Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Ładny mi maluch jak moja Amiga spokojnie na wyprostowanych nogach pod nim przechodzi :evil_lol:[/QUOTE]

Taki troszkę wyrosnięty maluch;)

Posted

Olu, czy jutro wieczór mogłabyś mnie przyjąć na chwilke? jednak prosiłabym o kołnierz (pożyczyć chciałam) bo jest większy, a Korek mam wrażenie jednak jakoś sie dostaje do rany i wylizuje się niestety. Przywioze szelki dla Merlisia i bym sobie go "wymiętoliła" :loveu:(ładne słowo na przytulanki? ) No i na wybiegu spotkaliście sie z Brooklynem (ten w ciapy) Julita zachwycona Merlisiem.

Posted

[quote name='Nutusia']I za prawe też - od przybytku głowa nie boli ;)[/QUOTE]

Oby tylko plucie za prawe ramię nie przynosiło pecha. Jak nie, to pluje i za lewe i za prawe ramię

Posted

Ale żeby nie było, to kolejna amatorka "odebrania" psa - więc bez entuzjazmu. Jak słyszę pytanie gdzie można pieska odebrać, to staję się agresywna :evil_lol: To nie samochód w salonu do odebrania tylko pies do adopcji.

Dobra lecę z kundlami do lasu, trzeba aktywnie wykorzystać dzień wolny, będę później.

Posted

[quote name='AMIGA']Oby tylko plucie za prawe ramię nie przynosiło pecha. Jak nie, to pluje i za lewe i za prawe ramię[/QUOTE]

ja jeszcze mogę przed siebie, choć znając moje szczęście zawieje wiatr i wszystko mi na butach wyląduje.
Tylko sobie pracy dodam, bo buty będę musiała czyścić ;)

Posted

ok, jeżeli to tylko pomoże w znalezieniu super domu.... to wyczyszczę buty całej rodzinie :diabloti: (nie wiem czy będą zadowoleni, bo najpierw plucie, potem czyszczenie) :)

Posted (edited)

Młody paraduje w szelkach pozyczonych od DoPi. Oczywiście w ramach podziękowań popodgryzał Ciocię wczoraj porządnie, powchodził jej na głowę i w ogóle już nie wiedział co ma z sobą zrobić z radości, że ma gości.
Ps
Własnie odebralam pocztę i Merliś dostał wspaniały elegancki kubraczek. Wielkie, wielkie dzięki dla ofiarodawczyni :-)
Jaki mężczyzna w nim jest, że hohoho. Oby tylko zima nie wróciła skoro on taki piękny w tym kubraczku jest :-)
Zdjęcia będą wieczorkiem może :-)

Edited by AMIGA
Posted

no ja ciez nie moge! Merlin to chłopak nie do opanowania . Jakas specjalna rasa te charty som. Ręce do łokci mam poobgryzane. Czapeczke z Merlinka tez prawie miałam na głowie, ale mówie Wam skóra z sierściuszkiem normalnie aksamit. No i gruuuuuuuuby juz okropnie jes:evil_lol:t. Żebra mu widac ale ino tyko troszke. Miednice tyż ma z 1 milimetr obrosnietą tłuszczem:eviltong: Oli dziekujemy za pozyczenie kołnierza dla Korka. Może wkońcu sie mu wygoi wszystko:lol: