Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gosiaczek1984']wiesz o co chodzi.... z wątku Bambu,a Gisell jest tu[/QUOTE]

wiem Gosiu wiem ale zupełnie nie skojarzyłam że to tak blisko hoteliku .......ja dziś miałam najazd przyjaciółek i chyba za dużo wina wypiłam ;) już Ci śle PW.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']Gosiu, jak już będziesz u Michell, to koniecznie zrób masę zdjęć, już teraz bardzo Cię o to proszę:modla::modla::modla:[/QUOTE]

w poniedzialek jadę do Wrocławia,koło wieczora będe wracać przez Dzierżoniow to mogę zajechać,tylko nie wiem czy to nie za wczesśnie na odwiedziny

Posted

[quote name='Martika@Aischa']wiem Gosiu wiem ale zupełnie nie skojarzyłam że to tak blisko hoteliku .......ja dziś miałam najazd przyjaciółek i chyba za dużo wina wypiłam ;) już Ci śle PW.[/QUOTE]

he he dzięki

Posted

[quote name='gosiaczek1984']w poniedzialek jadę do Wrocławia,koło wieczora będe wracać przez Dzierżoniow to mogę zajechać,tylko nie wiem czy to nie za wczesśnie na odwiedziny[/QUOTE]

Myślę, że jak tylko cioteczki Michell i Gisell wyrażą zgodę, to nie ma przeciwskazań

Posted

[quote name='Martika@Aischa']wiem Gosiu wiem ale zupełnie nie skojarzyłam że to tak blisko hoteliku .......ja dziś miałam najazd przyjaciółek i chyba za dużo wina wypiłam ;) już Ci śle PW.[/QUOTE]

dziękuję Ci kochana napisałam do niej pw

Posted

[quote name='bela51']Gabi, napisz, czy pojechali ?[/QUOTE]

Ulv ma wyłączony tel. Dziewczyny mają jechać po Stefę po południu.
Strasznie się denerwuję, jak tylko będę coś wiedzieć zaraz napiszę:lol:

Posted (edited)

[quote name='ranias']wpłaciłam 30zł za pół roku, proszę potem o przypomnienie, pamięć juz nie ta...:roll:[/QUOTE]

Ok, muszę sobie zapisać, żeby nie zapomnieć, że mam Ci przypomnieć:evil_lol:

Mam jednak nadzieję, że Stefcia szybciutko znajdzie domek:loveu:

Dzięki serdeczne za wpłatę:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Gabi79
Posted (edited)

Cioteczki, próbowałam skontaktować się z ulv, niestety bezskutecznie.

Zadzwoniłam przed chwilą do p. Danusi i okazało się, że ulv ze Stefą wyjechały z Miechówki ok. 13tej.

P. Danusia strasznie przeżyła rozstanie.

Mnie też się łza w oku zakręciła, ale wiem,że u Michell Stefuni będzie dobrze i oby szybko znalazła wspaniały domek!!!!!!!!!!!!1

Ulv ma rozładowany tel. i dzwoniła rano do p. Danusi z czyjegoś. Sprawdziłam, z Miechówki do Dzierżoniowa jest 284 km.

Potem zadzwonię do Gisell

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='Martika@Aischa']Gabi najważniejsze że dziewczynki już w drodze :) teraz powolutku do celu !!!! Nic się NIE martw i główka do góry !!! Będzie dobrze !!!!!!! :*[/QUOTE]

Podobno Stefcia była zdezorientowana, ale bardzo grzeczna, w aucie były jeszcze 3 pieski.

Udało mi się dodzwonić do cioteczki ulv, ale co chwilę komórka jej siada. Wszystko ok. oprócz tego, że Stefcia puściła mega pawia w aucie
Na miejscu będą dopiero ok. 18tej, bo warunki na drodze niesprzyjające.
Ulv, jeszcze raz dzięku serdeczne:loveu: