Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daśka dziękujemy, zrobimy burzę-mózgów i damy znać, najpewniej po świętach :-)

Ada-Vebby i mimiś dziękujemy za wpłatę:multi:

Kanga znów ma biegunkę :(

Posted

[quote name='gosia7']daśka dziękujemy, zrobimy burzę-mózgów i damy znać, najpewniej po świętach :-)

Ada-Vebby i mimiś dziękujemy za wpłatę:multi:

Kanga znów ma biegunkę :([/QUOTE]

eee,to tak tylko symbolicznie ,..wciąż myślę o biedaku..

Posted

[quote name='daśka']Ja mogę "chyba" biedaczka wziąć do siebie,jeżeli będę miała wsparcie na karmę i weterynarza.Pies niestety musi być odrazu kastrowany,ponieważ u mnie są cztery dziewczynki i tylko jedna wysterylizowana.Sara,która jest u mnie na bdt jest wiekowa i lekarze boją się narkozę jej podawać,a dwie siostry mastifki pirenejskie nie mogę sterylizować,ponieważ nie mogłabym jeździć na wystawy.Tylko Daśka jest przez "PSITULMNIE" W Zabrzu wysterylizowana.Muszę porozmawiać z tz.Proszę ewentualnie o kontakt telefoniczny,ponieważ rzadko kiedy mam zasięg internetu.[/QUOTE]
Cudnie by było:) Na karmę i weta zbierzemy, bazarki się zrobi:) [B]Czy pytać o kastrację Kastora ?[/B]
Z transportem nie powinno być problemu , Figu jeździ na trasie Warszawa- Katowice.
Ja jestem z Gliwic:)

Posted

ewu ,oczywiście możesz zapytać,ale to jest kastracja+usunięcia guza (a wcześniej morfologia+rtg)-bo to wiekowy chłopak jest :roll:

daśka jest chyba z okolic Gdańska

Posted

[quote name='gosia7']ewu ,oczywiście możesz zapytać,ale to jest kastracja+usunięcia guza (a wcześniej morfologia+rtg)-bo to wiekowy chłopak jest :roll:

daśka jest chyba z okolic Gdańska[/QUOTE]
Oj a ja doszłam do wniosku,że z Zabrza bo pisze o psitulmnie...:)

Posted

ewu, kastracja+usunięcie guza- to należy zrobić razem (guz jest przy odbycie, hormonozależny,do usunięcia przy kastacji)- tak mówi wet. Pewnie słusznie,jedna narkoza,jeden zabieg. To ważne.

Posted

to prawda.
Pamiętam i dziękuję,że Wy pamiętacie:)
hotel przedłużył nam czas do jutra. Przed chwilką dzwoniłam. Kanga ok. Robił dziś kółka po ogrodzie, mimo zimna, ma d.humor i ponoć nie ma biegunki:)

Pamiętam i dziękuję,że Wy pamiętacie.
Będę o wszystkim informować na bieżąco Cioteczki i Wuja Thorr66:)

Posted

[quote name='ewu']Napiszę do Kastora , do Elik, poproszę o kastrację .[/QUOTE]

Wieść dotarła :) Jednak z uwagi na możliwości ograniczone wielkością wpływów, które niestety nie są takie, żeby można było w pełni zaspokoić wszystkie potrzeby, Fundacja nie może pokryć pełnego kosztu planowanego zabiegu. Możemy partycypować w kosztach do wysokości 200 zł.

Żeby faktura była zapłacona musi być spełnionych kilka warunków:

[LIST=1]
[*][B]przed zabiegiem trzeba uzgodnić z weterynarzem koszt zabiegu[COLOR=#ff0000] i przysłać wypełnioną poniższą metryczkę na adres:[/COLOR][/B] [EMAIL="[email protected]"][B][email protected][/B][/EMAIL]
[/LIST]
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]Data i typ zabiegu:
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]Imię psa / płeć:
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]Waga psa:
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]Cena zabiegu:
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]Nazwa Gabinetu Wet.:
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]Miejscowość:
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]Zdjęcia lub link do wątku:
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR][B]Dane zgłaszającego:[/B]
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]Imię i nazwisko:
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]Nick z Dogomanii:
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR]E-mail i nr tel.:

[LIST=1]
[*][B]Faktura musi zawierać dodatkowo:[/B]
[/LIST]

[LIST]
[*]informacje o rodzaju wykonanego zabiegu – nie wystarczy zapis: „opieka weterynaryjna”,
[*]imię psa,
[*]nazwisko zlecającego zabieg
[/LIST]
[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR][B]Np. Sterylizacja suczki Kora. Zlecający Anna Kwiatkowska.[/B]

[LIST=1]
[*][B]Faktura musi być przysłana do Fundacji do 2 tygodni po wykonaniu zabiegu.[/B]
[/LIST]
Faktury proszę nie płacić, faktura ma być przelewowa na:

Fundacja KASTOR
ul. Siewna 23/23
31-231 Kraków
NIP 9452164992

tel. 501-545-399

Ważne:

[COLOR=#ff0000]Fakturę należy wystawić i wysłać bezzwłocznie. Faktury przysłane po upływie 2 tygodnia nie będą regulowane.[/COLOR]

Posted

bardzo dziękuję elik:)
wstępnie pytałam weta o zniżki na fundacje i nawet z nimi NAPEWNO nie będzie to zabieg do 200zł, nie licząc morfologii,rtg:(

Posted

[quote name='gosia7']bardzo dziękuję elik:)
wstępnie pytałam weta o zniżki na fundacje i nawet z nimi NAPEWNO nie będzie to zabieg do 200zł, nie licząc morfologii,rtg:([/QUOTE]
Propozycja fundacji Kastor dotycząca ew. pokrycia kosztów do 200zł to bardzo wiele...!Więc resztę można dozbierać.Więc,o co tak na prawdę chodzi?Może czegoś nie doczytałam...?

Posted

[quote name='Bogusik']Propozycja fundacji Kastor dotycząca ew. pokrycia kosztów do 200zł to bardzo wiele...!Więc resztę można dozbierać.Więc,o co tak na prawdę chodzi?Może czegoś nie doczytałam...?[/QUOTE]

Tak 200 zł to bardzo dużo super :), że fundacja zgodziła sie pomóc :)

Pewnie gosia7 chodzi o to dozbieranie. Hotelik kosztuje 350zł plus karma, a Kango ma 80 zł stałych deklaracji. Już pierwszy miesiąc byłciężki do uzbierania funduszy. W styczniu będzie wystawiony bazarek, mamnadzieję, że będzie cieszył się powodzeniem :)

Posted

Kanga chciał życzyć wszystkim wesołych świąt, wyżej ogłoszenie które powiesiłem na Kościele.[IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/v/425545_4406207871084_848396553_n.jpg?oh=03e56c8ef21f350efcaaa6c5fb0a97c5&oe=50D6A2DB&__gda__=1356258802_813a882e32caa078266eeb2b31c177f9[/IMG]

Posted

Kanga odebrany z hoteliku.
Reszta jutro,bo dopiero wróciłam i padam - a do tego jestem dobita,bo moja białaczkowa kotka miała dziś 40st. temp.:(