AgusiaP Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='sybisia']Zaprosiła mnie Gabi79, mogę tylko jednorazowo 10 PLN :oops: , proszę nr konta :lol:[/QUOTE] Pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='sybisia']Zaprosiła mnie Gabi79, mogę tylko jednorazowo 10 PLN :oops: , proszę nr konta :lol:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy, myślałam że do Stefci już dzisiaj nikt nie przybędzie, a tu niespodzianka:loveu: Quote
israel Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Deklaruję jednorazową wpłatę 50 zł. Poproszę o dane do wpłaty na PW. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Stefcię! Quote
Gabi79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='israel']Deklaruję jednorazową wpłatę 50 zł. Poproszę o dane do wpłaty na PW. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Stefcię![/QUOTE] Dziękuję serdecznie, już wysyłam pw:loveu: Quote
AgusiaP Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='israel']Deklaruję jednorazową wpłatę 50 zł. Poproszę o dane do wpłaty na PW. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Stefcię![/QUOTE] Kochana dziękujemy ślicznie:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
israel Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='AgusiaP']Kochana dziękujemy ślicznie:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:[/QUOTE] Ok, już zrobione :) Quote
AgusiaP Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='israel']Ok, już zrobione :)[/QUOTE] dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='AgusiaP']dzięki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Przyłączam się do podziękowań:lol: Quote
pikola Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Dziekuje za zaproszenie Agusia.Nie moge juz dac stalej ale jednorazowo sie dla Stefanii dorzuce.Piekna Sunia:loveu: Przepraszam.. Quote
Gabi79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='pikola']Dziekuje za zaproszenie Agusia.Nie moge juz dac stalej ale jednorazowo sie dla Stefanii dorzuce.Piekna Sunia:loveu: Przepraszam..[/QUOTE] Bardzo dziękujemy, kochana za co Ty przepraszasz:nono: Quote
AgusiaP Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='pikola']Dziekuje za zaproszenie Agusia.Nie moge juz dac stalej ale jednorazowo sie dla Stefanii dorzuce.Piekna Sunia:loveu: Przepraszam..[/QUOTE] Dziękujemy bardzo:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :loveu::loveu::loveu: za co Ty nasz chcesz cioteczko przepraszać;) I mamy jeszcze jedną stałą deklarację w wysokości 5zł od cioteczki Lucyna:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziękujemy pięknie:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
AgusiaP Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='sybisia']Mój grosik już poszedł :scared:[/QUOTE] :loveu::calus::calus::Rose::Rose: Quote
pikola Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Gabi79']Bardzo dziękujemy, kochana za co Ty przepraszasz:nono:[/QUOTE] Bo chcialoby sie kazdej Bidzie pomoc a to nie realne.. I to najbardziej boli.. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Zawołała mnie do Stefci Agusia... jestem... Będę kibicować Małej, postaram się coś wysupłać, ale majątek to nie będzie... Quote
Monia.B Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 dziewczynki ja też dorzucę dyszkę miesięcznie, wyślijcie mi dane przelewu na PW Quote
Mysza2 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Monia.B']dziewczynki ja też dorzucę dyszkę miesięcznie, wyślijcie mi dane przelewu na PW[/QUOTE] Dziekuję kochana :loveu::loveu::loveu: zaraz Ci wysyłam :multi::multi: Quote
Mysza2 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Mazowszanka']Ja mogę tylko 5 zł :)[/QUOTE] Proszę nie pisz "tylko" :loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękujmey :Rose::Rose::calus::calus: Quote
yolanovi Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 dziewczynki, ja wesprę Stefunię jakims grosikiem w lutym, teraz marnie z finansami Quote
Gabi79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='AgusiaP']Dziękujemy bardzo:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :loveu::loveu::loveu: za co Ty nasz chcesz cioteczko przepraszać;) I mamy jeszcze jedną stałą deklarację w wysokości 5zł od cioteczki Lucyna:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziękujemy pięknie:iloveyou::iloveyou::iloveyou: [quote name='pikola']Bo chcialoby sie kazdej Bidzie pomoc a to nie realne.. I to najbardziej boli.. Znam ten ból [quote name='Sarunia-Niunia']Zawołała mnie do Stefci Agusia... jestem... Będę kibicować Małej, postaram się coś wysupłać, ale majątek to nie będzie... [quote name='Monia.B']dziewczynki ja też dorzucę dyszkę miesięcznie, wyślijcie mi dane przelewu na PW [quote name='Mazowszanka']Ja mogę tylko 5 zł :) [quote name='yolanovi']dziewczynki, ja wesprę Stefunię jakims grosikiem w lutym, teraz marnie z finansami Cioteczki, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Stefci Po południu dopiszę wasze deklaracje, teraz weszłam tylko na moment. Quote
Recommended Posts