Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaB napisał(a):
czy kropka złosci sie na maluchy?

Ona zlości się na wszystkie psy :cool3: Wszystko jest jej . Miski , kanapa ,kosteczki, legowiska i ja najbardziej :evil_lol: Na maluchy złości się najmniej . Ale dopiero po ścierkowym nokaucie z mojej strony :diabloti:

Posted

AniaB napisał(a):
hehe - ten banerek w twoim podpisie to chyba tzreba by zmienić...
jaka tam ona trzęsaca sie i mała..:evil_lol:

Myślę , że wystarczy zamiast " się " napisać " wszystkimi " :diabloti:

Posted

o tym samym myślałam:evil_lol:

a tak na powaznie to ja nawet nie chce myslec jaki lament bedzie gdy znajdzie sie dom stały dla niej...
ona chyba sie juz w tobie zakochała..
i co teraz...?:evil_lol:

Posted

AniaB napisał(a):
o tym samym myślałam:evil_lol:

a tak na powaznie to ja nawet nie chce myslec jaki lament bedzie gdy znajdzie sie dom stały dla niej...
ona chyba sie juz w tobie zakochała..
i co teraz...?:evil_lol:

Wlaśnie tego pojąć nie mogę , że pies po jednym dniu chodzi przy nodze bez smyczy na spacerku , a w domu to jak cień :shake:. Czy ona boi się , że się zgubi ?:roll: To nawet nie jest przy nodze , tylko z nosem w bucie :oops:

Posted

uffffffffff
doczytalam...
kropeczka kochana boi sie ze ja znowu ktos zostawi...dlatego pewnie tak pilnuje...moze jak poczuje sie pewniej odpusci;)....
ja padam na twarz ze zmaczenia...
Bianka jeszcze raz dziekuje za to ze uratowalas kro-pfu ;) Zabke;)

Posted

Hala napisał(a):
a ja chciałam powiedzieć..że pan od allegro sienie odezwał więcej. :shake:

Nizwykle pocieszające :shake: Nikt nie chce Kropidlaka ? Wszyscy na nogach od 4,30 tylko Kropon w piernatach :evil_lol:

Posted

Pocieszę Cię, że ja już tez na nogach od mniej więcej 5-tej godz! Niech żałują Ci, co się byczą w piernatach, bo poranek jest prześłiczny :p

Posted

W lesie bylo przepięknie .ale na łąkach przymrozek .Kropa padła po spacerku :cool1: Rano dostalam okropną wiadomość . Mój poprzedni tymczas Wiórek uciekł:placz:

Posted

AniaB napisał(a):
to spodziewaj sie go w kazdej chwili u siebie:lol:

Za daleko :shake: Biedaczek , gdzie on może być? Nowo Państwo go szukają . Porozklejali ogłoszenia . Jest ktoś z okolicy Głucholaz , kto może pomóc w szukaniu ?:cool1:

Posted

biedny psiak - byłam na watku wiórka..
moze wróci - moze sie znajdzie..

a kropson jak?
zadomowiła sie troche i uspokoiła czy nadal taka podczepiona do ciebie?:loveu:

Posted

Kropa nie opuszcza mnie ani na moment , chyba że przyśnie :evil_lol: Choć nienawidzi schodów , dzielnie się po nich gramoli , żeby być ze mną :diabloti:
A często musi to robić , bo mam 3 piętra i biegam po nich jak szalona :cool3: . Czasami mijam ją włażącą do góry jak już schodzę na dół .:shake: Na spacerze jako jedyna kroczy dumnie przy nodze . Jak odbiegnie żeby coś powąchać , to zaraz się ogląda czy jestem :lol: Ma apetyt , a czego nie zje , to pilnuje :eviltong: .Taka hrabina z niej . Tylko na kanapach sypia , albo na legowiskach . Nie położy się na dywanie :pPies nie kłopotliwy . Je , śpi , nie szczeka , nie rozrabia , garów przypilnuje :roll: .Samo miodzio :loveu:

Posted

z jednej strony to zabawne:lol: ale z drugiej to mi strasznie jakos żal kropuli, że taka spragniona człowieka...ze boi sie zgubić, ze nawet w domu chce byc blisko..
biedna mała kropka...
dobrze ze teraz jest u ciebie:loveu: