telefonicznie można ustalić, czy psina jest u p. Danuty? Quote
bela51 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) Gabi79 napisał(a):Tak sobie myślę, jeśli sunia jest jeszcze u p. Danuty OBY!!!!!!!! to zapewne trzeba będzie ją jak najszybciej zabrać, bo przetrzymanie jej przez jeszcze kilka dni raczej nie wchodzi w rachubę. Gabi, nie mozesz zadzownic do nich ??? Czy dt u michelle jest juz zaklepany ? Szukacie transportu ? Edited January 13, 2013 by bela51 Quote
Gabi79 Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 beataczl napisał(a):zapisuje.... Witamy na wątku. Miałam problemy z zalogowaniem się, co omal nie doprowadziło mnie do szału......... Jeśli chodzi o transport, to cały czas szukam, jak na razie skontaktowałam się z osobą o nicki doda, z Sosnowca, która mogła by zawieść Stefę za zwrot kosztów - 45 gr za km Wyliczyłam, że w obie strony było by to 590 km, w zaokrągleniu 600 więc około 270 zł Wiadomo, że najlepszy był by transport bezpłatny, lub z innym pieskiem, wtedy był by taniej. Quote
Mysza2 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Gabi , na watku transportowym jest taki wpis od malwaszka "Szukam transportu z Wrocławia na Śląsk - Katowice/Częstochowa i okolice - najlepiej na czwartek, ale póki co kwestia otwarta " gdyby to połączyć to powrót byłby prawie gratis Oby tylko Stefcia nie była już w Olkuszu Quote
Gabi79 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='Mysza2']Gabi , na watku transportowym jest taki wpis od malwaszka "Szukam transportu z Wrocławia na Śląsk - Katowice/Częstochowa i okolice - najlepiej na czwartek, ale póki co kwestia otwarta " gdyby to połączyć to powrót byłby prawie gratis Oby tylko Stefcia nie była już w Olkuszu Było by wspaniale, gdyby udało się połączyć transport. Zaraz idę do pracy i dowiem się, co ze Stefą. Wyliczyłam km x 45 groszy i napisałam o tym Dodzie, ale niestety mi nie odpisała, a z nią jest kontakt tylko przez smsy. Jak będę wiedzieć, co z sunią to jeszcze napiszę. Myszko, gdyby jakimś cudem p. Danuta miała zdjęcie Stefy w tel. to poproszę, aby wysłała do Ciebie MMS, ok? Quote
bela51 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Zagladam z niepokojem i czekam na wiesci o suni. Quote
Mysza2 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Gabi79 napisał(a):Myszko, gdyby jakimś cudem p. Danuta miała zdjęcie Stefy w tel. to poproszę, aby wysłała do Ciebie MMS, ok? Jasne, Gabi czekamy na dobre wiadomości Quote
Martika&Aischa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 iwonamaj napisał(a):czekamy.... ja też czekam i aż przebieram nogami ...Gabi kochana jakieś nowe wieści ??? Quote
Nadziejka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Czekamy i kciuki sciskamy:iloveyou::thumbs::thumbs: Quote
Cantadorra Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ciągle brak wieści? Co się dzieje? Halo! Quote
Recommended Posts