halszka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Dzień dobry Stefciu,dzień dobry Wszystkim:) Quote
Nadziejka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 :iloveyou::modla::modla:odwiedzam slicznosci psie serce. Scikskamy mocno kciuki za sobote Quote
kiyoshi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Gabi79']Oj tak, a w sobotę sterylka. Ciocia kiyoshi obiecała tekst do ogłoszeń, ale jak wyczytałam na wątku Zosi ma obecnie ograniczony dostęp do netu. Poczekamy jeszcze. Ja miałam dzisiaj koszmarny dzień.......................................[/QUOTE] cioteczki, jeśli mi wybaczycie to tekst i ogłoszenia dla Stefci zrobię koło weekendu.. tak jak Gabi napisałaś...mam teraz bardzo kiepski dostęp do internetu a na zrobienie ogłoszeń troszkę czasu potrzeba... jednak nie wymiguje się:) i za 3-4 dni- ogłoszenia będą:)))) Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='bela51']Wpadłam w odwiedziny do Stafanii :lol:[/QUOTE] i ja w końcu u ślicznotki podpisuję listę obecności ;) Quote
halszka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='kiyoshi']cioteczki, jeśli mi wybaczycie to tekst i ogłoszenia dla Stefci zrobię koło weekendu..[/QUOTE] hihi wybaczam ;) a tekst proszę koniecznie tu wkleić i napisać na jakie województwo zrobić :) Quote
michelle04 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Cioteczki Stefka to taki *kwiatuszek* jest taka delikatna i wrażliwa inaczej niż inna moja podopieczna też sunia: lucyna - w typie owczarka niem -która jest raczej łobuzicą, prowokuje inne psy do rojbrowania, szarpania kocy itd a Stefka jest taka ezoteryczna, ona musi być z ludziem, który poświęci jej dużo uwagi:loveu: Poza tym Stefka wchodzi do domu jak przygotowuje jedzenie i wówczas siada przy mnie i czeka, nie jest nachalna, nie narzuca się i chętnie zwiedza parter,dlatego też myślimy by ulokować ją po sterylce gdzieś na dole, bo fotki były robione w pokoju na piętrze i może to tak bardzo ją wystraszyło - tak gdybam - zobaczymy Quote
Gabi79 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='michelle04']Cioteczki Stefka to taki *kwiatuszek* jest taka delikatna i wrażliwa inaczej niż inna moja podopieczna też sunia: lucyna - w typie owczarka niem -która jest raczej łobuzicą, prowokuje inne psy do rojbrowania, szarpania kocy itd a Stefka jest taka ezoteryczna, ona musi być z ludziem, który poświęci jej dużo uwagi:loveu: Poza tym Stefka wchodzi do domu jak przygotowuje jedzenie i wówczas siada przy mnie i czeka, nie jest nachalna, nie narzuca się i chętnie zwiedza parter,dlatego też myślimy by ulokować ją po sterylce gdzieś na dole, bo fotki były robione w pokoju na piętrze i może to tak bardzo ją wystraszyło - tak gdybam - zobaczymy[/QUOTE] Michelle, dziękujemy za wieści:loveu: To dobrze, że Stefcia nie boi się już wchodzić do domu. Z tego co wiem u Pani Danusi też czekała grzecznie na jedzonko, grzeczna, mądra sunieczka:loveu: Quote
Gabi79 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Acha, dzisiaj dotarła wpłata od cioteczki Madziak25 5,- dziękujemy serdecznie:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
michelle04 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Cantadorra']Stefania to prawdziwa dama :)[/QUOTE] O tak!! Trafnie to ujęłaś Cioteczko to taka mała DAMA, cudowna dama :loveu: Quote
Gabi79 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='michelle04']O tak!! Trafnie to ujęłaś Cioteczko to taka mała DAMA, cudowna dama :loveu:[/QUOTE] Cudowna psia dama w cudownym hoteliku u cudownej Michelle czeka na cudowny domek;) Quote
Panna Marple Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Stefania, księżniczka Dzierżoniowa:lol: Quote
michelle04 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Gabi79']Cudowna psia dama w cudownym hoteliku u cudownej Michelle czeka na cudowny domek;)[/QUOTE] :oops: To Stefka jest cudowna,a my robimy to co do nas należy:eviltong: i oddamy ją tylko do cudownego domku!!!:lilangel: Domku,domku odszukaj swoją ukochaną Stefcie!!! Quote
Mysza2 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='michelle04']:oops: To Stefka jest cudowna,a my robimy to co do nas należy:eviltong: i oddamy ją tylko do cudownego domku!!!:lilangel: Domku,domku odszukaj swoją ukochaną Stefcie!!![/QUOTE] Macie dobrą rękę, a w odniesieniu do przybyszów z Zagłębia to już szczególnie, więc jesteśmy dobrej myśli :loveu::loveu: Nie widziałam Stefci w realu, ale nawet ze zdjęć widać po oczach jakie to kochane psisko jest:) Quote
giselle4 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Mysza2']Macie dobrą rękę, a w odniesieniu do przybyszów z Zagłębia to już szczególnie, więc jesteśmy dobrej myśli :loveu::loveu: Nie widziałam Stefci w realu, ale nawet ze zdjęć widać po oczach jakie to kochane psisko jest:)[/QUOTE] Myszko Stefania bedzie wywieszona u naszej zaprzyjaznionej kolezanki w kwiaciarni we Wrocku z opisem jaka Ona mądra i wspaniala..... i mam nadzieje ze bedzie odzew....:) Quote
Mysza2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Nasz kwiatuszek w kwiaciarni, będzie pasował :):):) Quote
halszka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Mysza2']Nasz kwiatuszek w kwiaciarni, będzie pasował :):):)[/QUOTE] zgadzam się w 100% pięknie napisane :) Quote
Beatkaa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Jutro sterylka,bądź dzielna nasza dziewczynko!!! Quote
Gabi79 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 (edited) Cioteczki ratujcie!!!! DT potrzebny na cito!!!!!!!!! Psiak chwilowo u mnie, ale nie może zostać na dłużej, ratujmy go przed schroniskiem, błagam http://www.dogomania.pl/forum/threads/239391-Pomocy!!!!!!!!!!Czaki-wyrzucony-z-samochodu-jeśli-nie-znajdzie-DT-trafi-do-schroniska Edited January 31, 2013 by Gabi79 Quote
Martika&Aischa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Gabi79']Cioteczki ratujcie!!!! DT potrzebny na cito!!!!!!!!! Psiak chwilowo u mnie, ale nie może zostać na dłużej, ratujmy go przed schroniskiem, błagam http://www.dogomania.pl/forum/threads/239391-Pomocy!!!!!!!!!!Czaki-wyrzucony-z-samochodu-jeśli-nie-znajdzie-DT-trafi-do-schroniska Gabi kochana kobietko o ogromnym serduchu :calus: Quote
Gabi79 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Gabi kochana kobietko o ogromnym serduchu :calus:[/QUOTE] Marticzko, nie mogłam pozwolić, aby trafił do schronu, ale też nie może u mnie zostać. Kajtuś się bardzo boi i rzuca na Czakiego. Może nie jest to groźne, ale Czaki może zacząć się bronić i co wtedy??? Czaki musi być jak najszybciej wykastrowany. Quote
Recommended Posts