Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beatkaa']Pewnie dziewczynki już na miejscu :) Czekamy na wieści.[/QUOTE]

Dostałam wiadomość od Gisell, że "przechwyciły" Stefcię od ulv i jadą do domu:loveu:

Posted

Napisałam sms-a do Gisell, z pytaniem jak tam Stefcia.
Odpisała, że jest mniejsza niż myślała.
Pewnie dziewczyny wymarzły, czekając na Ulv, więc już dzisiaj nie będę zawracać głowy.
Gisell obiecała jutro napisać kilka słów.
Jak dobrze, że Stefcia już na miejscu:loveu:

Posted

Ja też się solidnie zdziwiłam, bo miał jechać być duży pies, a wybiegło mi naprzeciw "coś" w najlepszym razie średnie. Bardzo ładne "coś", trzeba dodać.

Niestety sunia została nakarmiona przed podróżą i zarzygała auto czymś co wyglądało na jajecznicę na bekonie, albo słoninie? Z przewagą tłuszczu :angryy:... Trochę jestem zła na bezmyślność opiekunów. Z pośpiechu dziewczymn zapomniałam im przekazac karmę, tzn dwa "batony", pudełko z małą ilością suchego i chyba coś jeszcze, co wrzuciłą mi opiekunka do bagażnika.

Droga była okropna, szczególnie na początku- wszystko oblodzone, ośnieżone i śliskie jak czort ;) W tamtych okolicach zima jest w tej chwili nieporównywalnie piękniejsza niż we Wrocku - i znacznie bardziej "trudna".

Aha, pani mówiła, że nie jest pewna, czy na pewno upilnowała suczkę w okresie cieczki (mniej więcej w połowie grudnia) :roll:

Posted (edited)

[quote name='ulvhedinn']Ja też się solidnie zdziwiłam, bo miał jechać być duży pies, a wybiegło mi naprzeciw "coś" w najlepszym razie średnie. Bardzo ładne "coś", trzeba dodać.

Niestety sunia została nakarmiona przed podróżą i zarzygała auto czymś co wyglądało na jajecznicę na bekonie, albo słoninie? Z przewagą tłuszczu :angryy:... Trochę jestem zła na bezmyślność opiekunów. Z pośpiechu dziewczymn zapomniałam im przekazac karmę, tzn dwa "batony", pudełko z małą ilością suchego i chyba coś jeszcze, co wrzuciłą mi opiekunka do bagażnika.

Droga była okropna, szczególnie na początku- wszystko oblodzone, ośnieżone i śliskie jak czort ;) W tamtych okolicach zima jest w tej chwili nieporównywalnie piękniejsza niż we Wrocku - i znacznie bardziej "trudna".

Aha, pani mówiła, że nie jest pewna, czy na pewno upilnowała suczkę w okresie cieczki (mniej więcej w połowie grudnia) :roll:

Ulv, jeszcze raz serdecznie Ci dziękuję za przewiezienie Stefy:loveu:
Trzeba dopłacić za paliwo??? Jeśli tak to ile?????
I za czyszczenie auta także Ci przeleję, bardzo mi przykro, że Stefa zafundowała taką "niespodziankę"

Dzięki, dzięki, dzięki:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Gabi79
Posted

Zagladam do niunieczki:buzi:
Ciekawe jak wypadlo zapoznanie z innymi serduszkami z dt
jak w nocy niuniusia ?malenka sciskamy mocnooooo:Dog_run::thumbs: