daśka Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Tak z innej parafii.....w piątek jest wolne miejsce dla psiaka w transporcie Gdańsk/Gdynia - Warszawa.Transport za free,jeżeli macie jakiegoś psiaka dajcie znać. Quote
daśka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='paula_t']Dzisiaj poszedł lek dla Kłopotka :)[/QUOTE] :loveu:dziękujemy:loveu: Quote
daśka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Doszły od .P.Pauliny:loveu: Enarenal:multi: .Od Cioteczki Fiorsteinbock :loveu:doszedł Encorton,Enarenal i 2 op furosemidum:multi: . Od P.Wandy:loveu: doszło 2 op.Enarenal,furosemid i 2 op Encortonu:multi:.DZIĘKUJĘ:loveu: Quote
paula_t Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Bardzo się cieszę, że leki doszły i nie trzeba się już o to martwić tylko Kłopotek przynajmniej na jakiś czas ma zapas:) Quote
rudakacha Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Jakieś wieści o Kłopotku? Czyżby brak wieści to dobre wieści...;)? Quote
daśka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='rudakacha']Jakieś wieści o Kłopotku? Czyżby brak wieści to dobre wieści...;)? Kochana Cioteczko bardzo dobrze myślisz:-) Maksymilian w formie na piątkę z plusem:-) Ja bywam tu rzadziej przez te iskierki http://www.dogomania.pl/forum/threads/243833-Mikrosunia-3-szczeniaki-z-ulicy-w-awaryjnym-DT-szukamy-DS-!!!!! Quote
martasekret Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 dziewczyny, pozwoliłam sobie zmienić tytuł wątku....nie chcę już czytac o żadnym raku! Daśka, ty to jesteś krejzolka! mało masz roboty? :) to wspaniale rzecz jasna, że zdecydowałaś się pomóc! Quote
fiorsteinbock Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Zaglądam do Szczęściarza! Jak pomysle ile dawano mu czasu a ile jest już z nami, to zaczynam sie usmiechac! Quote
rudakacha Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Dobrze, że martasekret zmieniła tytuł wątku bo to jak wywoływanie wilka z lasu... tfu, tfu, tfu! Quote
daśka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Gdyby nie fakt,że z Maksem porobiło się tak nagle źle,to nikt by nie wiedział o jego chorobie.A ja dziś w ogóle nie powiedziałabym,że on na cokolwiek choruje:-) Wspaniałe psisko z niego!!!:-) Quote
bela51 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Bardzo sie ciesze, ze Kłopotek-Maksiu jest w dobrej formie i mozemy zapomniec o chorobie.:lol: Tak trzymaj Maksiu :lol: Quote
Jages Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Mało mnie tu, za co kolejny raz przepraszam. Pojawiam się by trochę podliczyć wydatki na Maxa i niestety, ale znów Ciebie Edytko będę zmuszona poprosić o wstawienie rachunków oraz paru zdjęć Maxa zrobionych mu w czasie naszych odwiedzin z końca maja. Chłopak pochwalił się nam jak potrafi grać w piłkę i bardzo to lubi, mimo, że potem mocno, ale z uśmiechem od ucha do ucha, dyszy. Raczej ja i mój Adaś nie zrobiliśmy na nim żadnego wrażenia. Widać za to, że całym jego światem jest Daśka i jej Adam. :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Czyli wieści jak najbardziej dobre!! Co nas ogromnie cieszy i raduje! A o wdzieczności Maxa nie będę pisać ;) Hehehehe Quote
rudakacha Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Cudne! A jeszcze parę miesięcy temu był już, jak się wydawało, dwiema łapami za TM...;) Quote
fiorsteinbock Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 rudakacha napisał(a):Cudne! A jeszcze parę miesięcy temu był już, jak się wydawało, dwiema łapami za TM...;) a dziś, dwiema łapami na boisku koszykówki :) Quote
bela51 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Swietnie Maxiu wyglada ! A jaki szczęsliwy :loveu: Quote
rudakacha Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 fiorsteinbock napisał(a):a dziś, dwiema łapami na boisku koszykówki :) I tak trzymać!:) Quote
daśka Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 O losie współczułabym koszykarzom,gdyby Max trafił na ich boisko:-) Musieliby mieć niezły zapas piłeczek:-) Quote
fiorsteinbock Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 daśka napisał(a):O losie współczułabym koszykarzom,gdyby Max trafił na ich boisko:-) Musieliby mieć niezły zapas piłeczek:-) Hehehhe, Maksio rozwaliłby całą drużynę :) Quote
daśka Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 daśka napisał(a):Kochana Cioteczko bardzo dobrze myślisz:-) Maksymilian w formie na piątkę z plusem:-) Ja bywam tu rzadziej przez te iskierki http://www.dogomania.pl/forum/threads/243833-Mikrosunia-3-szczeniaki-z-ulicy-w-awaryjnym-DT-szukamy-DS-!!!!! Cioteczki wszystkie maluchy już pojechały odemnie do nowych domków,teraz mogę znów robić za osobistego fotografa Maksymiliana:-) Quote
Recommended Posts