Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edek napisał(a):
[FONT=&amp]Pieniążki pewnie dotarły na konto. Poczekajmy chwilkę na rozliczenie, gosia7 napisał mi na pw, że jej kicia odchodzi za TM [/FONT]:-(

Gosia7 trzymaj się, strasznie przykro ......... :-(

Posted

edek napisał(a):
[FONT=&amp]Pieniążki pewnie dotarły na konto. Poczekajmy chwilkę na rozliczenie, gosia7 napisał mi na pw, że jej kicia odchodzi za TM [/FONT]:-(
Gosia7 -trzymaj się jakoś aczkolwiek wiem, że to straszne i ciężkie niewyobrażalnie:-(

Posted

Moja najdroższa,najukochańsza,najmądrzejsza,najgrzeczniejsza KOTEŃKA,moja Przyjaciółka w kocim futerku odeszła...

Przepraszam za nieobecność i milczenie. Nikogo nie ignoruję,wielkie dzięki za wpłaty,ale nie miałam głowy i siły psychicznie. Dziękuję,że cierpliwie daliście mi czas na pozbieranie się. Wieczorem wszystko uzupełnię i napiszę więcej o Kangusiu.

Posted

edek od kilku dni nie może zalogować się na dogo :shake:
Próbowała już różnych sposobów i nic.
O kangu nie zapomniała :)
Macie jakieś pomysły oprócz zmiany przeglądarki i komputera ?

Posted

Ja wprawdzie nie miałam problemów z logowaniem się ale wiem,że występowały(występują).
Mogę tylko powtórzyć to co ktoś napisał,podobno pomagało :)Należy przy każdym logowaniu wciskać "zapamiętaj mnie " :)

Posted

Panna Marple,edek,agat21,thor66+koleżanka,Ada-Vebby dziękuję za Wasze wpłaty dla Kangusia:Cool!::Cool!::Cool!: Szczegóły rozliczenia i stanu konta jak zwykle w 1 poście.

Kangulek/Maniuś został 11.01.2013r. zaszczepiony p-ko wirusówkom- dellf mówi,że nawet nie poczuł:evil_lol: Boże,jak ja bym chciała, żeby mój pies tak się zachowywał jak on, cały czas machał ogonem,cieszył się do weta i nie histeryzował. Toż to prawdziwy psi anioł!

23.01.2013r. jesteśmy umówieni na konsultację chirurgiczną przed ew. operacją guza i kastarcją. Wstępnie zarezerwowałam termin operacji na 31.01.2013r. (jeśli wszystko pójdzie ok. i lekarz go zakwalifikuje i nie będzie trzeba jeszcze czegoś np.podleczyć itp.). Także teraz potrzebne będą pieniążki na operację:roll:

Dellf zrzekła się mojej oferty zwrotu części finansów za chodnik. Jest:calus: przekochana,choć ja mam wyrzuty ,że wpakowałam ją w dodatkowe koszta:oops:,nie przypuszczałam,że on tak bardzo będzie bał się tych paneli... Po chodniku śmiga,jak go zdejmą muszą psa przeciągać siłą:diabloti:.

Poza tym Kanguś/Maniuś grzeczny i kochany. I uwielbia...małe kotki-tymczaski dellf. Piszczy do nich i absolutnie domaga się kontaktu.
W domu trochę mu gorąco-chyba mieszkał na dworzu. Ale nie zdarzyło mu się załatwić w mieszkaniu. Grzecznie robi swoje mega qpy na dworzu.:lol: Nie zna niestety żadnych komend,ale jest grzecznym aniołkiem-żeby jeszcze te cieczki się skończyły wokół. Bo schudł przez te dziewczyny:razz:

Prosimy o pomoc w ogłaszaniu,niestety póki co telefon milczy kompletnie.