BIANKA1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Nikt nie zagląda do śpiącej królewny :shake: Quote
BIANKA1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 AMIGA napisał(a):A te maluszki jej pasują :p Wyglądają jakby były jej :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 AniaB napisał(a):czy kropka złosci sie na maluchy? Ona zlości się na wszystkie psy :cool3: Wszystko jest jej . Miski , kanapa ,kosteczki, legowiska i ja najbardziej :evil_lol: Na maluchy złości się najmniej . Ale dopiero po ścierkowym nokaucie z mojej strony :diabloti: Quote
AniaB Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 hehe - ten banerek w twoim podpisie to chyba tzreba by zmienić... jaka tam ona trzęsaca sie i mała..:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 AniaB napisał(a):hehe - ten banerek w twoim podpisie to chyba tzreba by zmienić... jaka tam ona trzęsaca sie i mała..:evil_lol: Myślę , że wystarczy zamiast " się " napisać " wszystkimi " :diabloti: Quote
AniaB Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 o tym samym myślałam:evil_lol: a tak na powaznie to ja nawet nie chce myslec jaki lament bedzie gdy znajdzie sie dom stały dla niej... ona chyba sie juz w tobie zakochała.. i co teraz...?:evil_lol: Quote
Hakita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 To Ci Kropeczka, terrorystka mała...:evil_lol: Quote
Hala Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Kropencja zawojowała mieszkanie Bianki :p Quote
BIANKA1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 AniaB napisał(a):o tym samym myślałam:evil_lol: a tak na powaznie to ja nawet nie chce myslec jaki lament bedzie gdy znajdzie sie dom stały dla niej... ona chyba sie juz w tobie zakochała.. i co teraz...?:evil_lol: Wlaśnie tego pojąć nie mogę , że pies po jednym dniu chodzi przy nodze bez smyczy na spacerku , a w domu to jak cień :shake:. Czy ona boi się , że się zgubi ?:roll: To nawet nie jest przy nodze , tylko z nosem w bucie :oops: Quote
kaLOlina Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 uffffffffff doczytalam... kropeczka kochana boi sie ze ja znowu ktos zostawi...dlatego pewnie tak pilnuje...moze jak poczuje sie pewniej odpusci;).... ja padam na twarz ze zmaczenia... Bianka jeszcze raz dziekuje za to ze uratowalas kro-pfu ;) Zabke;) Quote
Hala Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 a ja chciałam powiedzieć..że pan od allegro sienie odezwał więcej. :shake: Quote
fizia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Tak się cieszę, że ślicznotka jest już bezpieczna. Jak miło z Jej strony, że nie zjada Maluchów:) Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hala napisał(a):a ja chciałam powiedzieć..że pan od allegro sienie odezwał więcej. :shake: Nizwykle pocieszające :shake: Nikt nie chce Kropidlaka ? Wszyscy na nogach od 4,30 tylko Kropon w piernatach :evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Pocieszę Cię, że ja już tez na nogach od mniej więcej 5-tej godz! Niech żałują Ci, co się byczą w piernatach, bo poranek jest prześłiczny :p Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 W lesie bylo przepięknie .ale na łąkach przymrozek .Kropa padła po spacerku :cool1: Rano dostalam okropną wiadomość . Mój poprzedni tymczas Wiórek uciekł:placz: Quote
AniaB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 to spodziewaj sie go w kazdej chwili u siebie:lol: Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AniaB napisał(a):to spodziewaj sie go w kazdej chwili u siebie:lol: Za daleko :shake: Biedaczek , gdzie on może być? Nowo Państwo go szukają . Porozklejali ogłoszenia . Jest ktoś z okolicy Głucholaz , kto może pomóc w szukaniu ?:cool1: Quote
AniaB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 biedny psiak - byłam na watku wiórka.. moze wróci - moze sie znajdzie.. a kropson jak? zadomowiła sie troche i uspokoiła czy nadal taka podczepiona do ciebie?:loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kropa nie opuszcza mnie ani na moment , chyba że przyśnie :evil_lol: Choć nienawidzi schodów , dzielnie się po nich gramoli , żeby być ze mną :diabloti: A często musi to robić , bo mam 3 piętra i biegam po nich jak szalona :cool3: . Czasami mijam ją włażącą do góry jak już schodzę na dół .:shake: Na spacerze jako jedyna kroczy dumnie przy nodze . Jak odbiegnie żeby coś powąchać , to zaraz się ogląda czy jestem :lol: Ma apetyt , a czego nie zje , to pilnuje :eviltong: .Taka hrabina z niej . Tylko na kanapach sypia , albo na legowiskach . Nie położy się na dywanie :pPies nie kłopotliwy . Je , śpi , nie szczeka , nie rozrabia , garów przypilnuje :roll: .Samo miodzio :loveu: Quote
AniaB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 z jednej strony to zabawne:lol: ale z drugiej to mi strasznie jakos żal kropuli, że taka spragniona człowieka...ze boi sie zgubić, ze nawet w domu chce byc blisko.. biedna mała kropka... dobrze ze teraz jest u ciebie:loveu: Quote
Recommended Posts