Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaP']Laska Stefka:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']Cudo nie pies:):):)[/QUOTE]

Popieram, ślicznota ze Stefci!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Gabi79']Też sądzę, że domki się powinny bić o Stefcię
A czy p. Danusia przekazała książeczkę Stefci???[/QUOTE]

tak
ksiązeczka jest wwczoraj jak sie kulała po sniegu
widzialam jej brzusio
nawet glaskalam
jezeli to nie są pierwsze tygodnie
to nie jest w ciązy....
cycusie malutkie
brzuszek plaski i tylko ten brak czlowieka
aaaaa
powiedziec jej
,,Stefia wejdz do ojca i poczekaj
poczekaj zaraz bedziesz biegac,,
to bedzie stała spokojnie koło kraty i poczeka
Ona cos umie
i lapki daje i czeka
....moze sie tylko zgubiła?
juz sama nie wiem

Posted

jak już Stefcia będzie gotowa do ogłoszeń to dajcie znać, bo teraz z tego co czytam jeszcze sterylka..więc chyba na ogłoszenia za wcześnie?
tekst już jakiś wymyśliłam jakby co...a dziewczynka- piękna!!!!!!
:)

Posted

[quote name='kiyoshi']jak już Stefcia będzie gotowa do ogłoszeń to dajcie znać, bo teraz z tego co czytam jeszcze sterylka..więc chyba na ogłoszenia za wcześnie?
tekst już jakiś wymyśliłam jakby co...a dziewczynka- piękna!!!!!!
:)[/QUOTE]

Cioteczko ja tam bym ogłaszała!!! Jeśli to będzie ten wymarzony domek, to poczeka parę dni, aż mała dojdzie do pełnej sprawności :) Takie jest moje zdanie :oops:

Posted

[quote name='michelle04']Cioteczko ja tam bym ogłaszała!!! Jeśli to będzie ten wymarzony domek, to poczeka parę dni, aż mała dojdzie do pełnej sprawności :) Takie jest moje zdanie :oops:[/QUOTE]
dobrze mówisz:)

Posted

[quote name='giselle4']tak
ksiązeczka jest wwczoraj jak sie kulała po sniegu
widzialam jej brzusio
nawet glaskalam
jezeli to nie są pierwsze tygodnie
to nie jest w ciązy....
cycusie malutkie
brzuszek plaski i tylko ten brak czlowieka
aaaaa
powiedziec jej
,,Stefia wejdz do ojca i poczekaj
poczekaj zaraz bedziesz biegac,,
to bedzie stała spokojnie koło kraty i poczeka
Ona cos umie
i lapki daje i czeka
....moze sie tylko zgubiła?
juz sama nie wiem[/QUOTE]

Cudna Stefcia!!!!

Myślę jednak, że nie zgubiła się, tylko ktoś ją wywalił.
P. Danusia mówiła, że jak Stefcia się do niej przybłąkała miała na szyi kawałek starego paska, czy coś takiego.
Pewnie Stefcia szalała, bo chciała się bawić i jakiś cep ją uwiązał. A potem może po prostu się jej pozbył.

Dzisiaj wpłynęły wpłaty od cioteczek:
Lucyna 10,-
yolanovi 15,-
Madziak25 5,-

Od p. Danusi otrzymałam 100,- też dla Stefci i mam obiecane fanty na bazarek:loveu:

Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Stefuni:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='michelle04']Cioteczko ja tam bym ogłaszała!!! Jeśli to będzie ten wymarzony domek, to poczeka parę dni, aż mała dojdzie do pełnej sprawności :) Takie jest moje zdanie :oops:[/QUOTE]

ja też uważam, że jak będzie fajny domek to poczeka;)

Posted

[quote name='AgusiaP']ja też uważam, że jak będzie fajny domek to poczeka;)[/QUOTE]

ok:) w takim razie na dniach zabiorę się za ogłoszenia:) tylko jeszcze jakieś zdjęcie- najlepiej portrecik- by się przydało:)

Posted

[quote name='kiyoshi']ok:) w takim razie na dniach zabiorę się za ogłoszenia:) tylko jeszcze jakieś zdjęcie- najlepiej portrecik- by się przydało:)[/QUOTE]

W kwestii ogłoszeń popieram dziewczyny, jak ktoś się zakocha w Stefci i będzie odpowiednim kandydatem;) to poczeka.

Kiyoshi, z góry bardzo dziękuję, a co do zdjęć to nie wiem czy czekamy na jeszcze jakieś nowe, czy wybieramy z tych, które są???

Posted

[quote name='AgusiaP']Może poczekajmy...[/QUOTE]

ja też uważam, że lepiej poczekać, bo większość ludzi to wzrokowcy i pierwsze zdjęcie w ogłoszeniu musi być dobre:)
oczywiście te zdjęcia co stefcia ma dotąd też są cudne;)

Posted

Nie wiem czy Giselka pisała,ale sterylka będzie dopiero w piątek :roll: Wet ma takie obłożenie,że wcześniej nie da rady,więc jesteśmy umówione na piątek o godz 9:00, może do tego czasu ktoś się już zainteresuje Stefką:cool3:

Posted (edited)

[quote name='michelle04']To może jutro weźmiemy Stefkę do chaty i porobimy jakieś przytulaśne fotki na kanapie,żeby przyszły domek wziął ją na salony, bo zasługuje na to ;)[/QUOTE]

Wspaniale!!!
Już nie mogę się doczekać fotek.

Buziaczki dla Was cioteczki, dla Stefci i reszty stada:loveu:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='michelle04']Nie wiem czy Giselka pisała,ale sterylka będzie dopiero w piątek :roll: Wet ma takie obłożenie,że wcześniej nie da rady,więc jesteśmy umówione na piątek o godz 9:00, może do tego czasu ktoś się już zainteresuje Stefką:cool3:[/QUOTE]

Oj, było by dobrze, gdyby szybko ktoś sensowny się Stefcią zainteresował.
Tyle nieszczęść na Dogo, że oszaleć można.................

Posted (edited)

[quote name='Gabi79']Oj, było by dobrze, gdyby szybko ktoś sensowny się Stefcią zainteresował.
Tyle nieszczęść na Dogo, że oszaleć można.................[/QUOTE]
Najlepiej byłoby, żeby chętny domek przyjechał do nas i poznał Stefkę, bo gdy tylko ją zobaczy od razu się zakocha- gwarantuję!
To cudna suka,takie wielkie szczęście w takim małym ciałku :loveu:
Piszę to z doświadczenia, bo była u mnie mała sunia - Panna Kitka, która z ogłoszeń miała male zainteresowanie,ale gdy przyjechała Cioteczka z WRO do nas w odwiedziny do innego psa i zobaczyła Pannę Kitkę to poruszyła niebo i ziemię by jej znaleźć dom, bo tak się w niej zakochała i znalazła jej chatę u swoich przyjaciół-sąsiadów

Edited by michelle04
Posted

[quote name='Gabi79']Kiyoshi, z góry bardzo dziękuję, a co do zdjęć to nie wiem czy czekamy na jeszcze jakieś nowe, czy wybieramy z tych, które są???[/QUOTE]
też myślę ża warto poczekać na lepsze, ludzie są wzrokowcami:)

Posted

[quote name='michelle04']Najlepiej byłoby, żeby chętny domek przyjechał do nas i poznał Stefkę, bo gdy tylko ją zobaczy od razu się zakocha- gwarantuję!
To cudna suka,takie wielkie szczęście w takim małym ciałku :loveu:
Piszę to z doświadczenia, bo była u mnie mała sunia - Panna Kitka, która z ogłoszeń miała male zainteresowanie,ale gdy przyjechała Cioteczka z WRO do nas w odwiedziny do innego psa i zobaczyła Pannę Kitkę to poruszyła niebo i ziemię by jej znaleźć dom, bo tak się w niej zakochała i znalazła jej chatę u swoich przyjaciół-sąsiadów[/QUOTE]

Michelle, oprócz tego, że psiaki mają u Ciebie raj, to jeszcze obie z Giselle macie "nosa" i szczęście do nowych opiekunów dla psiaków:loveu: