Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']Oj tak, a w sobotę sterylka.

Ciocia kiyoshi obiecała tekst do ogłoszeń, ale jak wyczytałam na wątku Zosi ma obecnie ograniczony dostęp do netu.

Poczekamy jeszcze.
Ja miałam dzisiaj koszmarny dzień.......................................[/QUOTE]

cioteczki, jeśli mi wybaczycie to tekst i ogłoszenia dla Stefci zrobię koło weekendu..
tak jak Gabi napisałaś...mam teraz bardzo kiepski dostęp do internetu a na zrobienie ogłoszeń troszkę czasu potrzeba...
jednak nie wymiguje się:) i za 3-4 dni- ogłoszenia będą:))))

Posted

[quote name='kiyoshi']cioteczki, jeśli mi wybaczycie to tekst i ogłoszenia dla Stefci zrobię koło weekendu..[/QUOTE]

hihi wybaczam ;) a tekst proszę koniecznie tu wkleić i napisać na jakie województwo zrobić :)

Posted

Cioteczki Stefka to taki *kwiatuszek* jest taka delikatna i wrażliwa inaczej niż inna moja podopieczna też sunia: lucyna - w typie owczarka niem -która jest raczej łobuzicą, prowokuje inne psy do rojbrowania, szarpania kocy itd a Stefka jest taka ezoteryczna, ona musi być z ludziem, który poświęci jej dużo uwagi:loveu:
Poza tym Stefka wchodzi do domu jak przygotowuje jedzenie i wówczas siada przy mnie i czeka, nie jest nachalna, nie narzuca się i chętnie zwiedza parter,dlatego też myślimy by ulokować ją po sterylce gdzieś na dole, bo fotki były robione w pokoju na piętrze i może to tak bardzo ją wystraszyło - tak gdybam - zobaczymy

Posted

[quote name='michelle04']Cioteczki Stefka to taki *kwiatuszek* jest taka delikatna i wrażliwa inaczej niż inna moja podopieczna też sunia: lucyna - w typie owczarka niem -która jest raczej łobuzicą, prowokuje inne psy do rojbrowania, szarpania kocy itd a Stefka jest taka ezoteryczna, ona musi być z ludziem, który poświęci jej dużo uwagi:loveu:
Poza tym Stefka wchodzi do domu jak przygotowuje jedzenie i wówczas siada przy mnie i czeka, nie jest nachalna, nie narzuca się i chętnie zwiedza parter,dlatego też myślimy by ulokować ją po sterylce gdzieś na dole, bo fotki były robione w pokoju na piętrze i może to tak bardzo ją wystraszyło - tak gdybam - zobaczymy[/QUOTE]

Michelle, dziękujemy za wieści:loveu:
To dobrze, że Stefcia nie boi się już wchodzić do domu.
Z tego co wiem u Pani Danusi też czekała grzecznie na jedzonko, grzeczna, mądra sunieczka:loveu:

Posted

[quote name='michelle04']O tak!! Trafnie to ujęłaś Cioteczko to taka mała DAMA, cudowna dama :loveu:[/QUOTE]

Cudowna psia dama w cudownym hoteliku u cudownej Michelle czeka na cudowny domek;)

Posted

[quote name='Gabi79']Cudowna psia dama w cudownym hoteliku u cudownej Michelle czeka na cudowny domek;)[/QUOTE]

:oops: To Stefka jest cudowna,a my robimy to co do nas należy:eviltong: i oddamy ją tylko do cudownego domku!!!:lilangel:
Domku,domku odszukaj swoją ukochaną Stefcie!!!

Posted

[quote name='michelle04']:oops: To Stefka jest cudowna,a my robimy to co do nas należy:eviltong: i oddamy ją tylko do cudownego domku!!!:lilangel:
Domku,domku odszukaj swoją ukochaną Stefcie!!![/QUOTE]
Macie dobrą rękę, a w odniesieniu do przybyszów z Zagłębia to już szczególnie, więc jesteśmy dobrej myśli :loveu::loveu:
Nie widziałam Stefci w realu, ale nawet ze zdjęć widać po oczach jakie to kochane psisko jest:)

Posted

[quote name='Mysza2']Macie dobrą rękę, a w odniesieniu do przybyszów z Zagłębia to już szczególnie, więc jesteśmy dobrej myśli :loveu::loveu:
Nie widziałam Stefci w realu, ale nawet ze zdjęć widać po oczach jakie to kochane psisko jest:)[/QUOTE]

Myszko
Stefania bedzie wywieszona u naszej zaprzyjaznionej kolezanki
w kwiaciarni we Wrocku
z opisem jaka Ona mądra i wspaniala.....
i mam nadzieje ze bedzie odzew....:)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Gabi kochana kobietko o ogromnym serduchu :calus:[/QUOTE]

Marticzko, nie mogłam pozwolić, aby trafił do schronu, ale też nie może u mnie zostać.
Kajtuś się bardzo boi i rzuca na Czakiego. Może nie jest to groźne, ale Czaki może zacząć się bronić i co wtedy???

Czaki musi być jak najszybciej wykastrowany.