BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Właśnie miałam telefon w sprawie Kropy . Pani chciala ją na podwórko jako przyjaciółkę innej podwórkowej suczki . :angryy: Hrabina Kropencja na podwórko :mad: Ludzie to mają pomysły :crazyeye: Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No, aukcja Kropki konczy sie za godzine... Jest 6 obserwatorow... Jeden z nich to pewnie ta "podworkowa" Pani... A co z reszta?:mad: :mad: :mad: Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Sabina02 napisał(a):No, aukcja Kropki konczy sie za godzine... Jest 6 obserwatorow... Jeden z nich to pewnie ta "podworkowa" Pani... A co z reszta?:mad: :mad: :mad: Reszta za godzine skończy obserwcje :diabloti: Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 BIANKA1 napisał(a):Reszta za godzine skończy obserwcje :diabloti: Hahaha!!!! No to wystawimy ja od nowa... No, moze odczekam kilka godzin... a nóż ktos sie zglosi! Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 SLICZNA KOCHANA KROPECZKA PROSI O DOMEK... Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Wszystkie na łańcuch pooddaje :evil_lol: Co to za zwyczaje wylegiwać się na kanapach :mad: Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Uszylam dodatkowe poslanko . Oczywiście Kopencja natychmiast uznala , że dla niej :mad: Quote
AniaB Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 kropka jest niemozliwa..:loveu: nawet dzieciakowi nie ustąpi:evil_lol: i ją na łańcuch niby, tak?...:crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ona się tylko przemieszcza z łóżka na łóżko :lol: Na podwórko trzeba ją wypychać na siłe :mad: Quote
fizia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Napisała do mnie Pani z Poznania, która szuka piieska wielkości ratlerka albo podobnego, w każdym razie małego, obojętne czy pies czy suczka, ale niestety młodego Zapytam może na wszelki wypadek o Kropkę, ale jeśli chce młodego, to nic z tego. Jakbyście wiedziały o takim piesku z Poznania to dajcie prosze znać Quote
MonikaP Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Przypominam że była już osoba, która ją chciała zabrać ze schroniska, więc uważajcie,żeby nie próbowała po raz drugi! Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 moze Cole lub fante zarelamujesz?? jak mlody ma byc piesek?? :) niech pojedzie do schronu-znajdzie tam pieski malutkie roczne lub dwuletnie;) Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 MonikaP napisał(a):Przypominam że była już osoba, która ją chciała zabrać ze schroniska, więc uważajcie,żeby nie próbowała po raz drugi! No tak, ale tamta kobieta zabrala w zamian jakiegos szczeniaka z tego schroniska, bo jej Kropki nie dali... Wiec juz ma nowego psiaka... Czyzby to bylo jej malo? Quote
fizia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 kaLOlina napisał(a):moze Cole lub fante zarelamujesz?? jak mlody ma byc piesek?? :) niech pojedzie do schronu-znajdzie tam pieski malutkie roczne lub dwuletnie;) Jz zareklamowałam:) Pani napsiała w odpowiedzi na ogłoszenie z kupiepsa.pl Swoją drogą nie wiem czy nie chodziło Jej o Imbirka "Sandra wysłał następuj±c± wiadomo¶ć do Ciebie: Czy ogloszenie o tym malym,jasnym piesku jest jeszcze aktualne??Jesli tak o chcialabym sie pilnie jak najszybciej czegos dowiedziec.Pozdrawiam.Sandra" Zapytałam o którego pieska chodzi "Dziwna sprawa,ale niestety nie pamietam jaki to był piesek,bo troche maila juz wysłałam.Ale jesli ma Pani jakies małe pieski wielkosci ratlerka lub podobne to bylabym zainteresowana.Najlepiej jakby byl z Poznana.Jesli jes taka możliwosc to prosze o informacje. Chcialabym malego pieska,mlodego.Obojetnie czy pies czy suczka. Pozdrawiam" Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Imbirek jest prześliczy :lol: . Może to o niego chodzilo tej Pani . Ja z Kroponem chodzę po okolicy i zachwalam każdemu , kogo spotkam i znam . Może tą drogą ktoś się znajdzie . Trzeba poczekać . Domki dla piesków nie rosną na drzewach :evil_lol:. Byla u mnie znajoma i Kropa ją urzekła . Tuliła się , dawala brzuszek do miziania :p Znajoma też popyta w pracy , Może ktoś się skusi :cool1: Quote
Hala Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 do mnie też ta Samdra pisała. Tyle mogę dodać, żenapisała, że piesek ma być dla dziadka na imieniny. :cool1: Quote
anula1959 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hala napisał(a):do mnie też ta Samdra pisała. Tyle mogę dodać, żenapisała, że piesek ma być dla dziadka na imieniny. :cool1: No to chyba sprawa jest jasna, zwierząt w prezencie się nie daje bo się to może to może różnie dla psiaka skończyć:angryy: . Dla dziadka........ na imieniny........... , phi , też coś , i do tego ma być młody ? Dla dziadka ? Nie , coś nie tak............ Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 anula1959 napisał(a):No to chyba sprawa jest jasna, zwierząt w prezencie się nie daje bo się to może to może różnie dla psiaka skończyć:angryy: . Dla dziadka........ na imieniny........... , phi , też coś , i do tego ma być młody ? Dla dziadka ? Nie , coś nie tak............ Oj, nie spekulujmy... Moze dziadek prosil o psiaka na imieniny...:lol: Trzeba byc ostoznym, ale nie trzeba odrazu nic przekreslac, tylko poprostu "obadac" sprawe... Quote
anula1959 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Sabina02']Oj, nie spekulujmy... Moze dziadek prosil o psiaka na imieniny...:lol: Trzeba byc ostoznym, ale nie trzeba odrazu nic przekreslac, tylko poprostu "obadac" sprawe... Zgadzam się , ale byłabym conajmniej bardzo ostrożna w dawaniu pod opiekę starszemu człowiekowi młodziutkiego pieska , czy szczeniaka. Jest mnóstwo przykładów na dogo co się z takim psiakiem dzieje kiedy opiekuna zabraknie.............:shake: A co do prezentu na imieniny , to ja jednak będę obstawać przy swoim , i uważam , że zwierząt w prezencie się nie daje , jeżeli ktoś chce psa powiniem sam dokonać świadomego wyboru. Ale to jest moje zdanie , ktoś może mieć przecież inne. Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='anula1959']Zgadzam się , ale byłabym conajmniej bardzo ostrożna w dawaniu pod opiekę starszemu człowiekowi młodziutkiego pieska , czy szczeniaka. Jest mnóstwo przykładów na dogo co się z takim psiakiem dzieje kiedy opiekuna zabraknie.............:shake: No wiesz, ale np. Anna Palka z serialu W-11 tez jest babcia... Poprostu trzeba to posprawdzac... bo dziadek moze miec 90 lat, a moze miec 35...;) Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Do mnie też dzwonila Pani , która chciala szczeniaka dla starszych rodziców . Powiedzialam , że może Kropka lepiej by się nadawala . Miala zapytać rodziców i już nie zadzwonila . A tak swoją drogą , to gdyby w schronach tak wybrzydzali na domki jak my , to schrony pękały by w szwach :shake: Quote
Hakita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pomimo wszystko, ostrożności nigdy za wiele...:shake: Wszystko trzeba dokładnie sprawdzić... A Kropeczka potrzebuje iście królewskich warunków ;), tak jak jej to zapewnia obecnie Cioteczka Bianeczka...:loveu: Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hala napisał(a):do mnie też ta Samdra pisała. Tyle mogę dodać, żenapisała, że piesek ma być dla dziadka na imieniny. :cool1: hahahahaaaa do mnie tez pisala:) hmmm napisalam ze moge jakies pieski zaoferowac, ale tez polecam przejechac sie do schronu na bukowska-tam tyle slicznot:diabloti: :diabloti: :diabloti: i ze dla dziadka to lepiej starszego pieska coby umial juz wychodzic na dwor i kup nie robil wszedzie w domu;) Quote
Recommended Posts