Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mowie Bianka-u mnie o Imbira bija sie 3domki...a czwarty w kolejce-wydaje sie byc cudowny-tylko pani przezornie zrobila badania alergiczne synom, i jeszcze umowiona jest na badania na alergie na sline:):):)
o twoje maluszki tez sie beda bili:)
ile maja juz obserwatorow????

Posted

Yona napisał(a):
A Ciocia sie boi, że szczylki na zawsze u Cioci zostaną?...:cool3:

Nie . Ciocia się boi ,że Kropencja na stałe zostanie , chyba że Cioci Yonie wena wróci i Kropencje pooglasza :razz:

Posted

Sabina02 napisał(a):
No tak, ale tamta kobieta zabrala w zamian jakiegos szczeniaka z tego schroniska, bo jej Kropki nie dali... Wiec juz ma nowego psiaka... Czyzby to bylo jej malo?

No, patrząc na ilość psów, jaka się przez jej dom przewinęła, to naprawdę nie byłaby żadna przeszkoda...:roll:

Posted

kaLOlina napisał(a):
a jak kropeczka???

Śpi z Rokim na kanapie i oboje podpierdują radośnie :mad: Młodzież rozwalona pod moim fotelem , a szczylki pietro wyżej w objęciach Morfeusza . Jeśli chodzi o koty , to mogą być wszędzie .Nie wylaczając pralki i zmywarki :angryy:

Posted

grzeczne stadko, piardusie wesołe , kociaczki grzeczne nawet w pralce i zmywarce spać mogą a i szczoszki jakie kochane naprawde bardzo bardzo grzeczne tylko nie pierz może teraz i nie zmywaj bo pobudzisz maleństwa:evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Nie . Ciocia się boi ,że Kropencja na stałe zostanie , chyba że Cioci Yonie wena wróci i Kropencje pooglasza :razz:

..ale przeciez Kropka jest pooglaszana...

Posted

anula1959 napisał(a):
Witam cioteczkę Bianeczkę ! Jak również Kropeczkę i resztę psio-kociej zgrai w chłodny ale pogodny dzionek:lol: ! Spacerek już pewnie zaliczony , co?

Kropencji nie chcialo się dzisiaj iść na spacer :roll: . Zostala w domu , a raczej w łóżku :eviltong: Jak wrócilam z resztą stada , to poszla na podwórko i zrobila co trzeba :evil_lol: .Teraz śpi na kanapie łapiąc promyk słońca wpadający oknem :lol: .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Kropencji nie chcialo się dzisiaj iść na spacer :roll: . Zostala w domu , a raczej w łóżku :eviltong: Jak wrócilam z resztą stada , to poszla na podwórko i zrobila co trzeba :evil_lol: .Teraz śpi na kanapie łapiąc promyk słońca wpadający oknem :lol: .

No, to Ci królewskie nawyki...:eviltong:
Całuski dla Cioteczki i Jej Stadka...:loveu:

Posted

Przepraszam,że odgrzewam starą sprawę, ale wyobraźcie sobie,że skądinąd dowiedziałam się dzisiaj, że ta pani w marcu adoptowała kota (od kogoś z forum miau, kto niestety jej nie znał),którego nota bene w kwietniu oddała - chorego i przerażonego.
Nie wiem, po prostu nie wiem, co zrobić. Czy w naszym kraju jest szansa na pozbawienie kogoś możliwości posiadania zwierząt? :shake:

kaLOlina napisał(a):
ha ha mi tez sie zdaje ze babka poczula sie jak w serialu kryminalnym...jeszcze w roli glownej...pewnie do dzis to wszystko przezywa...

ostatni news-ale to tylko taka luzna obserwacja-dzis czekalam na Monie przezd schronem i babka oddawala psa-mlodego-z opisu taki jak ten co ta nasza gwiazda zabrala- bo pogryzl sie z jej samcem...wiem to wszystko od taksowkarza ktory ja przywiozl i na nia czekal...i wiem ze babka adoptowala psa wlasnie w ten wtorek...wiec moze to byla nawet ona???jak wychodzila ze schronu to ryczala jak bobr...
ale wiecie bez emocji ja nie wiem czy to ona czy nie...:)

Posted

MonikaP napisał(a):
Przepraszam,że odgrzewam starą sprawę, ale wyobraźcie sobie,że skądinąd dowiedziałam się dzisiaj, że ta pani w marcu adoptowała kota (od kogoś z forum miau, kto niestety jej nie znał),którego nota bene w kwietniu oddała - chorego i przerażonego. Na jednym ze zdjęć z nowego domu jest kot razem z psem....i nie jest to ani żaden ze wspomnianych wyżej wilkowatych, ani tym bardziej "nasz" szczeniak. To całkiem spory bullowaty...
Nie wiem, po prostu nie wiem, co zrobić. Czy w naszym kraju jest szansa na pozbawienie kogoś możliwości posiadania zwierząt? :shake:

Tego to nie wiem , ale chyba można jej zrobić jakiś nalot , kontrole czy maleńki donosik do straży miejskiej :cool1:

Posted

"Nie wiem, po prostu nie wiem, co zrobić. Czy w naszym kraju jest szansa na pozbawienie kogoś możliwości posiadania zwierząt? "

Monia nie ma takiej mozliwości. Nasze parwo odnośnie traktowania zwierząt jest do d... :mad: Wczoraj w TV wypowiadał sie pan z krakowskiego TOZ-u odnosnie przerabiania psów na smalecprzez jakiegoś faceta . Facet nie pójdzie do więzienia bo choruje (chyba na mózg :angryy: ) i dalej może posiadac zwierzęta. Nikt nie może mu tego zabronić !!!
Tyle tylko, że będzie częściej sprawdzany, Nic poza tym...:shake:

Posted

Hala napisał(a):
heheh..Bianka..masz jej dosyć już? :cool3:

Byłam z Kropencją na ostatnim zastrzyku . Pani doktor jej nie poznała:evil_lol: Myślała , że jakiegoś innego psa znowu przyprowadziłam :cool3: Jak bylam ostatnio to zajmowal się nia TZ p doktor , to nie widziala jej tydzień :lol:
Kropencja wypiękniala , wybłyszczala ,nabrała wdzięku . To nie ten sam pies :diabloti: Dalam plakaciki do powieszenia na AR . Pani doktor stwierdzila , ża Kropon jest we mnie wpatrzony jak w obrazek . Że bedzie starała się o domek dla niej , ale najlepiej by bylo , żeby została u mnie :crazyeye: Powiedzialam , że już nie mogę mieć czwartego psa :mad:. Szkoda mi jej , bo to taka nieabsorbująca psina . Właściwie jakby jej nie było . Gdybym siedziala na doopie . to nawet by się nie ruszała z miejsca :roll:. Je , śpi i łazi za mną :p. Ale nie mogę mieć tylu psów :shake: Szukajmy tego domku , zanim się całkowicie nie przyzwyczai . bo bedzie tak , jakbym ją porzuciła . Jej świat znowu się zawali :placz:

Posted

szukamy i mam nadzieje ze znajdziemy...
a co do p.Kasi-pamietajmy ze ona ma 3ke dzieci- pawo ja obowiazuje-na obled sie nie powola-no bo niby jak???
mozna by zglosic do strazy-chociazby za zaklocanie spokoju...czy cus...

Posted

właśnie zauważylam u Kropona jakieś sucze instynkta :roll: Wylizuje szczylki i pozwala im chwycić swojego cycka :crazyeye: .Chciałam zrobić zdjęcie , ale jak uslyszała szelest otwieranego futerału to się rozkojarzyła :evil_lol: