Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Przelew zrobiony! Popytam też czy ktoś nie wziąłby suni. Dajcie znać jak zajedzie i czy faktycznie jest w ciąży!

A! A w jakiej miejscowości będzie Stefcia?

PS

Jak już Stefcia znajdzie dom to ja dalej będę wpłacać te 10 złotych, to będzie na potrzeby innej biduli. Same zdecydujecie na co.

Edited by Wercyngetoryks
Posted

[quote name='Wercyngetoryks']Przelew zrobiony! Popytam też czy ktoś nie wziąłby suni. Dajcie znać jak zajedzie i czy faktycznie jest w ciąży!

A! A w jakiej miejscowości będzie Stefcia?[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za deklaracje:cunao::cunao:

Stefcia jedzie do Dzierżoniowa.

Czy jest w ciąży nie wiadomo na 100%, ale istnieje takie prawdopodobieństwo

Posted

[quote name='Wercyngetoryks']Przelew zrobiony! Popytam też czy ktoś nie wziąłby suni. Dajcie znać jak zajedzie i czy faktycznie jest w ciąży!

A! A w jakiej miejscowości będzie Stefcia?

PS

Jak już Stefcia znajdzie dom to ja dalej będę wpłacać te 10 złotych, to będzie na potrzeby innej biduli. Same zdecydujecie na co.[/QUOTE]

Kochana, jak Stefcia znajdzie dom to Ty sama zdecydujesz na kogo chcesz wpłacać, a potrzebujących psiaków multum

Posted

A co tu tak pusto, cioteczki zapomniały o Stefuni.

Stefcia jutro jedzie do Michell, ja okropnie się denerwuję.
Dzwoniłam do ulv, ale miała wyłączony tel. więc napisałam sms-y, bo nienawidzę się nagrywać na sekretarkę;)

Posted

Nie zapomniały Gabi, cały czas pamietają
A Ty się nie denerwuj bo ciocia Ulv to bardzo solidna firma:) Wiozła nam na części trasy Brunka (też do Michelle zresztą)

Posted

[quote name='Panna Marple']Będzie cacy, spoko:lol:

[quote name='AgusiaP']ja jestem:lol:będzie dobrze;)

[quote name='bela51']Kochani, na tym wątku jest sporo milosniczek malutkich piesków.
Zajrzyjcie, mały Yorczek w schronie:-(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238881-Śliczny-piesek-w-typie-Yorka-pilnie-potrzebuje-domu!!!?p=20300940#post20300940

Już zaglądam Beluniu
[quote name='Mysza2']Nie zapomniały Gabi, cały czas pamietają
A Ty się nie denerwuj bo ciocia Ulv to bardzo solidna firma:) Wiozła nam na części trasy Brunka (też do Michelle zresztą)

Dzięki Kochane, że jesteście

Posted

[quote name='Gabi79']Bardzo dziękuję za deklaracje:cunao::cunao:

Stefcia jedzie do Dzierżoniowa.

Czy jest w ciąży nie wiadomo na 100%, ale istnieje takie prawdopodobieństwo[/QUOTE]

cioteczki ja mieszkam 20km od Dzierżoniowa,to mogę zajechać w odwiedziny do Stefci,macie namiary na Michel?

Posted

[quote name='gosiaczek1984']cioteczki ja mieszkam 20km od Dzierżoniowa,to mogę zajechać w odwiedziny do Stefci,macie namiary na Michel?[/QUOTE]

Ja mam tel. tylko do Gisell.
Najlepiej, jak napiszesz pw do Michell i się konkretnie umówisz:loveu:. Poczekajmy, aż Stefcia dojedzie i się zadomowi:lol:

Posted

[quote name='gosiaczek1984']cioteczki ja mieszkam 20km od Dzierżoniowa,to mogę zajechać w odwiedziny do Stefci,macie namiary na Michel?[/QUOTE]

Super będziesz miała okazje poznać dziewczynki i naszą Stefcię:cool3:

Posted

[quote name='AgusiaP']Super będziesz miała okazje poznać dziewczynki i naszą Stefcię:cool3:[/QUOTE]

I kilka cudownych psiaczków:loveu: Przyznam, że zazdroszczę:lol:

A Stefcia ma dzisiaj zieloną noc:evil_lol:

Posted

[quote name='gosiaczek1984']a czy jest tu jakaś wiadomość od Michell ,bo ja chyba ślepa jestem,mam do niej pytanie ważne dlatego chce się z nią skontaktować[/QUOTE]

Tu na wątku jeszcze Michell nie ma. Mam nadzieję, że jutro zda nam chociaż krótką relację z pierwszych chwil Stefci u Niej:loveu:

Posted

[quote name='gosiaczek1984']a czy jest tu jakaś wiadomość od Michell ,bo ja chyba ślepa jestem,mam do niej pytanie ważne dlatego chce się z nią skontaktować[/QUOTE]

Gosiu napisz koniecznie do Gisell ma Michell rzadziej bywa na dogo ...........

Posted

[quote name='gosiaczek1984']też się cieszę,może się na coś przydam,,,[/QUOTE]

Gosiu, jak już będziesz u Michell, to koniecznie zrób masę zdjęć, już teraz bardzo Cię o to proszę:modla::modla::modla: