Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beatkaa']to teraz cierpliwie czekamy na relację z DT. ;)[/QUOTE]

Czekamy, czekamy.
Ja dzisiaj sobie wzięłam wolne:lol:

Ale czeka mnie wizyta u weta, bo Kajtuś się rozchorował:-(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']Czekamy, czekamy.
Ja dzisiaj sobie wzięłam wolne:lol:

Ale czeka mnie wizyta u weta, bo Kajtuś się rozchorował:-([/QUOTE]

Oj. :( a co mu jest Gabrysiu?

Posted

[quote name='Beatkaa']Oj. :( a co mu jest Gabrysiu?[/QUOTE]

Przeziębił się, kaszle i wymiotuje flegmą.
Jak jest zimno wychodzi na dwór w kubraczku, a mimo to się rozchorowałi bezdomnych,
Jak pomyślę o tych wszystkich biedakach w schronach które non stop marzną to mi słabo

Posted

[quote name='Gabi79']Przeziębił się, kaszle i wymiotuje flegmą.
Jak jest zimno wychodzi na dwór w kubraczku, a mimo to się rozchorowałi bezdomnych,
Jak pomyślę o tych wszystkich biedakach w schronach które non stop marzną to mi słabo[/QUOTE]

o rany :( Gabi jak moja Aisha kaszle od lat podaje jej w tabletkach malutkich flegaminę i ten sposób polecam. Trzymam kciuki za zdrówko Kajtulka:*

Posted (edited)

[quote name='bela51']Zagladam do uratowanej panienki, ale na razie nie ma newsów.
Gabi, napisz jak Kajtus po wizycie u weta ?[/QUOTE]
Ale mam dzisiaj pecha, najpierw nie mogłam się dodzwonić do weta, w końcu udało mi się na drugi nr .
I okazało się, że mają awarię prądu, mam zadzwonić po 16tej, jak awaria będzie usunięta to może uda mi się umówić na dzisiaj
Teraz próbowałam dodzwonić się do Gisell, ale chyba jest poza zasięgiem, bo brak jakiegokolwiek sygnału
Spróbuję później
[quote name='Martika@Aischa']o rany :( Gabi jak moja Aisha kaszle od lat podaje jej w tabletkach malutkich flegaminę i ten sposób polecam. Trzymam kciuki za zdrówko Kajtulka:*[/QUOTE]

Dzięki Marticzko, tabletki zakupione:lol:

Na konto Stefuni wpłynęło dzisiaj 20 zł do Mysza2:loveu: Dzięki Myszko w imieniu stefci:Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Gabi79
Posted (edited)

[quote name='Martika@Aischa']Gabi jak tylko Kajtulek zaczyna kaszleć to podawaj mu tableteczkę flegaminy w kiełbasce lub jedzeniu które lubi ;) 2 - 3 dni i problem z głowy ;)[/QUOTE]

Dzięki Kochana:loveu:

Cioteczki, dzwoniłam do Gisell - Stefa jest super!!!!!!!!!!!
Przede wszystkim lgnie do człowieka, pragnie z nim kontaktu, jest grzeczna, podaje ładnie łapki, ogólnie rewelacja!!!!!!!!!!!!!

Gisell nie mogła długo rozmawiać, bo z Michell kąpały właśnie psiaka, chyba Daszkę i im przeszkodziłam.

Gilesell mówi, że już można Stefcię ogłaszać, bo ona jest taka cudna, że migiem domek znajdzie.

Zdjęcia i informacje od Michell będą wieczorem.

O rany, ale się cieszę, cioteczki która ma talent i skleci tekst do ogłoszeń dla Stefci. Bardzo, bardzo proszę:modla::modla::modla::modla:

Edited by Gabi79
Posted

Gabi kochana ja zawalona pracą do końca lutego a i piśmienna noga :shake: więc z tekstem nie pomogę niestety .....tak się cieszę z fantastycznych wiadomości :multi: kochana dziewczynka z pewnością szybciutko znajdzie domek :loveu::loveu::loveu:

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']super wiadomości Gabuniu :multi::multi:, ciekawe jakiej ona jest wielkości dokładnie:):).[/QUOTE]
Też jestem bardzo ciekawa
[quote name='Martika@Aischa']Gabi kochana ja zawalona pracą do końca lutego a i piśmienna noga :shake: więc z tekstem nie pomogę niestety .....tak się cieszę z fantastycznych wiadomości :multi: kochana dziewczynka z pewnością szybciutko znajdzie domek :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Na pewno kochany z niej słodziak:loveu:

Na konto Stefci wpłynęły następujące wpłaty:

Romka 21,- za 7mcy z góry
ranias - 30,- za 6 m-cy z góry
MikAga - 30
mkgce - 21,- za 3 m=ce z góry
Wercyngetorys 30 +10 =40,-
katarzyna09 - 10,-
margoth137 - 10,-
Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Stefuni:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='Gabi79']Dzięki Kochana:loveu:

Cioteczki, dzwoniłam do Gisell - Stefa jest super!!!!!!!!!!!
Przede wszystkim lgnie do człowieka, pragnie z nim kontaktu, jest grzeczna, podaje ładnie łapki, ogólnie rewelacja!!!!!!!!!!!!!

Gisell nie mogła długo rozmawiać, bo z Michell kąpały właśnie psiaka, chyba Daszkę i im przeszkodziłam.

Gilesell mówi, że już można Stefcię ogłaszać, bo ona jest taka cudna, że migiem domek znajdzie.

Zdjęcia i informacje od Michell będą wieczorem.

O rany, ale się cieszę, cioteczki która ma talent i skleci tekst do ogłoszeń dla Stefci. Bardzo, bardzo proszę:modla::modla::modla::modla:[/QUOTE]

Gabrysiu, bardzo chętnie sklecę jakiś tekst dla Stefki:)
i zrobię jej pakiecik ogłoszeń (na 20 stonkach)
:)

Posted

[quote name='kiyoshi']Gabrysiu, bardzo chętnie sklecę jakiś tekst dla Stefki:)
i zrobię jej pakiecik ogłoszeń (na 20 stonkach)
:)[/QUOTE]
Wielkie dzięki kiyoshi:loveu:
Poczekamy jeszcze na jakieś szczegóły o Stefci od Michell, żeby można ją było dokładnie opisać.
Ogłoszenia najlepiej zrobić na woj. dolnośląskie
[quote name='AgusiaP']Super, że z Stefci taka grzeczna dziewczynka:lol:
To teraz czekamy na wiadomości z pierwszej ręki;)
kiyoshi dzięki że napiszesz nam ten tekścik do ogłoszeń:loveu:[/QUOTE]
Czekamy cierpliwie;)
Agusia, masz zapchaną skrzynkę

Posted

Mi też (poza rzygankiem) Stefa bardzo przypadła do serca, fajne, wesołe, zgodne psisko.

Tylko, moim zdaniem, ją trzeba wysterylizować, im szybciej tym lepiej- raz, że jest za ładna, żeby szła do DS niekastrowana, dwa, to podejrzenie ciąży.....

Posted

Witam Cioteczki
Stefcia to prawdziwy aniołek, jest cudowna, w sumie mniejsza niż myślałam,bardzo towarzyska zarówno do zwierząt jak i do ludzi, chociaz do ludzi bardziej, jest bardzo złakniona kontaktu z człowiekiem, chodzi za ludziem krok w krok, skacze albo chociaż przycupnie, poda łapkę by tylko się nią zainteresować, pogłaskać, wymiziać, cudo dziewczynka :loveu:
Co do jedzenia to nie rzuca się, zostawia w misce, wyjada co lepsze kąski, a chrupki, no może na później:razz:

Posted

[quote name='AgusiaP']Kochana dziewczynka, taka grzeczna jak nasza Lalunia:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Aguś, bo te "nasze" są najgrzeczniejsze:loveu:

Posted

[quote name='halszka']no proszę jakie super wieści :)
jak będzie tekst i zdjęcia to tak jak wcześniej deklarowałam będą ogłoszenia ;)[/QUOTE]

Dzięki:loveu::loveu::loveu: