AgusiaP Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Gabi79']Michelle, oprócz tego, że psiaki mają u Ciebie raj, to jeszcze obie z Giselle macie "nosa" i szczęście do nowych opiekunów dla psiaków:loveu:[/QUOTE] Zgadzam się z Tobą Gabrysiu;):loveu: Quote
giselle4 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 podesle Stefcie do pani Magdy Ona bedzie stawac na glowie i znajdzie chetnych [najlepszych] ta kobieta ma serce jak anioł:) Quote
asiuniab Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Stefcia pewnie teraz pozuje do zdjęć, ciekawe jaka z Niej modelka?? Quote
giselle4 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='asiuniab']Stefcia pewnie teraz pozuje do zdjęć, ciekawe jaka z Niej modelka?? a nawet nie wiem czy pozuje ale ja jej zrobilam takie ...,,amorkowe,, z Keshem Tylko mnie nie całuj. Keshu ludzie patrzą co 2 na jednego? było cos smacznego Quote
michelle04 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No Cioteczki jest mały dramat, pomijam fakt,że do domu jakoś weszła, na korytarz - chyba ciekawość, ale do pokoju to już za chiny ludowe, zapraszałyśmy, wabiłyśmy smaczkami i nic, musiałam ją po prostu wnieść i niestety dramat, o wskoczeniu na kanapę nie ma mowy,na fotel też nie, a aparatu boi się jak diabeł święconej wody, próbowałam wyłączyć lampę błyskową, by się nie płoszyła,ale z mizernym rezultatem - same zobaczcie - sorki- może potrzebuje troszkę czasu, nie wiem,może ktoś ja gonił z domu,stąd taki strach, nie wiem :( Quote
Elza22 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jaka ona jest Śliczna;-) Ja miałam kiedyś taki problem z dobermanką, która była u mnie w na tymczasie nie chciała chodzi po schodach wciągałam ją dosłownie siłą bo nie było możliwości żeby spała na dworze w domu zachowywała się jak by nie potrafiła chodzi po panelach łapki jej się rozjeżdżały.Po tygodniu nie ten sam pies ale tu chyba nie ma możliwości żeby ona spała w domu? Quote
AgusiaP Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Oj rzeczywiście widać na zdjęciach jaka wystraszona... Może ona nie wie co to dom, łóżko, fotel...może nigdy nie mieszkała w domu... Quote
michelle04 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 I taki portrecik, wiem, że to nie szczyt marzeń,ale na chwilę obecną tylko takie mogłyśmy zrobić Quote
Gabi79 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='michelle04']No Cioteczki jest mały dramat, pomijam fakt,że do domu jakoś weszła, na korytarz - chyba ciekawość, ale do pokoju to już za chiny ludowe, zapraszałyśmy, wabiłyśmy smaczkami i nic, musiałam ją po prostu wnieść i niestety dramat, o wskoczeniu na kanapę nie ma mowy,na fotel też nie, a aparatu boi się jak diabeł święconej wody, próbowałam wyłączyć lampę błyskową, by się nie płoszyła,ale z mizernym rezultatem - same zobaczcie - sorki- może potrzebuje troszkę czasu, nie wiem,może ktoś ja gonił z domu,stąd taki strach, nie wiem :([/QUOTE] Cioteczki Kochane, zważywszy na sytuację, to i tak fotki są super. [quote name='AgusiaP']Oj rzeczywiście widać na zdjęciach jaka wystraszona... Może ona nie wie co to dom, łóżko, fotel...może nigdy nie mieszkała w domu...[/QUOTE] Mnie też się tak wydaje, ona nie wie co to dom, w sensie budynek, kanapa, fotel. Pewnie całe dotychczasowe życie mieszkała na podwórku, bez możliwości wejścia do budynku. Stąd jej opór i przerażenie. A może ktoś ją trzymał np. w jakiejś komórce... Najważniejsze, że nie zareagowała agresją. Kochana śliczna Stefunia:loveu: Quote
michelle04 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [QUOTE=Gabi79;20341910 Mnie też się tak wydaje, ona nie wie co to dom, w sensie budynek, kanapa, fotel. Pewnie całe dotychczasowe życie mieszkała na podwórku, bez możliwości wejścia do budynku. Stąd jej opór i przerażenie. A może ktoś ją trzymał np. w jakiejś komórce... Najważniejsze, że nie zareagowała agresją. Kochana śliczna Stefunia:loveu: Cioteczko Ona nie wie co to agresja, nawet gdy ją wnosiłam do pokoju, to pomimo strachu nie reagowała, była bierna, ale w pokoju przyjęla już tylko w pozycję leżącą :shake: Quote
Gabi79 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='michelle04']Cioteczko Ona nie wie co to agresja, nawet gdy ją wnosiłam do pokoju, to pomimo strachu nie reagowała, była bierna, ale w pokoju przyjęla już tylko w pozycję leżącą :shake:[/QUOTE] Na pewno była przestraszona, czy możesz Michelle jakoś ją oswoić z domem, tzn. np. co jakiś czas spróbować zachęcić ją do wejścia???? Taka z niej grzeczna przytulanka, że preferowany dom z kanapą do leżenia i fotelami, tylko ona musi najpierw ten lęk przezwyciężyć Quote
Mysza2 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='AgusiaP']Może ona nie wie co to dom, łóżko, fotel...może nigdy nie mieszkała w domu...[/QUOTE] Pewnie tak było. Agusia widziałaś Diankę mojej Zosi, z nią było to samo, to był podwórzowy wiejski psiak , domu bała się panicznie U niej niestety długo to trwało zanim jako tako czuła się w nim bezpiecznie, do kuchni gdzie były płytki to przez rok chyba nie chciała wejść. Mam nadzieję że Stefcia szybciej pokona strach przed "nowym" Michelle zdjęcia zważywszy jej opory i tak super:) Quote
halszka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 wróciłam z wojaży ;) i przyszłam się przywitać z piękną Stefcią :loveu: widzę,że zdjęcia są,zatem czekam na tekst do ogłoszeń i ruszamy na poszukiwanie domku :) Quote
AgusiaP Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Mysza2']Pewnie tak było. Agusia widziałaś Diankę mojej Zosi, z nią było to samo, to był podwórzowy wiejski psiak , domu bała się panicznie U niej niestety długo to trwało zanim jako tako czuła się w nim bezpiecznie, do kuchni gdzie były płytki to przez rok chyba nie chciała wejść. Mam nadzieję że Stefcia szybciej pokona strach przed "nowym" Michelle zdjęcia zważywszy jej opory i tak super:)[/QUOTE] Masz rację mam nadzieję, że ze Stefcią też tak będzie;) Quote
michelle04 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Gabi79']Na pewno była przestraszona, czy możesz Michelle jakoś ją oswoić z domem, tzn. np. co jakiś czas spróbować zachęcić ją do wejścia???? Taka z niej grzeczna przytulanka, że preferowany dom z kanapą do leżenia i fotelami, tylko ona musi najpierw ten lęk przezwyciężyć[/QUOTE] Cioteczko Stefka po sterylce będzie musiała przez pierwsze dni być w domu,nie może zostać w kojcu,więc może wówczas trochę się przelamie Quote
Gabi79 Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='michelle04']Cioteczko Stefka po sterylce będzie musiała przez pierwsze dni być w domu,nie może zostać w kojcu,więc może wówczas trochę się przelamie[/QUOTE] A właśnie, nie będzie miała wyboru. Co tam Stefania wyrabia, grzeczna jest???? Quote
michelle04 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Gabi79']A właśnie, nie będzie miała wyboru. Co tam Stefania wyrabia, grzeczna jest????[/QUOTE] Cioteczko to aniołek, który tylko potrzebuje własnego człowieka, którego pokocha ponad życie :loveu: Quote
Recommended Posts