rudakacha Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Przyłączę się do pytających... bo choć zaglądam na wątek to nowości brak:cool3:;) Quote
daśka Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 a to ja raz jeszcze poproszę o choć kilka słów o Maksymililinie vel Kłopotku":-) Redpit nie bądź ..... podziel się;-) (zdjęciami oczywiście) A tak serio to wiem od Jages,że Max ma się super u Redpita:-) Quote
martasekret Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 W to nie wątpimy! ale i tak chciałybyśmy poznać szczegóły :cool3: Quote
Redpit Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Więc mogę tylko przeprosić za ten niebyt, co do Maxia jak "doniosła" Jages Daśce - jest OK. Nawet po długim czasie zaczęli się tolerować z psem-sąsiadem. Z naszymi też jest OK, poza niewidomym Witkiem (ale to Witek atakuje Maxa, a ten sam unika raczej kontaktu). Niewidzący Witek nawet już raz lekko złapał Maxia za ogon :shake:. Jak jesteśmy w domu to czas spędzają razem z Sarą na podwórku, fotki zrobię w week i mam nadzieję, że je wstawię (coś z tym image.shak - więc gdzie indziej chyba trzeba). Jages już parę razy była w odwiedzinach, ostatnio Max dostał wielkie Żarcie, które konsumuje właśnie. Pozdrowienia od Maxia i reszty ferajny - foty (i zaległy) filmik w jak najkrótszym czasie (czyli do końca tygodnia). Quote
rudakacha Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 No to super! Dzięki za wieści i czekamy na zdjęcia:) Quote
Redpit Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Obiecane fotki z dzisiejszego późnego popołudnia: Quote
rudakacha Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Sporo czasu upłynęło od ostatnich wieści, więc zapytowuję, co u Kłopotka i reszty ferajny?:) Quote
rudakacha Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Przypominam się nieśmiało, co u Kłopotka? Quote
bela51 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Tez jestem ciekawa. Mam nadzieje, ze wszystko ok, w innym wypadku Redpit chyba dałby znac ? Quote
rudakacha Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Spokojnych i pogodnych Świąt! Jak Kłopotek się miewa? Quote
Redpit Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Niestety przed Świętami chciałbym tu przekazać smutną wiadomość o odejściu Maxa - mało tu bywam, bardziej na FB (też mniej niż kiedyś niestety :( ) - całkiem wyszło mi z głowy Was zawiadomić na stronie DG i dziękuję Agnieszce za przypomnienie i przepraszam. Maxiu odszedł pod koniec września, tj. 23 w nocy - rano przed pracą znalazłem go już nieżyjącego w kojcu ;( , koło 21-22 byłem jeszcze z nim na spacerku - a rano ... wyglądał jakby spał i dopiero po wejściu stwierdziłem, że już go z nami nie ma. Przykro mi, że tak krótko był z nami. Z Sarą też jest tak sobie - bardzo cieniutko ma już z łapami i jeszcze przyplątał się guz i będzie trzeba go wyciąć (a tu obawa, czy przeżyje operację) Życzę Spokojnych i Zdrowych Świąt B.N. Quote
bela51 Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Smutno bardzo :( Żegnaj Kłopotku :( Redpit, dziekujemy, ze dałes mu dom na jego ostatnie lata. Quote
rudakacha Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Smutno ale i tak żył na kredyt bo gdyby nie Redpit... Żegnaj piesku[*] Quote
Recommended Posts