daśka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 A co tu tak cichutko...Maksymilian macha do Cioteczek z rana :hand: Quote
fiorsteinbock Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Agnes, ciesze się, że wróciłaś do Nas. Choć i Ja rzadko zaglądam na dogo :/ Skany wrzucę jeszcze dziś - muszę na chwilkę wyjsc z pracy i ogarnąc staruszkę boksię, która albo sie zgubiła albo została wyrzucona przez własciciela :( Quote
rudakacha Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Zgodnie z obietnicą wrzuciłam co nieco do Kłopotkowej skarbonki:) Mam nadzieję, że zdołamy jakoś te długi ogarnąć. Zdrówka dla Kłopotka i Daśki. Quote
daśka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Dziękuję za wstawienie skanów:-) Maksymilian od dłuższego czasu jest karmiony tym co reszta stada,tak więc kwoty od tego czasu są podzielone na 5 psów,a od śmierci mojej Daśki na 4 psiaki. Karmy takie mieszane,ponieważ kupuję w hurtowni karmy uszkodzone,które sa o połowe tańsze,niestety nie wystawiają na nie rachunków,stąd odręczne potwierdzone pieczątką dowody zakupu. Quote
daśka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 rudakacha napisał(a):Zgodnie z obietnicą wrzuciłam co nieco do Kłopotkowej skarbonki:) Mam nadzieję, że zdołamy jakoś te długi ogarnąć. Zdrówka dla Kłopotka i Daśki. Dziękujemy za wsparcie:-) Najważniejsze,że póki co nie ma innych kosztów jak karma i leki.Najdroższe są zawsze wizyty u weta,a na to się póki co nie zapowiada:-) Max nie jest zaszczepiony na wściekliznę,choć powinien,ale nie chcę obciążać jego organizmu.Na spacerach Max dla mojego własnego spokoju ducha i jego własnego dobra nosi kaganiec,a na podwórku to żaden problem. Max nie biega z dziewczynami,są rozdzielani Max na jednej stronie,dziewczyny w sadzie.A teraz jest wesoło,ponieważ moja Atena ma cieczkę i wypina się doopką pod bramkę Maksia. Quote
Jages Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Zgadza się, doszło 50 zł! :multi: Rudakacho kolejny raz pokazałaś, że można na Ciebie liczyć! Dziękujemy Ci Dobra Kobieto! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
ala123 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ciotki z woj.pomorskiego potrzebuję Waszej pomocy. ONek Dżeki ma szansę na dom w okolicy Kartuz,a ja nie znam tam nikogo,kto mógłby przeprowadzić wizytę pa. Bardzo proszę o pomoc. Ludzie czekają już kilka dni, a ja nic konkretnego nie mogę im powiedzieć,bo do tej pory nie znalazł sie nikt,kto móglby się do nich udac. Proszę. Quote
Cantadorra Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 ala123 napisał(a):Ciotki z woj.pomorskiego potrzebuję Waszej pomocy. ONek Dżeki ma szansę na dom w okolicy Kartuz,a ja nie znam tam nikogo,kto mógłby przeprowadzić wizytę pa. Bardzo proszę o pomoc. Ludzie czekają już kilka dni, a ja nic konkretnego nie mogę im powiedzieć,bo do tej pory nie znalazł sie nikt,kto móglby się do nich udac. Proszę. Jages, Daśka pomożecie Dżekiemu? Cioteczki pomyślcie pozytywnie :) Quote
daśka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 ala123 napisał(a):Ciotki z woj.pomorskiego potrzebuję Waszej pomocy. ONek Dżeki ma szansę na dom w okolicy Kartuz,a ja nie znam tam nikogo,kto mógłby przeprowadzić wizytę pa. Bardzo proszę o pomoc. Ludzie czekają już kilka dni, a ja nic konkretnego nie mogę im powiedzieć,bo do tej pory nie znalazł sie nikt,kto móglby się do nich udac. Proszę. Skontaktuję się z Cioteczką Jages i damy dzisiaj odpowiedź. Quote
daśka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Cantadorra Cioteczko co z tą labradorką,coś udało się zorganizować? Quote
Cantadorra Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 daśka napisał(a):Cantadorra Cioteczko co z tą labradorką,coś udało się zorganizować? Jak ostatnio byłam ją dokarmić i zabrać na sterylkę to jej nie było, sąsiad mówił, że latała gdzieś po wsi. Póki co szukam jej miejsca, żeby po sterylce, jak się wygoi, to już poszła do domu. Miejsce na gojenie posterylkowe mam zaklepane. Quote
daśka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 ala123 napisał(a):Ciotki z woj.pomorskiego potrzebuję Waszej pomocy. ONek Dżeki ma szansę na dom w okolicy Kartuz,a ja nie znam tam nikogo,kto mógłby przeprowadzić wizytę pa. Bardzo proszę o pomoc. Ludzie czekają już kilka dni, a ja nic konkretnego nie mogę im powiedzieć,bo do tej pory nie znalazł sie nikt,kto móglby się do nich udac. Proszę. Napisz Cioteczko o jaką miejscowość dokładnie chodzi? O ile dobrze zrozumiałam to nie o same Kartuzy? Quote
Cantadorra Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Z tego co kojarzę, to chyba Miechucino, lub okolice. Quote
ala123 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='daśka']Skontaktuję się z Cioteczką Jages i damy dzisiaj odpowiedź. daśka Napisz Cioteczko o jaką miejscowość dokładnie chodzi? O ile dobrze zrozumiałam to nie o same Kartuzy? Cantadorra Z tego co kojarzę, to chyba Miechucino, lub okolice. Dziękuję cioteczki za zainteresowanie i chęć pomocy:loveu::loveu::loveu:. Napisałam już na pw, chodzi o miejscowość Zajezierze,p-ta Miechucino. Quote
daśka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Cioteczka Jages:-) napisała mi w smsie,że mogą z Tz:-) pojechać na wizytę w weekend. Resztę napisałam na wątku psiaka:-) Quote
Cantadorra Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 daśka napisał(a):Cioteczka Jages:-) napisała mi w smsie,że mogą z Tz:-) pojechać na wizytę w weekend. Resztę napisałam na wątku psiaka:-) Dziewczynki, jesteście kochaaane :) Quote
daśka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Cioteczki ogromna prośba!!! Potrzebujemy recept na leki dla Kłopotka,ponieważ nie mam już kontaktu z chłopakiem,który mi takowe załatwiał. Potrzebne recepty na Encorton 20 mg,Furosemidum 40 mg,Enarenal 20 mg. Jeżeli możecie załatwić te recepty,to podam adres do wysyłki.Jedno opakowanie Encortonu wystarcza tylko na 20 dni z Enarealem jest jeszcze gorzej ponieważ wystarcza na 15 dni.Bardzo proszę o pomoc.Byłoby super gdyby udało się wypisać na recepcie po dwa opakowania tych leków.Można kupować te leki w lecznicy w Gdańsku,ale są dwa razy droższe. Quote
fiorsteinbock Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Aniu, popoludniu będę u mojego weta i poproszę aby mi wypisał. Quote
daśka Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='fiorsteinbock']Aniu, popoludniu będę u mojego weta i poproszę aby mi wypisał.[/QUOTE] Edytko stokrotne dziękuję dziękuję dziękuję:-) Mnie udało się w sobotę podczas szczepienia mojej suni wytargać receptę na encorton,a ze wet zapisał 30 tabletek (a w opakowaniu jest 20 szt) to pani w aptece zapytała ile dać opakowanie,czy dwa.Oczywiście kupiłam dwa.Za każdym razem jak tabletki się kończą to pot mnie zalewa.A kończą się w takim tempie,że głowa mała,czas tak szybko leci. Dostałam też pw od Wójka Nuncek z prośbą o adres do wysyłki,nie jestem tylko pewna czy mają to być recepty,czy leki. Quote
paula_t Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='daśka']Cioteczki ogromna prośba!!! Potrzebujemy recept na leki dla Kłopotka,ponieważ nie mam już kontaktu z chłopakiem,który mi takowe załatwiał. Potrzebne recepty na Encorton 20 mg,Furosemidum 40 mg,Enarenal 20 mg. Jeżeli możecie załatwić te recepty,to podam adres do wysyłki.Jedno opakowanie Encortonu wystarcza tylko na 20 dni z Enarealem jest jeszcze gorzej ponieważ wystarcza na 15 dni.Bardzo proszę o pomoc.Byłoby super gdyby udało się wypisać na recepcie po dwa opakowania tych leków.Można kupować te leki w lecznicy w Gdańsku,ale są dwa razy droższe.[/QUOTE] Daśka, podaj mi proszę adres na pw, mam opakowanie Enarenalu w domu-60 tabletek, to wyślę :) Kupione zostały dla Karusia, który już niestety za TM :( Jedno opakowanie poleci do Was, a jedno do Boryska, który też je zażywa. Quote
daśka Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='paula_t']Daśka, podaj mi proszę adres na pw, mam opakowanie Enarenalu w domu-60 tabletek, to wyślę :) Kupione zostały dla Karusia, który już niestety za TM :( Jedno opakowanie poleci do Was, a jedno do Boryska, który też je zażywa.[/QUOTE] Dziękujemy,adres już wysłałam:-) Quote
daśka Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Edytko dostałam wczoraj od Ciebie smsa,że wysłałaś leki.Dziękuję bardzo i przepraszam,że nie odpisywałąm,ale na karcie zero. Quote
Recommended Posts