Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn']Mi też (poza rzygankiem) Stefa bardzo przypadła do serca, fajne, wesołe, zgodne psisko.

Tylko, moim zdaniem, ją trzeba wysterylizować, im szybciej tym lepiej- raz, że jest za ładna, żeby szła do DS niekastrowana, dwa, to podejrzenie ciąłaży.....[/QUOTE]
Jestem jak najbardziej za sterylką!!!!!!!!
Ulv, czy trzeba dopłacić za benzynę i ile za czyszczenie auta???????????
[quote name='michelle04']Witam Cioteczki
Stefcia to prawdziwy aniołek, jest cudowna, w sumie mniejsza niż myślałam,bardzo towarzyska zarówno do zwierząt jak i do ludzi, chociaz do ludzi bardziej, jest bardzo złakniona kontaktu z człowiekiem, chodzi za ludziem krok w krok, skacze albo chociaż przycupnie, poda łapkę by tylko się nią zainteresować, pogłaskać, wymiziać, cudo dziewczynka :loveu:
Co do jedzenia to nie rzuca się, zostawia w misce, wyjada co lepsze kąski, a chrupki, no może na później:razz:[/QUOTE]
Michelle, dzięki serdeczne za relację i fotki!!!!!!1
A jak Stefcia zachowuje się w kojcu, grzeczna jest, czy piszczy i szaleje????????
[quote name='halszka']no proszę jakie super wieści :)
jak będzie tekst i zdjęcia to tak jak wcześniej deklarowałam będą ogłoszenia ;)[/QUOTE]

Z góry bardzo dziękujemy:loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']
A jak Stefcia zachowuje się w kojcu, grzeczna jest, czy piszczy i szaleje????????

[/QUOTE]

Stefcia w kojcu jest grzeczna, no chyba, że widzi człowieka wówczas taniec radości i popiskiwania

Posted

Dzielna dziewczynka :):) Bardzo się cieszę,że wszystko OK ;)

[quote name='Gabi79']Przeziębił się, kaszle i wymiotuje flegmą.
Jak jest zimno wychodzi na dwór w kubraczku, a mimo to się rozchorowałi bezdomnych,
Jak pomyślę o tych wszystkich biedakach w schronach które non stop marzną to mi słabo[/QUOTE]

Bidulek Gabrysiu :( , ale widzę,że Martunia już Ci doradziła co robić więc czekamy na efekty :):thumbs:

Posted (edited)

[quote name='kiyoshi']poczytam więcej o Stefci i coś na jutro sklecę, potem tez zrobię ogłoszenia...możemy się np. podzielić i robić na jeszcze jakieś województwo...
jak uważacie:)[/QUOTE]

To już się cioteczki umówcie:lol:

Wpłynęło 12 zł od kocurek - dzięki serdeczne:Rose::Rose::Rose::Rose:

Byłam z Kajtusiem u weta, jest przeziębiony i ma podwyższoną temperaturę.
Dostał antybiotyk, lek przeciwbólowy i przeciwgorączkowy w żelu, ma też brać flegaminę i rutinoskorbin.

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='kiyoshi']poczytam więcej o Stefci i coś na jutro sklecę, potem tez zrobię ogłoszenia...możemy się np. podzielić i robić na jeszcze jakieś województwo...
jak uważacie:)[/QUOTE]
osobiście mi tam obojętnie na jakie,choć najczęściej robię na śląskie ;) pytanko czy z tymi zdjęciami,które są?czy będą nowe?
aaa i jeszcze jedno jeśli nie zdążę do środy to będą dopiero koło wtorku (wyjeżdżam) :)

Posted

[quote name='AgusiaP']nie jest taka duża :lol:teraz to lepiej widać;)[/QUOTE]
Do onka to jej rzeczywiście daleko, ale może to i lepiej, najtrudniej dom dla tych dużych znaleźć:)
Michelle, Graziu bardzo bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:
Fajnie że z charakteru bezproblemowa, śliczna z niej sunia

Posted

[quote name='halszka']osobiście mi tam obojętnie na jakie,choć najczęściej robię na śląskie ;) pytanko czy z tymi zdjęciami,które są?czy będą nowe?
aaa i jeszcze jedno jeśli nie zdążę do środy to będą dopiero koło wtorku (wyjeżdżam) :)[/QUOTE]

Kochana, nie spiesz się, niech będzie nawet we wtorek. Może dziewczyny zrobią lepsze fotki.
I tak jeszcze Stefę czeka Sterylka i ogólne oględziny u weta.
No i dopiero się aklimatyzuje u Michell.

Tak sobie myślę, że nie wiemy, jak jest u Stefy z utrzymaniem czystości w domu, pewnie nieciekawie.
Może cioteczki wezmą ją na próbę np. do przedpokoju, albo jakiegoś pomieszczenia.
Michell, jeśli było by to możliwe to bardzo proszę:modla::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Gabi79']Też jestem bardzo ciekawa

Na pewno kochany z niej słodziak:loveu:

Na konto Stefci wpłynęły następujące wpłaty:

Romka 21,- za 7mcy z góry
ranias - 30,- za 6 m-cy z góry
MikAga - 30
mkgce - 21,- za 3 m=ce z góry
Wercyngetorys 30 +10 =40,-
katarzyna09 - 10,-
margoth137 - 10,-
Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Stefuni:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

17.01 wysłałąm 20zł doszły?

Posted

[quote name='gosiaczek1984']17.01 wysłałąm 20zł doszły?[/QUOTE]

Oczywiście, bardzo dziękuję. W trzecim poście jest wyszczególnione, doszło 18go, a w pierwszym zaznaczone w nawiasie.
A ten wpis, który skopiowałaś dotyczy dzisiejszych wpłat:loveu:

Posted

[quote name='Gabi79']Oczywiście, bardzo dziękuję. W trzecim poście jest wyszczególnione, doszło 18go, a w pierwszym zaznaczone w nawiasie.
A ten wpis, który skopiowałaś dotyczy dzisiejszych wpłat:loveu:[/QUOTE]

aaaaaaaaa no to wszystko gra

Posted

[quote name='Gabi79'].
Może cioteczki wezmą ją na próbę np. do przedpokoju, albo jakiegoś pomieszczenia.
Michell, jeśli było by to możliwe to bardzo proszę:modla::modla::modla::modla:[/QUOTE]

Pomyślimy, coś zawsze da się wykombinować :) ale sądząc po jej zachowaniu w kojcu to chyba wie o co chodzi, gdyż jeszcze nie załatwiła się w środku, tylko na zewnątrz, no ale poczekajmy, dopiero się poznajemy :)

Posted

Wybaczcie Cioteczki, w wolnej chwili, proszę, zajrzyjcie do Milo, staruszka- niedowidzącego, głuchawego, którego ktoś strasznie skrzywdził, wyrwał mu ogon :-(... Psiak stracił dużo krwi, w tej chwili przebywa w bardzo awaryjnym DT w Będzinie, gdzie nie może zostać. Link do wątku Milusia http://www.dogomania.pl/forum/thread...nem-szuka-domu link do wydarzenia FB http://www.facebook.com/events/134969656666450/
Proszę :-(:-(:-(...