BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):Bianka czy potrzebujesz jakies pomocy finansowej??Dwukropka chora-zeby cire nie zjadlo to za bardzo... Na razie nie. Pani doktor leczy też ligockie psiaki . Wie , że psy nie są moje tylko nasze .:lol: Chyba na nas to się nie dorobi :evil_lol:. Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):cola?? ja myslalam ze Fanta to objadacz;) I masz rację . Fanta cycka butle , a Cola lata za pustymi cyckami Kropki:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 malagos napisał(a):Ależ się cieszę, ze Kropce sie udało! Ja też chcę taką Kropkę, buuuuu.....:placz: Nie ma sprawy . Szukać transportu?:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hala , może zmień tytuł. Już chyba cała Polska zna numer mojej komórki:diabloti: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ciesze sie ze kropeczka jest u ciebie;) lepiej trafic nie mogla... ta ranka-nie jest to ropomacicze bo wycieli jej wszystko-chyba raczej zle zagojona ranka??? biedna kropeczka pewnie boli troszke;) jak wyciagalam pyze to w schronie byla w boksie sunia ktora przeszla kastracje 2dni wczesniej...troche szybko jak na brudny boks:( ale tam jest tyle psow ledwo gdzie palec upchnac... Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 hehheh....sorki bianka!! :diabloti: Ale tak się rano przejęłam.. :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):ciesze sie ze kropeczka jest u ciebie;) lepiej trafic nie mogla... ta ranka-nie jest to ropomacicze bo wycieli jej wszystko-chyba raczej zle zagojona ranka??? biedna kropeczka pewnie boli troszke;) jak wyciagalam pyze to w schronie byla w boksie sunia ktora przeszla kastracje 2dni wczesniej...troche szybko jak na brudny boks:( ale tam jest tyle psow ledwo gdzie palec upchnac... Ale ona ma ropny wyciek z cipci :shake: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 cos zle tam w srodku...oj mala bida...dobrze ze ja wyiagnelysmy....dorze ze jest u Ciebie... Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Teraz śpi obok i coś jej się sni , bo poszczekuje i podskakuje przez sen;) .Bidulka . Nareszcie wyśpi się w łożeczku :roll: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Bianka jak cie spotkam to cie za to wysciskam!!! Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Jestem szczęśliwa i to bardzo. Bianka teraz tylko szukać jej dom... a na allegro oczywiście powinien być twój namiar. Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):Bianka jak cie spotkam to cie za to wysciskam!!! No , no . Bo nie zasnę :oops: :oops: :oops: Quote
Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pewnie, że nie zaśniesz... z taką chrapiącą Kropą...:diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Co tam Kropka , Roki to dopiero chrapie :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Yona napisał(a):Kropka wygłada jak jego córka...:eek: A Cola jak wnuczka :evil_lol: Quote
Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ciocia BIANKA to prawdziwa kolekcjonerka...:evil_lol: Wypartuje tylko czarne podpalane i pokojami je obdziela...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Yona napisał(a):Ciocia BIANKA to prawdziwa kolekcjonerka...:evil_lol: Wypartuje tylko czarne podpalane i pokojami je obdziela...:evil_lol: A tu się cioteczko mylisz :evil_lol: Jest 3 na 3 :diabloti: Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Oglosilam Kropke jeszcze tu: Animalia E-oferty W Animalia musialam podac imie kontaktowe.... BIANKA... Czy dobrze pamietam? Masz na imie Bożena? ...bo tak wpsialam... Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Sabina02']Oglosilam Kropke jeszcze tu: Animalia E-oferty W Animalia musialam podac imie kontaktowe.... BIANKA... Czy dobrze pamietam? Masz na imie Bożena? ...bo tak wpsialam... Wielkie dzieki cioteczko :loveu: Pamięć też Ci jeszcze nie szwankuje :evil_lol: Quote
AniaB Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a my z ligoty przywiozłysmy taka samą krope!!!:loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 AniaB napisał(a):a my z ligoty przywiozłysmy taka samą krope!!!:loveu: To ja ciągne Krope przez pół Polski , a pod nosem byla taka sama :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts