Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AniaB napisał(a):
to jak to - kropka pojechała..?:-o do domu??:-o
:loveu: :multi: :multi:

Pojechala :placz:Troszkę się ociągała przy wychodzeniu , ale byla zafascynowana Panem i autem :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianko, to co Ty bedziesz teraz ROBIĆ?
Rany, ile czasu wolnego?! :crazyeye:
Mozesz wreszcie iść na piwo, by jakoś zapomnieć o tych rozstaniach! :evil_lol:

Posted

Hala napisał(a):
a właściwie....
Bianka..mam taki wąteczek Łateczka...fajny piesek..mówię Ci...może jakiś tymzcasik..hę? :diabloti:

Nic nie czytam. Moja psychuka musi dojśc do siebie :placz:

Posted

Bianka,jak Ci smutno, to ja mam poznańskiego staruszka...ale to taki staruszek,że dla niego dom tymczasowy z opcją stałego chyba jest niezbędny...bo niewiele mu chyba życia zostało....
Ślepy przynajmniej na jedno oko, siwiutki jak gołąbek, łapki ma słabiuteńkie, trzęsą mu się cały czas, w boksie na kwarantannie siedzi ze szczeniakami, próbował podejść do mnie, ale małe go ciągle odpychały, w końcu mu się udało, polizał mnie po ręku....

Posted

malagos napisał(a):
Bianko, to co Ty bedziesz teraz ROBIĆ?
Rany, ile czasu wolnego?! :crazyeye:
Mozesz wreszcie iść na piwo, by jakoś zapomnieć o tych rozstaniach! :evil_lol:

Piwo to za malo . Muszę poszukać czegoś mocniejszego :placz:

Posted

Hakita napisał(a):
O Matko!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Toż to jedna z najszybszych adopcji o jakich słyszałam!!! :crazyeye: Praktycznie z minuty na minutę... Wspaniale!!! :loveu: Hurrrrrrrrra!!! :multi:
Cioteczko, trzymaj się Kochana...:calus: :glaszcze: Wiem, że ciężko...ale musimy teraz głęboko wierzyć, że będzie tam bardzo szczęśliwa...:loveu:
Ale numer z tym autem...:evil_lol:

Nie wiem, czy zauważyłyście, ale Biance zadziwiająco wychodzą szybkie adopcje :cool3: Może by tak przetestować to "za pomocą" jakiegoś wyjątkowo nieadopcyjnego stworka? Co Wy na to? :razz:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Nie wiem, czy zauważyłyście, ale Biance zadziwiająco wychodzą szybkie adopcje :cool3: Może by tak przetestować to "za pomocą" jakiegoś wyjątkowo nieadopcyjnego stworka? Co Wy na to? :razz:

Dokładnie, Bianka MISTRZYNIĄ!!! :evil_lol:
Jak się Cioteczka trochę otrząśnie i zgodzi, to jestem za...:eviltong:

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Nic nie biore :-(. Musze dojść do siebie . Te psie oczy , patrzące gdy jadą w nieznane . Ten ból rozstania . Za stara jestem na takie doświadczena co parę tygodni . :shake:

Posted

Sabina02 napisał(a):
MonikaP, a czy ten piesiunio ma swoj watek i jakies ogloszenia? Trzeba sie nim koniecznie zajac...

Nie, ten piesek jest dopiero od czwartku albo piątku na kwarantannie i spędzi na niej jeszcze ok. 10 dni. Na razie i na ogłoszenia, i na wątek za wcześnie, bo nic o tym psie nie wiem.

Posted

MonikaP napisał(a):
Nie, ten piesek jest dopiero od czwartku albo piątku na kwarantannie i spędzi na niej jeszcze ok. 10 dni. Na razie i na ogłoszenia, i na wątek za wcześnie, bo nic o tym psie nie wiem.

Jesli beda mu potrzebne ogloszenia to jestem do uslug, tylko napisz do mnie PM... :lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Nic nie biore :-(. Musze dojść do siebie . Te psie oczy , patrzące gdy jadą w nieznane . Ten ból rozstania . Za stara jestem na takie doświadczena co parę tygodni . :shake:

Ale potem zostaja piękne wspomnienia ... i satysfakcja:p
A może- jeśli wszystko będzie w miarę dobrze- zaopiekujesz SKora jak ja będę w szpitalu? Bo boję się go zostawiać mojej ciotce, przy jego skłonnościach do wychodzenia balkonem...

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Ale potem zostaja piękne wspomnienia ... i satysfakcja:p
A może- jeśli wszystko będzie w miarę dobrze- zaopiekujesz SKora jak ja będę w szpitalu? Bo boję się go zostawiać mojej ciotce, przy jego skłonnościach do wychodzenia balkonem...

Ale u mnie też są balkony i ogrodzenie przez które jamnik sasiadów się przeciska.Ale jeśli nie masz innego wyjscia .............

Posted

Bianko1 a jednak więcej jest radości niż smutku. Bo Kropcia tak szybko trafiła do domku :multi: Zeby tylko wiedzieć, że to będzie dla niej TEN dom, to przecież mamy świadomość, że ona tak już zostanie zawsze i już więcej nie będzie przezywac tego, co dotąd przechodziła. :multi:

Posted

O matko !:crazyeye: Jaki ekspres! Bianeczko trzymaj się , zrobiłaś dla tych psiaków dużo , dużo dobrego albo i jeszcz więcej.Znalazłaś im nowe domy i dostały NOWE ŻYCIE!
Całuski dla Ciebie i całego stadka:calus: :buzi: :calus: :buzi:

Posted

AMIGA napisał(a):
Bianko1 a jednak więcej jest radości niż smutku. Bo Kropcia tak szybko trafiła do domku :multi: Zeby tylko wiedzieć, że to będzie dla niej TEN dom, to przecież mamy świadomość, że ona tak już zostanie zawsze i już więcej nie będzie przezywac tego, co dotąd przechodziła. :multi:

Taką mam nadzieję . W umowie zaznaczylam i powiedzialam Państwu , że w razie czego mają mi ją zwrócić :cool1:

Posted

anula1959 napisał(a):
O matko !:crazyeye: Jaki ekspres! Bianeczko trzymaj się , zrobiłaś dla tych psiaków dużo , dużo dobrego albo i jeszcz więcej.Znalazłaś im nowe domy i dostały NOWE ŻYCIE!
Całuski dla Ciebie i całego stadka:calus: :buzi: :calus: :buzi:

I o kim bedę teraz opowiadać :placz::placz::placz:. Dziekujemy za całuski :cool3:

Posted

anula1959 napisał(a):
:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :siara: :siara: :siara: :hand:

No ale ponoć on jest niewyadoptowalny , czy jakoś tak :cool3:
Czwarty pies to dla mnie:grab:

Posted

[quote name='MonikaP']Bianka,jak Ci smutno, to ja mam poznańskiego staruszka...ale to taki staruszek,że dla niego dom tymczasowy z opcją stałego chyba jest niezbędny...bo niewiele mu chyba życia zostało....
Ślepy przynajmniej na jedno oko, siwiutki jak gołąbek, łapki ma słabiuteńkie, trzęsą mu się cały czas, w boksie na kwarantannie siedzi ze szczeniakami, próbował podejść do mnie, ale małe go ciągle odpychały, w końcu mu się udało, polizał mnie po ręku....

Pisze "dom tymczasowy z opcją stałego " :shake: