Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wrócilyśmy z Kropą od weta . Dostala drugi zastrzyk . Nie byl potrzebny kaganiec . Przytulila się tylko mocno do mnie i nawet nie pisnęła.:shake: . Kropon kroczyl dumnie na smyczy przy nodze z prędkością żółwia :evil_lol:. Wszystko ją interesowalo i ciągle przystawala . Najbardziej interesują ją panowie na rowerach i bordowe samochody :cool1: . Skąd kropa wzięła się w schronie?

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Właśnie wrócilyśmy z Kropą od weta . Dostala drugi zastrzyk . Nie byl potrzebny kaganiec . Przytulila się tylko mocno do mnie i nawet nie pisnęła.:shake: . Kropon kroczyl dumnie na smyczy przy nodze z prędkością żółwia :evil_lol:. Wszystko ją interesowalo i ciągle przystawala . Najbardziej interesują ją panowie na rowerach i bordowe samochody :cool1: . Skąd kropa wzięła się w schronie?

Niestety tego nie wiem... A może te jej szczególne zainteresowania oznaczają,że pan, który ją wyciągnął ze schroniska, był jej jak najbardziej pisany? :diabloti:

Posted

MonikaP napisał(a):
Niestety tego nie wiem... A może te jej szczególne zainteresowania oznaczają,że pan, który ją wyciągnął ze schroniska, był jej jak najbardziej pisany? :diabloti:

Naprawdę ? Mial bordowe auto?

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Naprawdę ? Mial bordowe auto?

Tego nie wiem, ale podobno był młody i dobrze zbudowany, a więc z pewnością jeździł na rowerze i Kropka to czuła :evil_lol: .

Posted

Kropon to już przechodzi samą siebie :cool3: Malo tego , że leży na kanapie , to jeszcze na poduszce :mad:. Nie mogę iść po aparat , bo zaraz za mną poczłapie. Niech się zołza wyśpi :evil_lol:

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chwile!!!! no patrzecie a to ci kropiszon;)
Kuba-wyciagajacy panne kropke chlopak jest spory lysy i wyglada groznie a juz przygarnal kota kaleke;) hehehe no i my Kropiszona ze schronu bordowym autem zabralismy-serio serio...wiec moze cos jej swita w glowce;) hie hie

Posted

kaLOlina napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chwile!!!! no patrzecie a to ci kropiszon;)
Kuba-wyciagajacy panne kropke chlopak jest spory lysy i wyglada groznie a juz przygarnal kota kaleke;) hehehe no i my Kropiszona ze schronu bordowym autem zabralismy-serio serio...wiec moze cos jej swita w glowce;) hie hie

Znaczy sie Kropencja nie taka stara . Jeszcze nie ma sklerozy :diabloti:

Posted

hehe:]ja dziś w ogóle nie poszłam spać bo się uczę a mój Fadziol kima we wszystkim możliwych pozycjach i popiarduje co jakiś czas:placz:;)

Posted

Blow napisał(a):
hehe:]ja dziś w ogóle nie poszłam spać bo się uczę a mój Fadziol kima we wszystkim możliwych pozycjach i popiarduje co jakiś czas:placz:;)

To taka narkoza :diabloti:

Posted

Kropencja nie miala dzisiaj nastroju na poranny spacer po lesie :roll: My już gotowi , a Kropon ani drgnie .:mad: Po powrocie zastalam ją śpiącą pod moją kołdrą :evil_lol:. Jak mnie zobaczyla to wstala i jak nie zacznie śpiewać :eviltong: . Prawdziwa artystka operowa :razz: .Wyszla ze mną wyrzucić śmieci , sikneła i pędem do domu . Za to przy śniadaniu nie odpuściła .:lol: .Udalo mi się coś wrzucić pomimo zwartej asysty dwóch Krop , dwóch kotów i szczeniaków.:eviltong:

Chłopaki woleli poszczekać na sąsiadów :cool1: .Wezmę ją potem na zakupy . Może się jakoś doczłapie :razz: . Przy okazji sprawdzę jak się zachowuje uwiązana pod sklepem .:p

Posted

Bianka , jak rany, i Ty tak codziennie o tej 5 :crazyeye: hop z łożka ? I z czterołapnymi na spacerek do lasu? W zimie też? Nie mogę wyjść z podziwu:crazyeye: :lol: ...........
A Twoje opisy .........są po prostu ....rewelacja , zawsze się uśmieję jak je czytam. Masz poczucie humoru dziewczyno:lol:
Kropcia śliczna na tle instumentu , tylko jakaś smutnawa czy co:evil_lol: ?
Arie mówisz, śpiewała ? Cieszyła się po prostu jak diabli , że Pańcia jednak jej nie opuściła :multi: !
Całuski dla Ciebie i całego stadka z Kropiszonem włącznie:calus: , za całokształt , ma się rozumieć!

Posted

No istna sielanka...:loveu: :loveu: :loveu:
Tylko dajcie Psiuńki Cioteczce się wyspać...:mad:
Kropencja przecudowna i najlepszy ten numer z autem, może by tak pan, który Kropke pod pache zabrał, zabrał ją na dobre...??? :razz:
To by Kobitka szczęśliwa była...:diabloti: Choć teraz to pewnie tylko Cioteczka Bianeczka jej w głowie...:loveu:
Ucałwania dla całej Bandy i Ciebie Cioteczko o dobrym serduszku...:loveu:

Posted

Tak , codziennie wstaję przed 5 rano i idę na spacer bez względu na pogodę:diabloti: Kropcia ma smutną minę , bo to poważna dama , a pańcia głupka z nie robi:eviltong: Dziękuję ca caluski:oops: Zaraz wkleję sesję fotograficzną ze spaceru z Kroponem do sklepu :lol: