bela51 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Zajrzyjcie prosze, na excluzywny bazarek Cantadorry, warto ! http://www.dogomania.pl/forum/threads/238973-Torebki-Guess-pasek-Calvin-Klein-i-in-na-bazarku-Cantadorry-do-31-01-2013-r?p=20316564#post20316564 Quote
Gabi79 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='michelle04']Pomyślimy, coś zawsze da się wykombinować :) ale sądząc po jej zachowaniu w kojcu to chyba wie o co chodzi, gdyż jeszcze nie załatwiła się w środku, tylko na zewnątrz, no ale poczekajmy, dopiero się poznajemy :) Stefcia to inteligentna bestyjka, czekamy na nowe wieści [quote name='ulvhedinn']Przepraszam za offa, ale zapraszam na bazarek, na moich podopiecznych: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238344-zapraszam! P.S. Auta do czyszczenia dawać nie ma sensu, za duży koszt (i tak ciągle psy tam jeżdżą), sama go doczyszczę; myslę, że "nadprogramowe" paliwo i jakieś czyścidło do autka zmieści się w 30 zł, może tak być? Oczywiście, zaraz zrobię przelew:lol: Dzisiaj na konto Stefci wpłynęły wpłaty od następujących cioteczek: Mazowszanka 5,- Pikola MALWA 30,- (przesłane przez asiekl-g z konta Biszkopcika) Dziękujemy serdecznie:loveu: Zaraz przeleję Michell na konto 250 zł za pierwszy miesiąc Quote
Martika&Aischa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Po całym okropnym dniu zaglądam do naszej ślicznotki :loveu: Quote
Gabi79 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Zrobiłam przelewy do cioteczek ulv za paliwo i Michell04 za hotelik:lol: Quote
Mysza2 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ciekawe co tam u naszej Stefci dzisiaj:) Quote
Gabi79 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Mysza2']Ciekawe co tam u naszej Stefci dzisiaj:)[/QUOTE] Michell, prosimy w wolnej chwili o jakieś wieści o Stefuni Quote
giselle4 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Stefcia pieknie chodzi na smyczy ma troche rozbiegane oczka aby uciekac ale nie kiedy czlowiek sie nią ineteresuje. Zachwuje czystosc wychodzila na spacerki i wtedy załatwiala swoje potrzeby podaje obie łapki na powitanie... ufff jest wspaniala Lucyna przyjęła nowa kolezanke a Kesh ...chyba sie zakochal Quote
giselle4 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 fotek jest duuuuuuzo ale takie same jak biegaja jak siedzi na babci plecach jak daje łapki i całuje sie z michelle jak lata za Lucynką czy Keshem ogolnie czlowiek jest jej potrzebny jak jedzenie a je pieknie i nie grymasi Quote
Nadziejka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 :thumbs:Dobre wiesci cudne wiesci :iloveyou::iloveyou: Quote
Mysza2 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Kochana dziewczyna:):) , no i Kesh wreszcie ma osobistą laskę:) Quote
AgusiaP Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='giselle4']Stefcia pieknie chodzi na smyczy ma troche rozbiegane oczka aby uciekac ale nie kiedy czlowiek sie nią ineteresuje. Zachwuje czystosc wychodzila na spacerki i wtedy załatwiala swoje potrzeby podaje obie łapki na powitanie... ufff jest wspaniala Lucyna przyjęła nowa kolezanke a Kesh ...chyba sie zakochal[/QUOTE] Grażynko, ale kochliwi Ci wasi chłopcy;):loveu: Tuptuś ma laskę :lol: a teraz Kesh :lol: Quote
Gabi79 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 (edited) [quote name='giselle4']Stefcia pieknie chodzi na smyczy ma troche rozbiegane oczka aby uciekac ale nie kiedy czlowiek sie nią ineteresuje. Zachwuje czystosc wychodzila na spacerki i wtedy załatwiala swoje potrzeby podaje obie łapki na powitanie... ufff jest wspaniala Lucyna przyjęła nowa kolezanke a Kesh ...chyba sie zakochal[/QUOTE] [quote name='giselle4']fotek jest duuuuuuzo ale takie same jak biegaja jak siedzi na babci plecach jak daje łapki i całuje sie z michelle jak lata za Lucynką czy Keshem ogolnie czlowiek jest jej potrzebny jak jedzenie a je pieknie i nie grymasi[/QUOTE] Giselle, dziękujemy za wspaniałe newsy!!!!!!!!!!!! Ale dzisiaj jestem szczęśliwa, kilka dobrych wiadomości na Dogo i dostałam nowe fotki "mojej" ukochanej Nuteczki:loveu::loveu::loveu: Edited January 23, 2013 by Gabi79 Quote
michelle04 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Melduję,że pieniążki wpłynęły - dziękuję A tutaj kilka portretówek dziewczynki Quote
Gabi79 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Michelle dzięki serdeczne za fotki.:loveu: Czy macie już plan kiedy ze Stefcią do weta? Wiem, że Stefcia jest zaszczepiona na wirusówki. Trzeba by jeszcze przeciwko wściekliźnie, no i sterylka konieczna. Co wynika z Waszych obserwacji, jest w ciąży, czy nie? Quote
michelle04 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Stefcia jest cudowna, taka przytulaszczka:loveu: Giselle4 będzie się starała umówić Stefkę na sterylkę w tą sobotę, bo szkoda by taka sunieczka siedziała u nas, gdy ona może zawojować nie jedną rodzinkę i być już w swoim domku! Myślimy też gdzie ją ulokować w domu po zabiegu gdyż nie może po takiej ingerencji siedzieć w kojcu, musi być chociaż przez pierwsze dni w domu, w cieplejszych warunkach by szybko wydobrzała a potem domki niech się biją:mad: Quote
michelle04 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Gabi79']Michelle dzięki serdeczne za fotki.:loveu: Czy macie już plan kiedy ze Stefcią do weta? Wiem, że Stefcia jest zaszczepiona na wirusówki. Trzeba by jeszcze przeciwko wściekliźnie, no i sterylka konieczna. Co wynika z Waszych obserwacji, jest w ciąży, czy nie?[/QUOTE] Wg mnie nie jest w ciąży,ale ze mnie taki znawca jak z koziej du*** trąbka Quote
Gabi79 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='michelle04']Stefcia jest cudowna, taka przytulaszczka:loveu: Giselle4 będzie się starała umówić Stefkę na sterylkę w tą sobotę, bo szkoda by taka sunieczka siedziała u nas, gdy ona może zawojować nie jedną rodzinkę i być już w swoim domku! Myślimy też gdzie ją ulokować w domu po zabiegu gdyż nie może po takiej ingerencji siedzieć w kojcu, musi być chociaż przez pierwsze dni w domu, w cieplejszych warunkach by szybko wydobrzała a potem domki niech się biją:mad:[/QUOTE] Też sądzę, że domki się powinny bić o Stefcię A czy p. Danusia przekazała książeczkę Stefci??? Quote
Nadziejka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 :buzi::iloveyou:cuuuuuudowna jest postokroc :multi: Quote
Panna Marple Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Wspaniała z niej dziewuszka! Śliczności moje:loveu: Quote
Recommended Posts