Gabi79 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='ulvhedinn']Mi też (poza rzygankiem) Stefa bardzo przypadła do serca, fajne, wesołe, zgodne psisko. Tylko, moim zdaniem, ją trzeba wysterylizować, im szybciej tym lepiej- raz, że jest za ładna, żeby szła do DS niekastrowana, dwa, to podejrzenie ciąłaży.....[/QUOTE] Jestem jak najbardziej za sterylką!!!!!!!! Ulv, czy trzeba dopłacić za benzynę i ile za czyszczenie auta??????????? [quote name='michelle04']Witam Cioteczki Stefcia to prawdziwy aniołek, jest cudowna, w sumie mniejsza niż myślałam,bardzo towarzyska zarówno do zwierząt jak i do ludzi, chociaz do ludzi bardziej, jest bardzo złakniona kontaktu z człowiekiem, chodzi za ludziem krok w krok, skacze albo chociaż przycupnie, poda łapkę by tylko się nią zainteresować, pogłaskać, wymiziać, cudo dziewczynka :loveu: Co do jedzenia to nie rzuca się, zostawia w misce, wyjada co lepsze kąski, a chrupki, no może na później:razz:[/QUOTE] Michelle, dzięki serdeczne za relację i fotki!!!!!!1 A jak Stefcia zachowuje się w kojcu, grzeczna jest, czy piszczy i szaleje???????? [quote name='halszka']no proszę jakie super wieści :) jak będzie tekst i zdjęcia to tak jak wcześniej deklarowałam będą ogłoszenia ;)[/QUOTE] Z góry bardzo dziękujemy:loveu: Quote
michelle04 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Gabi79'] A jak Stefcia zachowuje się w kojcu, grzeczna jest, czy piszczy i szaleje???????? [/QUOTE] Stefcia w kojcu jest grzeczna, no chyba, że widzi człowieka wówczas taniec radości i popiskiwania Quote
Gabi79 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 (edited) Cudna sunieczka!!!!!!!!!!!!! Michell, wyślij mi proszę na pw nr konta, przeleję za pierwszy miesiąc Edited January 21, 2013 by Gabi79 Quote
Beatkaa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Dzielna dziewczynka :):) Bardzo się cieszę,że wszystko OK ;) [quote name='Gabi79']Przeziębił się, kaszle i wymiotuje flegmą. Jak jest zimno wychodzi na dwór w kubraczku, a mimo to się rozchorowałi bezdomnych, Jak pomyślę o tych wszystkich biedakach w schronach które non stop marzną to mi słabo[/QUOTE] Bidulek Gabrysiu :( , ale widzę,że Martunia już Ci doradziła co robić więc czekamy na efekty :):thumbs: Quote
ajw Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Cudnie, że Stefcia zadowolona!!! Stefcia buziole ode mnie:calus: Quote
kiyoshi Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 poczytam więcej o Stefci i coś na jutro sklecę, potem tez zrobię ogłoszenia...możemy się np. podzielić i robić na jeszcze jakieś województwo... jak uważacie:) Quote
Gabi79 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 (edited) [quote name='kiyoshi']poczytam więcej o Stefci i coś na jutro sklecę, potem tez zrobię ogłoszenia...możemy się np. podzielić i robić na jeszcze jakieś województwo... jak uważacie:)[/QUOTE] To już się cioteczki umówcie:lol: Wpłynęło 12 zł od kocurek - dzięki serdeczne:Rose::Rose::Rose::Rose: Byłam z Kajtusiem u weta, jest przeziębiony i ma podwyższoną temperaturę. Dostał antybiotyk, lek przeciwbólowy i przeciwgorączkowy w żelu, ma też brać flegaminę i rutinoskorbin. Edited January 21, 2013 by Gabi79 Quote
halszka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='kiyoshi']poczytam więcej o Stefci i coś na jutro sklecę, potem tez zrobię ogłoszenia...możemy się np. podzielić i robić na jeszcze jakieś województwo... jak uważacie:)[/QUOTE] osobiście mi tam obojętnie na jakie,choć najczęściej robię na śląskie ;) pytanko czy z tymi zdjęciami,które są?czy będą nowe? aaa i jeszcze jedno jeśli nie zdążę do środy to będą dopiero koło wtorku (wyjeżdżam) :) Quote
Mysza2 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='AgusiaP']nie jest taka duża :lol:teraz to lepiej widać;)[/QUOTE] Do onka to jej rzeczywiście daleko, ale może to i lepiej, najtrudniej dom dla tych dużych znaleźć:) Michelle, Graziu bardzo bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: Fajnie że z charakteru bezproblemowa, śliczna z niej sunia Quote
Gabi79 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='halszka']osobiście mi tam obojętnie na jakie,choć najczęściej robię na śląskie ;) pytanko czy z tymi zdjęciami,które są?czy będą nowe? aaa i jeszcze jedno jeśli nie zdążę do środy to będą dopiero koło wtorku (wyjeżdżam) :)[/QUOTE] Kochana, nie spiesz się, niech będzie nawet we wtorek. Może dziewczyny zrobią lepsze fotki. I tak jeszcze Stefę czeka Sterylka i ogólne oględziny u weta. No i dopiero się aklimatyzuje u Michell. Tak sobie myślę, że nie wiemy, jak jest u Stefy z utrzymaniem czystości w domu, pewnie nieciekawie. Może cioteczki wezmą ją na próbę np. do przedpokoju, albo jakiegoś pomieszczenia. Michell, jeśli było by to możliwe to bardzo proszę:modla::modla::modla::modla: Quote
gosiaczek1984 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Gabi79']Też jestem bardzo ciekawa Na pewno kochany z niej słodziak:loveu: Na konto Stefci wpłynęły następujące wpłaty: Romka 21,- za 7mcy z góry ranias - 30,- za 6 m-cy z góry MikAga - 30 mkgce - 21,- za 3 m=ce z góry Wercyngetorys 30 +10 =40,- katarzyna09 - 10,- margoth137 - 10,- Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Stefuni:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] 17.01 wysłałąm 20zł doszły? Quote
Mazowszanka13 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 A ja numeru konta nie dostałam :) Quote
Gabi79 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='gosiaczek1984']17.01 wysłałąm 20zł doszły?[/QUOTE] Oczywiście, bardzo dziękuję. W trzecim poście jest wyszczególnione, doszło 18go, a w pierwszym zaznaczone w nawiasie. A ten wpis, który skopiowałaś dotyczy dzisiejszych wpłat:loveu: Quote
Mysza2 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Mazowszanka']A ja numeru konta nie dostałam :)[/QUOTE] przepraszamy, wysłałam na pw:) Quote
gosiaczek1984 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Gabi79']Oczywiście, bardzo dziękuję. W trzecim poście jest wyszczególnione, doszło 18go, a w pierwszym zaznaczone w nawiasie. A ten wpis, który skopiowałaś dotyczy dzisiejszych wpłat:loveu:[/QUOTE] aaaaaaaaa no to wszystko gra Quote
piescofajnyjest Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Stefania juz pewnie smacznie spi:) Quote
michelle04 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Gabi79']. Może cioteczki wezmą ją na próbę np. do przedpokoju, albo jakiegoś pomieszczenia. Michell, jeśli było by to możliwe to bardzo proszę:modla::modla::modla::modla:[/QUOTE] Pomyślimy, coś zawsze da się wykombinować :) ale sądząc po jej zachowaniu w kojcu to chyba wie o co chodzi, gdyż jeszcze nie załatwiła się w środku, tylko na zewnątrz, no ale poczekajmy, dopiero się poznajemy :) Quote
gosiaczek1984 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Michell podaj mi dokladny adres hoteliku chcialabym Stefcie odwiedzic Quote
Cantadorra Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Skoro sunieczka u Michelle, to na pewno będzie rozpieszczana :) Przy okazji zapraszam na bazarek dla innej suni, u której mało osób bywa http://www.dogomania.pl/forum/threads/238973-Torebki-Guess-pasek-Calvin-Klein-i-in-na-bazarku-Cantadorry-do-31-01-2013-r?p=20312752#post20312752 Quote
ulvhedinn Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Przepraszam za offa, ale zapraszam na bazarek, na moich podopiecznych: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238344-zapraszam! P.S. Auta do czyszczenia dawać nie ma sensu, za duży koszt (i tak ciągle psy tam jeżdżą), sama go doczyszczę; myslę, że "nadprogramowe" paliwo i jakieś czyścidło do autka zmieści się w 30 zł, może tak być? Quote
iwonamaj Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Wybaczcie Cioteczki, w wolnej chwili, proszę, zajrzyjcie do Milo, staruszka- niedowidzącego, głuchawego, którego ktoś strasznie skrzywdził, wyrwał mu ogon :-(... Psiak stracił dużo krwi, w tej chwili przebywa w bardzo awaryjnym DT w Będzinie, gdzie nie może zostać. Link do wątku Milusia http://www.dogomania.pl/forum/thread...nem-szuka-domu link do wydarzenia FB http://www.facebook.com/events/134969656666450/ Proszę :-(:-(:-(... Quote
AgusiaP Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ja też myślę, że lepiej poczekać jeszcze na lepsze zdjęcia;) Stefciu grzeczna dziewczynka z Ciebie:loveu: Quote
Recommended Posts