BIANKA1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 AniaB napisał(a):ciszee sie bardzo, bo widac ze dobrze rokuja ci nowi panstwo kropy..:loveu: a ty bianka nie rozmyslaj za duzo - jeszcze niejedną kropke wexmiesz na tymczas..:lol: Mam nadzieje . Bo ja bardzo lubie takie Kropki :evil_lol: Quote
Yona Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A poszukać Cioci?....:evil_lol: Ciocia Sabina na pewno przytaknie.... Sabinka jest i Delfinka....:roll: Takie potrzebujące domków... A od Cioci to ekspresem wyjeżdżają... Quote
BIANKA1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Yona napisał(a):A poszukać Cioci?....:evil_lol: Ciocia Sabina na pewno przytaknie.... Sabinka jest i Delfinka....:roll: Takie potrzebujące domków... A od Cioci to ekspresem wyjeżdżają... I kilka szczeniaków , bo ciągle ludzie dzwonią :mad: Jak mówię , że w schronisku są szczeniaki do wyboru do koloru , to mówią , że nie chcą ze schronu tylko z domu , bo wtedy wiadomo , skąd są , jakie są i takie tam bzdety:mad: Quote
Hakita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hurrrra!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Wspaniałe wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo, bardzo się cieszę!!! :loveu: Kropecko, bądź szczęśliwa cały czas!!! :loveu: Cioteczko Bianeczko, to może tą biedną Kropeczke z chorymi łapkami na tymczasik byś wzięła??? :razz: Quote
Poker Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ciocia Bianka to prawie jak Hitchcok albo Agata Christie,tak podnosi adrenalinę :crazyeye:.Ale cudownie,że Kropencji cudownie :multi:.Ciocia Bianka taka kokietka,tu mówi,że nie chce teraz psiuńka, a tu już rozmyśla jak wykombinować nowego i dywany na powitanie pierze :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 jejku nie bylo mnie tu weekend a tu takie wiesci!!! super Bianka kochana jestes ze ja zabralas...ehh nie mysle nawet-jakby nie ta akcja nadal siedzialaby w schronie...;) ;) ;) Quote
Sabina02 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Yona napisał(a):A poszukać Cioci?....:evil_lol: Ciocia Sabina na pewno przytaknie.... Sabinka jest i Delfinka....:roll: Takie potrzebujące domków... A od Cioci to ekspresem wyjeżdżają... Ja tez obstawiam za Delfinka... lub Sabinka... te dwie sunie leza mi na sercu...:-( Gdybym mieszkala blizej to sama bym je zabrala... Quote
BIANKA1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Sabinko . Ta aukcja Kropencji jeszcze trwa? Syn "posprzątał " w moim kompie i nic nie mogę znaleść :mad: Quote
Hala Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Monia i krecik się przypominają... :evil_lol: I Tija... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5026557#post5026557 Quote
BIANKA1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja wiem . że jestem już prawie dobę wolna Niestety przyjęcie kolejnego psa na tymczas muszę gruntownie przemyśleć . To nie jest takie proste . Pies musi być mały , najlepiej z krótkim włosem bo z innymi mam problemy techniczne Suka sterylizowana , lub młody pies bo innego Roki zje :shake: Nie może wymagać dużyc nakładów finansowych Oglądam wątki , ale nic nie znalazłam:cool3: A tak wogóle , to muszę popracować nad Kropką 1 , bo z zazdrości zaczeła lać po kątach . Mam ją 2 miesiące i ta ciągła zmiana psów nie wpływa na nią najlepiej . Quote
AMIGA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Bianko1 - Ty nam tu jak serial piszesz - kończy się odcinek w najciekawszym momencie :evil_lol: Niesamowicie się ciesze, że sa takie pomyślne i wspaniałe wieści o Kropencji :multi: Quote
Sabina02 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 BIANKA1 napisał(a):Sabinko . Ta aukcja Kropencji jeszcze trwa? Syn "posprzątał " w moim kompie i nic nie mogę znaleść :mad: BIANKA, zamknelam juz aukcje i Kropeczki i maluchow... Quote
Hakita Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hakita napisał(a):Cioteczko Bianeczko, to może tą biedną Kropeczke z chorymi łapkami na tymczasik byś wzięła??? :razz: Cioteczko kochana, przypominam się z pytaniem??? :oops: No i jak tam Kropencja cudowna??? Są jakieś nowe wieści??? :cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hakita napisał(a):Cioteczko kochana, przypominam się z pytaniem??? :oops: No i jak tam Kropencja cudowna??? Są jakieś nowe wieści??? :cool3: Nie mam nowych wieści . Wstyd codziennie do Pańciów dzwonić , bo pomyślą , że coś ze mną nie tego :shake: Jak zadzwonię to oczywiście napiszę . Quote
Hakita Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 BIANKA1 napisał(a):Nie mam nowych wieści . Wstyd codziennie do Pańciów dzwonić , bo pomyślą , że coś ze mną nie tego :shake: Jak zadzwonię to oczywiście napiszę . No to czekamy... A Cioteczka nie chciałaby na tymczasik tej biednej Kropeczki z chorymi łapkami??? Quote
BIANKA1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hala napisał(a):Bianka...no zadzwoń!! :placz: Hala........ja Cie zaraz :mad: Dzwoniłam :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 No dobrze , napisze :cool1: Pani powiedziała , że Kropencja tęsknila :placz: Dwa dni nie chciala jeść :shake: Ale dzisiaj je normalnie i Pani jej co chwile podtyka smakolyki :lol: Chodzi za panią krok w krok , a że jest ładna pogoda to przesiadują w ogrodzie :eviltong: Pani jest zachwycona , a na pytanie czy nie ma ochoty zwrócić hrabiny , odpowiedziala " no co pani mówi ....... absolutnie !!!!!! Ona jest cudowna i bardzo ją kochamy " :evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Bianko1 - ale sytuacja się unormowała i powolutku Kropencja będzie hrabiną w nowym domku. Trzymam za to kciuki :p Quote
Hala Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 W takich momentach mijają mi chwile zwątpienia. I czuję, że to co robimy ma jednak sens... Dlatego...wszystkie psiaki do domków!! Quote
BIANKA1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hala ........, a pamiętasz jak chcialaś zamknąć wątek Kropki ? :mad: A Pani chciala szczeniaka i po szczeniaka dzwonila , ale z braku szczeniąt na składzie zaproponowalam Kropencje :evil_lol: No i udalało się . Biedna Hrabina , nie myślalam , że po tygodniu bedzie tak tesknić :shake: Ale już jest dobrze :evil_lol: Quote
Yona Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ciociu BIANKO, ma Ciocia jakieś psie plany na najbliższą przyszłość? :diabloti: Quote
Recommended Posts