Hala Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 no proszę jak nam się Kropencja rozkręca Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kochane moje, wybaczcie mi offa...:modla: Ale ta sunieczka taka bidulka i taka podobna do Kropecki...:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60801 Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Hakita']Kochane moje, wybaczcie mi offa...:modla: Ale ta sunieczka taka bidulka i taka podobna do Kropecki...:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60801 Czytalam . Okropieństwo :placz: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hrabina raczyla nas dzisiaj zaszczycić swoją obecnością na spacerku :evil_lol: Nie jest łatwo prowadzić 4 psy na smyczach . Powoli ustalają swoje miejsca w zaprzęgu i jakoś idziemy :cool3: . Wyglądam jak zawodowa wyprowadzaczka spacerowa :eviltong: .Ma to też swoje dobre strony . Gdy przechodzimy przez ulicę , to zawsze ktoś się zlituje i nas przepuści zaciekawiony zjawiskiem :roll: Wielki dobek i 3 kurduple . :crazyeye: Tylko czekam , aż zaczną nas fotografować :diabloti: Quote
anula1959 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzień Dobry Zwodowa Wyprowadzaczko Psów:diabloti: ! Też bym ten widok chciała zobaczyć , cztery psy , no no no:evil_lol: Quote
Poker Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 to przejedź się do Wrocławia,zapraszamy,to w końcu nie tak daleko,a widok niezapomniany:evil_lol::evil_lol: Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Pozdrawiam cieplutko na dzień dobry Cioteczkę i jej całą Bandę...:loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witam wszystkie kochane Cioteczki i dziękuję za ciepłe słówka :lol: Właśnie uporalam się ze sprzątaniem ptasich klatek :cool3: Nakarmiłam sforę , kotki , rybki , kwiatki i siebie :eviltong: Robi się coraz ciekawiej , bo Punio zaczyna się interesować :mad: Kropką1(cieczka) . Jeśli nie uda mi się obronić Kropcynej cnoty to się załamie :shake:. Kotce dałam tabletki na czas- mam nadzieję - bo przestala się nareszcie wydzierać :roll: Wesoło mam strasznie i z tego wszystkiego wynika , że z Kropencją najmniejszy klopot.:oops: Puniek miał być wczoraj kastrowany , ale się dorwał do żarelka i nic z tego . Pani doktor chciala go w takim razie kastrować w sobote , ale i tak już na tą cieczke Kropeczki by mu nie przeszło .Trzymajcie kciuki albo szukajcie tymczasu dla Kropki 1 lub Punia :evil_lol:.Mam nadzieję , że drzwi wytrzymają :cool1: No to jestem w ...kropce :placz: Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cioteczko, to może ja Ciebie na tymczas wezmę, co byś troszkę odpoczęła...??? :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hrabina Kropencja jest chyba głucha :mad: Poszlam na zakupy . Kiedy wrócilam , uslyszała Kropencje wyjącą jak okrętowa syrena przeciwmgielna :mad: Poszlam na górę sie przebrać , Kropy nie ma :shake: Wszystkie psy się witają , a ta wyje na samym dole w pokoju , w którym siedze przy kompie. Dopiero po chwili weszla na góre , mineła mnie (stalam na schodach , wiec mnie nie widziała ) i poszla do kuchni . Szukała mnie po całym domu i wyla i piszczała , ale nie slyszała ,że ją wołam :mad: Dopiero jak mnie w końcu zobaczyła , to rzucila się do wylewnego powitania:cool1: Pewnie dlatego jak leży , to cały czas na mnie patrzy . Może słyszy trochę . Musze to jakoś sprawdzić. :crazyeye: Na spaerze też nie reaguje na wolanie, ale myślałam , że ma taki zwyczaj .Idzie przy nodze więc się nie gubi , ale jak odbiegnie i wolam ją to nie reaguje :oops: Jak to sprawdzić ? :razz: Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ojejku, żeby tylko nie to...:shake: Może nie jest tak, że wogóle nie słyszy... Może troszkę mniej...:-( oby...:-( Może przy następnej wizycie u weta, trzeba ją przebadać. Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hakita napisał(a):Ojejku, żeby tylko nie to...:shake: Może nie jest tak, że wogóle nie słyszy... Może troszkę mniej...:-( oby...:-( Może przy następnej wizycie u weta, trzeba ją przebadać. Nie wiem jak lekarz bada słuch psa . Teraz leżała zwinieta w kłębek , a ja czule do niej przemawiałam - zero reakcji :mad: Ale gdy ją dotykam i potem do niej mówię , to merda ogonkiem i kładzie uszka .:shake: Quote
ulvhedinn Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Spróbuj prostego testu- jak będzie do ciebie odwrócona tyłem, to głośno klaśnij, strzel z torby albo coś w tym guście... I nie przejmuj się gapiami- wiesz, jakie miny mieli ludzie jak szłam ulicą z KrAksą na wózku, Pałkiem na smyczy i Skorzastym wystającym z plecaka? :cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ulvhedinn napisał(a):Spróbuj prostego testu- jak będzie do ciebie odwrócona tyłem, to głośno klaśnij, strzel z torby albo coś w tym guście... I nie przejmuj się gapiami- wiesz, jakie miny mieli ludzie jak szłam ulicą z KrAksą na wózku, Pałkiem na smyczy i Skorzastym wystającym z plecaka? :cool3: Glośne klaśnięcie ją ocknęlo :evil_lol: Takie normalne to zero reakcji :roll: Gapiami to ja się nie przejmuję . Jakbym się przejmowala , to nie brala bym 4 na spacer tylko pojedynczo :evil_lol: Fajnie że skórzastemu lepiej :loveu: Quote
Hala Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 oj niedobrze... żeby tylko nie była głucha...cięzko będzie domek znaleźć. Quote
olenka_f Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Halu jak ktoś się decyduje na takiego pieska to ma wielkie serce a jak ma to duże serducho to co mu przeszkadza że niedosłyszy czy niedowidzi bedzie dobrze:lol: Quote
Poker Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 myślę,że ślepota jest gorsza o głuchoty.A że reaguje na głosne dźwieki to juz jest nieźle.,a może ona mz rzeczywiście słuch wybiórczy?:cool3::evil_lol: Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 I co tam w Kropeczkowym światku i nie tylko??? :cool3: Jak sunieczka ze słuchem??? Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kropidlak byl dzisiaj na spacerku . Obudzila się podczas radosnych gonitw psów po łóżku , podnieconych wizją spaceru :cool1: . Przez pewien czas wzieła rozwód z moim butem i biegała :crazyeye: wesolutko po tropach saren , lisow i dzików .:evil_lol: . Niestety nie wraca na wołanie . Nie wiem czy nie słyszy , czy ma własne zdanie na ten temat :lol: . Jako , że ja nie wrzeszcze po lesie tylko klaszcze na psy . to może nie wie o co chodzi :shake: Jednak nawet jak ją wołam , to i tak nie przychodzi .:cool3: .Teraz śpi na poduchach skonana po ogromnym wysiłku :eviltong: O śniadaniu nie zapomniala . Do mich zawsze pierwsza :mad:.Brzuszek jej się podciągną i już nie wisi i nie majta się jak pusty worek .Pies wygląda jak normalny pies , a nie ledwie trzymający się kupy szkielet :p. Brak jej kondycji , ale nie wygląda na zramolalą zgredzie :diabloti: . Wlaśnie pogonila szalejącą po kanapie młódz :razz:. Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 anula1959 napisał(a):Witam ranne ptaszki! Witamy w ten słoneczny lecz zimny poranek .Miłego dnia :p Kropencja sępi przy stole i nie daje mi zjeść śniadania :angryy: . Takie to ma hrabina plebejskie obyczaje :shake: Quote
AMIGA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Hahah ja mam na to sępienie sposób - jem to, czego moja Amiga nie lubi (fuuuj, jakiś koktajl odchudzający, ja też tego nie lubię!!) Quote
anula1959 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 BIANKA1 napisał(a):Witamy w ten słoneczny lecz zimny poranek .Miłego dnia :p Kropencja sępi przy stole i nie daje mi zjeść śniadania :angryy: . Takie to ma hrabina plebejskie obyczaje :shake: U nas też słonecznie lecz chłodno. Sępienie skądś znam , właśnie zaniosłam na rączkach mojego Dżekusia /jamnik/ do Pana/TZ-a/ do łóżeczka , bo tata je śniadanie i ten sęp oczywiście już przy tacie siedział i nie spuczał z niego wzroku:mad: Również życzę miłego dzionka:lol: ! Quote
Recommended Posts