Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AniaB napisał(a):
ciszee sie bardzo, bo widac ze dobrze rokuja ci nowi panstwo kropy..:loveu:
a ty bianka nie rozmyslaj za duzo - jeszcze niejedną kropke wexmiesz na tymczas..:lol:

Mam nadzieje . Bo ja bardzo lubie takie Kropki :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A poszukać Cioci?....:evil_lol:
Ciocia Sabina na pewno przytaknie....
Sabinka jest i Delfinka....:roll:
Takie potrzebujące domków...
A od Cioci to ekspresem wyjeżdżają...

Posted

Yona napisał(a):

I kilka szczeniaków , bo ciągle ludzie dzwonią :mad:
Jak mówię , że w schronisku są szczeniaki do wyboru do koloru , to mówią , że nie chcą ze schronu tylko z domu , bo wtedy wiadomo , skąd są , jakie są i takie tam bzdety:mad:

Posted

Hurrrra!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Wspaniałe wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Bardzo, bardzo się cieszę!!! :loveu:
Kropecko, bądź szczęśliwa cały czas!!! :loveu:
Cioteczko Bianeczko, to może tą biedną Kropeczke z chorymi łapkami na tymczasik byś wzięła??? :razz:

Posted

ciocia Bianka to prawie jak Hitchcok albo Agata Christie,tak podnosi adrenalinę :crazyeye:.Ale cudownie,że Kropencji cudownie :multi:.Ciocia Bianka taka kokietka,tu mówi,że nie chce teraz psiuńka, a tu już rozmyśla jak wykombinować nowego i dywany na powitanie pierze :evil_lol:

Posted

jejku nie bylo mnie tu weekend a tu takie wiesci!!! super Bianka kochana jestes ze ja zabralas...ehh nie mysle nawet-jakby nie ta akcja nadal siedzialaby w schronie...;) ;) ;)

Posted

Yona napisał(a):

Ja tez obstawiam za Delfinka... lub Sabinka... te dwie sunie leza mi na sercu...:-( Gdybym mieszkala blizej to sama bym je zabrala...

Posted

Ja wiem . że jestem już prawie dobę wolna Niestety przyjęcie kolejnego psa na tymczas muszę gruntownie przemyśleć . To nie jest takie proste .
Pies musi być mały , najlepiej z krótkim włosem bo z innymi mam problemy techniczne
Suka sterylizowana , lub młody pies bo innego Roki zje :shake:
Nie może wymagać dużyc nakładów finansowych

Oglądam wątki , ale nic nie znalazłam:cool3:
A tak wogóle , to muszę popracować nad Kropką 1 , bo z zazdrości zaczeła lać po kątach . Mam ją 2 miesiące i ta ciągła zmiana psów nie wpływa na nią najlepiej .

Posted

Bianko1 - Ty nam tu jak serial piszesz - kończy się odcinek w najciekawszym momencie :evil_lol:
Niesamowicie się ciesze, że sa takie pomyślne i wspaniałe wieści o Kropencji :multi:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Sabinko . Ta aukcja Kropencji jeszcze trwa?
Syn "posprzątał " w moim kompie i nic nie mogę znaleść :mad:

BIANKA, zamknelam juz aukcje i Kropeczki i maluchow...

Posted

Hakita napisał(a):
Cioteczko Bianeczko, to może tą biedną Kropeczke z chorymi łapkami na tymczasik byś wzięła??? :razz:

Cioteczko kochana, przypominam się z pytaniem??? :oops:

No i jak tam Kropencja cudowna??? Są jakieś nowe wieści??? :cool3:

Posted

Hakita napisał(a):
Cioteczko kochana, przypominam się z pytaniem??? :oops:

No i jak tam Kropencja cudowna??? Są jakieś nowe wieści??? :cool3:

Nie mam nowych wieści . Wstyd codziennie do Pańciów dzwonić , bo pomyślą , że coś ze mną nie tego :shake:
Jak zadzwonię to oczywiście napiszę .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Nie mam nowych wieści . Wstyd codziennie do Pańciów dzwonić , bo pomyślą , że coś ze mną nie tego :shake:
Jak zadzwonię to oczywiście napiszę .

No to czekamy...
A Cioteczka nie chciałaby na tymczasik tej biednej Kropeczki z chorymi łapkami???

Posted

No dobrze , napisze :cool1:
Pani powiedziała , że Kropencja tęsknila :placz:
Dwa dni nie chciala jeść :shake:
Ale dzisiaj je normalnie i Pani jej co chwile podtyka smakolyki :lol:
Chodzi za panią krok w krok , a że jest ładna pogoda to przesiadują w ogrodzie :eviltong:
Pani jest zachwycona , a na pytanie czy nie ma ochoty zwrócić hrabiny , odpowiedziala " no co pani mówi ....... absolutnie !!!!!! Ona jest cudowna i bardzo ją kochamy " :evil_lol:

Posted

W takich momentach mijają mi chwile zwątpienia. I czuję, że to co robimy ma jednak sens...
Dlatego...wszystkie psiaki do domków!!

Posted

Hala ........, a pamiętasz jak chcialaś zamknąć wątek Kropki ? :mad:
A Pani chciala szczeniaka i po szczeniaka dzwonila , ale z braku szczeniąt na składzie zaproponowalam Kropencje :evil_lol: No i udalało się . Biedna Hrabina , nie myślalam , że po tygodniu bedzie tak tesknić :shake: Ale już jest dobrze :evil_lol: