Hakita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kropecka jest niesamowita...:loveu: ale też bidulka...tak bardzo widać pragnie swojego jedynego domeczku...:-( Ach, miejmy nadzieję, że tamta Psina się znajdzie...:-( Quote
anula1959 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A jak zdrowie Kropeczki? Jeszcze jej coś skądś wycieka? Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Psipsiula nie jest już taka opuchnięta i wycieka jej ropka rano jak wstanie . Potem nie widzę , ale sobie tam zagląda. Wieczorem idziemy na zastrzyki pomyślimy co dalej robić.:cool1: Quote
fizia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Z tym chodzeniem krok w krok za człowiekiem, to dokładnie tak, jak moja Pestka. Towarzyszy mi jak cień:) Najbardziej jest to odczuwalne wieczorem, kiedy mam krótkie spodenki od piżamy-bo czuję Jej nos na swojej łydce:) Kiedy się kąpie - Ona leży na ręczniku pod wanną. Nawet kiedy mocno śpi, budzi się, kiedy wychodze z pokoju. Tak sie zastanawiam czy to minie, przypuszczam, że wynika z jakiegoś braku poczucia bezpieczeństwa. Wzięliśmy Ją ze schroniska w styczniu, miała zaledwie ok. 2,5 miesiąca, ale może faktycznie trzeba czasu, żeby Sunie poczuły, że nic Im nie grozi. Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jaka szczesliwa i jak wiele milosci ma w oczkach:) Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cioteczki , z Kropidlakiem jest mały problem . Pojechalam na 2 godziny z domu i zostawilam wszystkich z synem . Syn mówi , że Kropa cały czas wyła :shake: Teraz nie odstępuje mnie na milimetr :eviltong: To co , szukamy emeryta czy bezrobotnego?:cool1: Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ladnie..ten kropidlak to mala histeryczka;) jeszcze nie czuje sie pewnie...;) ja tam wole jakas spokojna emerytke-kropa by sie nadawala;) Quote
weszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Chyba emeryt lepszy hi hi najlepiej dobry człowiek pracujący w domu. Żeby miał pieniążki na zachcianki hrabiny :) Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 emeryci zawsze na to maja... ktos ma moze mila babcie ktora przygarnie cichutka damulke zabcie kropiszonka??;) Quote
MonikaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Bianka, jabym czytała o mojej Śrubce...tyle że ona nie tylko rozpaczała, ale i uciekała...Jeśli po moim wyjściu (nawet długi czas po) ktoś ją wypuszczał do ogrodu, to przeciskała się przez pręty płotu i zaczynała mnie szukać po całej okolicy :shake: . Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 MonikaP napisał(a):Bianka, jabym czytała o mojej Śrubce...tyle że ona nie tylko rozpaczała, ale i uciekała...Jeśli po moim wyjściu (nawet długi czas po) ktoś ją wypuszczał do ogrodu, to przeciskała się przez pręty płotu i zaczynała mnie szukać po całej okolicy :shake: . O jejku , muszę powiedzieć synowi , żeby jej nie wypuszczał jak mnie nie ma :mad: Quote
AMIGA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Oj, no tak, bo przecież jeszcze za krótko jest u Ciebie. jeszcze by się nei daj Bóg gdzieś zagubiła!!! Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ta trąba piszczy nawet wtedy , jak się zamknę w toalecie :cool1: Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Zabierajcie tą zołze :angryy: Chciala zagryść Punia tylko za to , że się do mnie przytulił :crazyeye: Mieli rację w schronie . To bestia :evil_lol: Quote
weszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jesteś jej caaaaaaaaaaaałym światem :) Czyż to nie wspaniałe...? Quote
MonikaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 weszka napisał(a):Jesteś jej caaaaaaaaaaaałym światem :) Czyż to nie wspaniałe...? Weszko, wspaniałe jak wspaniałe - Bianka wzięła Kropkę do siebie na przechowanie i jeśli sunia zbyt mocno ją pokocha, rozstanie będzie dla niej tragedią... A starsze pieski potrafią kochać ogromną, zaborczą miłością... Quote
AMIGA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No ale jakie jest inne wyjście, oprócz jak najszybszego nowego domku? Przecież nie odda się jej teraz znowu do schronu tylko po to, żeby Bianki1 nie pokochała Kropa za mocno! Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ehhh ale moze jak ... nie wiem... moze bianka...;) znajdziemy malutkiej domek ze ho ho Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 MonikaP napisał(a):Weszko, wspaniałe jak wspaniałe - Bianka wzięła Kropkę do siebie na przechowanie i jeśli sunia zbyt mocno ją pokocha, rozstanie będzie dla niej tragedią... A starsze pieski potrafią kochać ogromną, zaborczą miłością... Zebyśmy jej nie zrobily jeszcze większej krzywdy :placz:Ona leży , nie śpi tylko cały czas na mnie patrzy :shake: Trzeba dawać ogłoszenia nie tylko Allegro . Może ktoś zrobi taki plakacik to dam wetce , powiesi go w klinice . O koorcze , zaczynam się martwić :roll: Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Może popełniam jakieś błedy wychowawcze? To co mam zrobić? :placz: Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 nie popelniasz...kropeczka pragnie milosci:) ale nie martw sie-strsze psy sa zaborcze ale jak juz znajdziemy ta emerytke to pokochaja sie i bedzie super:) Quote
MonikaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 BIANKA1 napisał(a):Zebyśmy jej nie zrobily jeszcze większej krzywdy :placz:Ona leży , nie śpi tylko cały czas na mnie patrzy :shake: Trzeba dawać ogłoszenia nie tylko Allegro . Może ktoś zrobi taki plakacik to dam wetce , powiesi go w klinice . O koorcze , zaczynam się martwić :roll: Dokładnie. Myślimy w ten sam sposób, Bianko... Quote
Recommended Posts