haliza Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Zaglądam do malutkiej , na razie tyle :shake: Quote
Martika&Aischa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 To ja poproszę o nakarmienie psiaka :) Dziękuję :) Dziewczynki to nic nie kosztuje a psiaki nie będą głodne! http://www.karmimypsiaki.pl/ Quote
Beatkaa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Pewnie dziewczynki już na miejscu :) Czekamy na wieści. Quote
Gabi79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Beatkaa']Pewnie dziewczynki już na miejscu :) Czekamy na wieści.[/QUOTE] Dostałam wiadomość od Gisell, że "przechwyciły" Stefcię od ulv i jadą do domu:loveu: Quote
Nadziejka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 :buzi::thumbs::thumbs::thumbs:jak dobrze Gabryniu kochana - sciskamy za wszystko caluni czas Quote
Beatkaa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 super :loveu: kciuków nie puszczamy :thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Gabi79']Dostałam wiadomość od Gisell, że "przechwyciły" Stefcię od ulv i jadą do domu:loveu:[/QUOTE] super :multi: Quote
AgusiaP Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 To czekamy teraz na wiadomości;) Stefcia zaczyna nowe życie a dziewczynki już o nią zadbają:lol::lol::lol: Quote
Gabi79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Napisałam sms-a do Gisell, z pytaniem jak tam Stefcia. Odpisała, że jest mniejsza niż myślała. Pewnie dziewczyny wymarzły, czekając na Ulv, więc już dzisiaj nie będę zawracać głowy. Gisell obiecała jutro napisać kilka słów. Jak dobrze, że Stefcia już na miejscu:loveu: Quote
Mysza2 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dajmy im czas żeby się spokojnie zorganizowały:) Bardzo się cieszę :):) Quote
AgusiaP Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Pewnie, że tak muszą się teraz Stefanią zająć;) Quote
sybil Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Stefciu :kciuki::kciuki::kciuki: ! Teraz będzie tylko lepiej i lepiej :loveu: Quote
ulvhedinn Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ja też się solidnie zdziwiłam, bo miał jechać być duży pies, a wybiegło mi naprzeciw "coś" w najlepszym razie średnie. Bardzo ładne "coś", trzeba dodać. Niestety sunia została nakarmiona przed podróżą i zarzygała auto czymś co wyglądało na jajecznicę na bekonie, albo słoninie? Z przewagą tłuszczu :angryy:... Trochę jestem zła na bezmyślność opiekunów. Z pośpiechu dziewczymn zapomniałam im przekazac karmę, tzn dwa "batony", pudełko z małą ilością suchego i chyba coś jeszcze, co wrzuciłą mi opiekunka do bagażnika. Droga była okropna, szczególnie na początku- wszystko oblodzone, ośnieżone i śliskie jak czort ;) W tamtych okolicach zima jest w tej chwili nieporównywalnie piękniejsza niż we Wrocku - i znacznie bardziej "trudna". Aha, pani mówiła, że nie jest pewna, czy na pewno upilnowała suczkę w okresie cieczki (mniej więcej w połowie grudnia) :roll: Quote
Gabi79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 (edited) [quote name='ulvhedinn']Ja też się solidnie zdziwiłam, bo miał jechać być duży pies, a wybiegło mi naprzeciw "coś" w najlepszym razie średnie. Bardzo ładne "coś", trzeba dodać. Niestety sunia została nakarmiona przed podróżą i zarzygała auto czymś co wyglądało na jajecznicę na bekonie, albo słoninie? Z przewagą tłuszczu :angryy:... Trochę jestem zła na bezmyślność opiekunów. Z pośpiechu dziewczymn zapomniałam im przekazac karmę, tzn dwa "batony", pudełko z małą ilością suchego i chyba coś jeszcze, co wrzuciłą mi opiekunka do bagażnika. Droga była okropna, szczególnie na początku- wszystko oblodzone, ośnieżone i śliskie jak czort ;) W tamtych okolicach zima jest w tej chwili nieporównywalnie piękniejsza niż we Wrocku - i znacznie bardziej "trudna". Aha, pani mówiła, że nie jest pewna, czy na pewno upilnowała suczkę w okresie cieczki (mniej więcej w połowie grudnia) :roll: Ulv, jeszcze raz serdecznie Ci dziękuję za przewiezienie Stefy:loveu: Trzeba dopłacić za paliwo??? Jeśli tak to ile????? I za czyszczenie auta także Ci przeleję, bardzo mi przykro, że Stefa zafundowała taką "niespodziankę" Dzięki, dzięki, dzięki:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Edited January 20, 2013 by Gabi79 Quote
Mysza2 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Bardzo dziekujemy Ulv za relację:) I bardzo dziękujemy za przewiezienie Stefci, zwłaszcza w takich warunkach drogowych :loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Bardzo sie ciesze, ze dojechały dziewczyny szczesliwie , bo warunki rzeczywiscie raczej trudne:lol: Quote
gosiaczek1984 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 napiszcie mi na pw adres Michell hoteliku gdzie jest Stefcia Quote
gosiaczek1984 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 pomóżcie http://www.karmimypsiaki.pl/karmienie/potwierdz Quote
AgusiaP Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Oj coś mi się wydaję, że Stefcia jest zaciążona... Quote
piescofajnyjest Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 jeszcze Stefanii brakuje maluchow:shake: Quote
Nadziejka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Zagladam do niunieczki:buzi: Ciekawe jak wypadlo zapoznanie z innymi serduszkami z dt jak w nocy niuniusia ?malenka sciskamy mocnooooo:Dog_run::thumbs: Quote
Beatkaa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 to teraz cierpliwie czekamy na relację z DT. ;) Quote
Recommended Posts