Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie - i choćpewnie ciężko się przeżywa rozstanie z psiaczkiem, zwłaszcza, jeśli długo jest w domu tymczasowym, to jednak docelowo o to przecież nam chodzi! Wszystkie pieski do domków! KOCHAJĄCYCH I WSPANIAŁYCH !!!!

Posted

Yona napisał(a):
Ciociu BIANKO, ma Ciocia jakieś psie plany na najbliższą przyszłość? :diabloti:

Plany to ja mam . Zaproponowalam tymczas dla wrocławskiej Iskierki (któraś cioteczka mi wąteczek podrzucila :cool3: ) . Ale coś tam jakieś zawirowania widzę są .To już sama nie wiem :shake: Jakby co , to rozglądaj się ciociu za czymś malutkim , najlepiej sunią , zgodnie z preferencjani Rokiego :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
a jednak,długo Bianka nie wytrzymała,przecież dywany już wyschły po praniu na przywitanie nowego domownika

A wyschły :evil_lol: Nie mogę patrzeć jak tyle nieszczęsia jest wkoło , a ja mam sobie siedzieć i nic nie robić :cool1:

Posted

Hakita napisał(a):
Ja to się Cioteczce cały czas podmawiam o Kropecke z chorymi łapkami...:cool3:

Pamiętam o nim :cool1: Ale on to już chyba musial by na stale u mnie zostać i całkiem mnie zablokuje :shake: Jestem w wielkiej rozsterce z tego powodu :-( A jak on się czuje ? Co z tymi łapkami ?

Posted

[quote name='BIANKA1']Pamiętam o nim :cool1: Ale on to już chyba musial by na stale u mnie zostać i całkiem mnie zablokuje :shake: Jestem w wielkiej rozsterce z tego powodu :-( A jak on się czuje ? Co z tymi łapkami ?

Dlaczego na stałe??? Oczywiście byłoby najlepiej...:loveu:
Jest lepiej, ale potrzebny jest domek, żeby mogla dojść do siebie.
Aczkolwiek nie wiem, czy teraz można by było ją wziąść, bo zaopiekowała się nią jakaś pani i wozi do weta. Nie za bardzo wiem, jak to teraz wygląda.:roll:
Tutaj link:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60801&page=19

Posted

A , to o nią chodzi ? Bo myślalam , że o tego dziadzia z Poznania , który jest na kwarantannie i ma chore łapki . Calkiem się gubie w tych Kropkach . A co z dziadziem , bo o nim myslę :lol:

Posted

monita napisał(a):
Przeczytałam zmieniony tytuł wątku, czyli Kropcia ma nowy domek :multi: :multi: :multi:

Od tygodnia ,ponad , Hrabina jest w nowym domku , Ciociu Monito .:evil_lol:
Wiesci będą po wizycie , którą już zamówilam :lol:

• 3 weeks later...