BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A jeszcze Wiórek uciekl od nowych wlaścicieli :placz: . Ale mam dzień . Same troski :-( Quote
MonikaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Bianko, nie popełniasz żadnych będów. Te pieski takie już są... Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Właśnie wrócilyśmy z Kropą od weta . Dostala drugi zastrzyk . Nie byl potrzebny kaganiec . Przytulila się tylko mocno do mnie i nawet nie pisnęła.:shake: . Kropon kroczyl dumnie na smyczy przy nodze z prędkością żółwia :evil_lol:. Wszystko ją interesowalo i ciągle przystawala . Najbardziej interesują ją panowie na rowerach i bordowe samochody :cool1: . Skąd kropa wzięła się w schronie? Quote
MonikaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 BIANKA1 napisał(a):Właśnie wrócilyśmy z Kropą od weta . Dostala drugi zastrzyk . Nie byl potrzebny kaganiec . Przytulila się tylko mocno do mnie i nawet nie pisnęła.:shake: . Kropon kroczyl dumnie na smyczy przy nodze z prędkością żółwia :evil_lol:. Wszystko ją interesowalo i ciągle przystawala . Najbardziej interesują ją panowie na rowerach i bordowe samochody :cool1: . Skąd kropa wzięła się w schronie? Niestety tego nie wiem... A może te jej szczególne zainteresowania oznaczają,że pan, który ją wyciągnął ze schroniska, był jej jak najbardziej pisany? :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 MonikaP napisał(a):Niestety tego nie wiem... A może te jej szczególne zainteresowania oznaczają,że pan, który ją wyciągnął ze schroniska, był jej jak najbardziej pisany? :diabloti: Naprawdę ? Mial bordowe auto? Quote
MonikaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 BIANKA1 napisał(a):Naprawdę ? Mial bordowe auto? Tego nie wiem, ale podobno był młody i dobrze zbudowany, a więc z pewnością jeździł na rowerze i Kropka to czuła :evil_lol: . Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kropon to już przechodzi samą siebie :cool3: Malo tego , że leży na kanapie , to jeszcze na poduszce :mad:. Nie mogę iść po aparat , bo zaraz za mną poczłapie. Niech się zołza wyśpi :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chwile!!!! no patrzecie a to ci kropiszon;) Kuba-wyciagajacy panne kropke chlopak jest spory lysy i wyglada groznie a juz przygarnal kota kaleke;) hehehe no i my Kropiszona ze schronu bordowym autem zabralismy-serio serio...wiec moze cos jej swita w glowce;) hie hie Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 kaLOlina napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chwile!!!! no patrzecie a to ci kropiszon;) Kuba-wyciagajacy panne kropke chlopak jest spory lysy i wyglada groznie a juz przygarnal kota kaleke;) hehehe no i my Kropiszona ze schronu bordowym autem zabralismy-serio serio...wiec moze cos jej swita w glowce;) hie hie Znaczy sie Kropencja nie taka stara . Jeszcze nie ma sklerozy :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kropula to ma dobrze . Szczylki po karmieniu , psy na dworze , ja po kawie i myciu podłóg a Kropon śpi :angryy: Quote
Blow Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 hehe:]ja dziś w ogóle nie poszłam spać bo się uczę a mój Fadziol kima we wszystkim możliwych pozycjach i popiarduje co jakiś czas:placz:;) Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Blow napisał(a):hehe:]ja dziś w ogóle nie poszłam spać bo się uczę a mój Fadziol kima we wszystkim możliwych pozycjach i popiarduje co jakiś czas:placz:;) To taka narkoza :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kropencja nie miala dzisiaj nastroju na poranny spacer po lesie :roll: My już gotowi , a Kropon ani drgnie .:mad: Po powrocie zastalam ją śpiącą pod moją kołdrą :evil_lol:. Jak mnie zobaczyla to wstala i jak nie zacznie śpiewać :eviltong: . Prawdziwa artystka operowa :razz: .Wyszla ze mną wyrzucić śmieci , sikneła i pędem do domu . Za to przy śniadaniu nie odpuściła .:lol: .Udalo mi się coś wrzucić pomimo zwartej asysty dwóch Krop , dwóch kotów i szczeniaków.:eviltong: Chłopaki woleli poszczekać na sąsiadów :cool1: .Wezmę ją potem na zakupy . Może się jakoś doczłapie :razz: . Przy okazji sprawdzę jak się zachowuje uwiązana pod sklepem .:p Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kropa . Pies o niezwykłych zdolnościach wokalno - instrumentalnych :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kazali psu siedzieć , to pies siedzi :evil_lol: Quote
anula1959 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bianka , jak rany, i Ty tak codziennie o tej 5 :crazyeye: hop z łożka ? I z czterołapnymi na spacerek do lasu? W zimie też? Nie mogę wyjść z podziwu:crazyeye: :lol: ........... A Twoje opisy .........są po prostu ....rewelacja , zawsze się uśmieję jak je czytam. Masz poczucie humoru dziewczyno:lol: Kropcia śliczna na tle instumentu , tylko jakaś smutnawa czy co:evil_lol: ? Arie mówisz, śpiewała ? Cieszyła się po prostu jak diabli , że Pańcia jednak jej nie opuściła :multi: ! Całuski dla Ciebie i całego stadka z Kropiszonem włącznie:calus: , za całokształt , ma się rozumieć! Quote
Hakita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No istna sielanka...:loveu: :loveu: :loveu: Tylko dajcie Psiuńki Cioteczce się wyspać...:mad: Kropencja przecudowna i najlepszy ten numer z autem, może by tak pan, który Kropke pod pache zabrał, zabrał ją na dobre...??? :razz: To by Kobitka szczęśliwa była...:diabloti: Choć teraz to pewnie tylko Cioteczka Bianeczka jej w głowie...:loveu: Ucałwania dla całej Bandy i Ciebie Cioteczko o dobrym serduszku...:loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Tak , codziennie wstaję przed 5 rano i idę na spacer bez względu na pogodę:diabloti: Kropcia ma smutną minę , bo to poważna dama , a pańcia głupka z nie robi:eviltong: Dziękuję ca caluski:oops: Zaraz wkleję sesję fotograficzną ze spaceru z Kroponem do sklepu :lol: Quote
anula1959 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ojoj , czekamy ! Ciekawe jak tam Kropiszonek się zachowywał , płakała pod sklepem ? Czy była grzeczna? Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Nikogo nie wpuszczę do sklepu , bo wykupią moje paróweczki :cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Park jest dla pieska , a nie sklepy :loveu: Quote
Recommended Posts