AniaB Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nic sie bianka nie martw - dosia zabrana z ligoty do krakowa do hotelu znalazła dom we wrocławiu:evil_lol: tak ze to raczej norma...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Teraz mam troszkę czasu to zdam relacje ze wspólnej nocy :lol: 2-Kropka miala problem , czy wejść do łóżka , czy spać obok . Jak ją zachęciłam to wskoczyla z radością :diabloti: Wtedy Roki ostentacyjnie się wyniósl z sypialni :cool1: I spaliśmy : 1-Kropka na poduszce , Puniek w okolicy nerek , 2-Kropka w nogach :evil_lol: .O 4,30 '" bachory "dały glos I TRZEBA BYLO WSTAWAĆ :angryy: . Po karmieniu szczyli i lażeniu po podwórku doroslych . oraz umyciu zlanej podlogi poszliśmy na spacer do lasu . 2-Kropka wcześniej wciągneła parówe , żeby mieć siłe chodzić:eviltong: Zrobiliśmy krótki spacer , żeby jej nie męczyć. Biegała luzem bardzo się pilnująć. Wołam na nią Żaba bo mi tak łatwiej zapamiętać. po powrocie znowu jedzonko + druga parówa . Ile można jeść?:shake: Teraz wszyscy padli , to może pójdę na zakupy bo z 4 psami nie chcialam iść do sklepu . Jak będę przy kasie to kupię 2-Kropce szelki , bo lepek jej się wymyka z obroży i boje się że może spanikować przy przejściu przez ulice. Nie ma lęków jak psy bite. Nie boi się podniesionej ręki ani halasu . Lubi rządzić . Roki ma miskę na stojaku i pierwszy dostaje jeśc . Jak 2-Kropka zobaczyla pelną michę to uznala , że to jej i warkneła na Rokusia . A ten doopek ustąpil . 2-Kropka niestety do miski nie sięgneła :evil_lol:Baterie w aparacie mi padly , A tak pieknie wyglądali w lesie :roll: Tak mi szkoda , może w niedzielę kupię bo tu u mnie na wsi to samo badziewie:cool1: Quote
anula1959 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='BIANKA1']Teraz mam troszkę czasu to zdam relacje ze wspólnej nocy :lol: 2-Kropka miala problem , czy wejść do łóżka , czy spać obok . Jak ją zachęciłam to wskoczyla z radością :diabloti: Wtedy Roki ostentacyjnie się wyniósl z sypialni :cool1: I spaliśmy : 1-Kropka na poduszce , Puniek w okolicy nerek , 2-Kropka w nogach :evil_lol: .O 4,30 '" bachory "dały glos I TRZEBA BYLO WSTAWAĆ :angryy: . Po karmieniu szczyli i lażeniu po podwórku doroslych . oraz umyciu zlanej podlogi poszliśmy na spacer do lasu . 2-Kropka wcześniej wciągneła parówe , żeby mieć siłe chodzić:eviltong: Zrobiliśmy krótki spacer , żeby jej nie męczyć. Biegała luzem bardzo się pilnująć. Wołam na nią Żaba bo mi tak łatwiej zapamiętać. po powrocie znowu jedzonko + druga parówa . Ile można jeść?:shake: Teraz wszyscy padli , to może pójdę na zakupy bo z 4 psami nie chcialam iść do sklepu . Jak będę przy kasie to kupię 2-Kropce szelki , bo lepek jej się wymyka z obroży i boje się że może spanikować przy przejściu przez ulice. Nie ma lęków jak psy bite. Nie boi się podniesionej ręki ani halasu . Lubi rządzić . Roki ma miskę na stojaku i pierwszy dostaje jeśc . Jak 2-Kropka zobaczyla pelną michę to uznala , że to jej i warkneła na Rokusia . A ten doopek ustąpil . 2-Kropka niestety do miski nie sięgneła :evil_lol:Baterie w aparacie mi padly , A tak pieknie wyglądali w lesie :roll: Tak mi szkoda , może w niedzielę kupię bo tu u mnie na wsi to samo badziewie:cool1: Relacja super! Widać ,że Kropcia się błyskawicznie przystosowała ale to wstawanie o :crazyeye: ! Matko jedyna! Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hala napisał(a):cudowna noc..prawda? OOO TAK :razz: Teraz wszyscy śpią , a ja przywlokłam sie ze sklepu .Nie bylo mnie może ze 20 minut , wracam , otwieram drzwi ............:cool3: Stado merdających ogonków :evil_lol: Sama radość :p . Quote
AMIGA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ojjjjjjjjjjjjjj jak ja Ci zazdroszczę tych ogonków!! Bo u mnie merda tylko jeden i to okrutnie zakręcony. Ale mój ogonek jest taki strasznie zazdrosny, że aż strach! Pewnie inne ogonki zostałyby kompletnie przez mojego "zgreda" zdominowane :roll: Quote
Poker Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 oo,pomyłka,Bianka zajmuje się nie tylko ciemnymi,gładkimi.Miała przecież na przechowaniu WIÓRKA, a on jest owszem z czarnym ,ale przewaga białego i KUDŁATY:lol::lol::lol:.Fakt,że biedna nie wiedziałą co z tą ilościa kudłów robić,bo nie przyzwyczajona. Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Poker napisał(a):oo,pomyłka,Bianka zajmuje się nie tylko ciemnymi,gładkimi.Miała przecież na przechowaniu WIÓRKA, a on jest owszem z czarnym ,ale przewaga białego i KUDŁATY:lol::lol::lol:.Fakt,że biedna nie wiedziałą co z tą ilościa kudłów robić,bo nie przyzwyczajona. Poker to pewnie ma ciągle przed oczami moją minę na widok Wiórka:evil_lol: Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ale u Cioteczko anielsko...:loveu: Tylko to wstawanie lekko wczesne...:crazyeye: Dajcie Cioci pospać!!! :mad: Quote
anula1959 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hakita napisał(a):Ale u Cioteczko anielsko...:loveu: Tylko to wstawanie lekko wczesne...:crazyeye: Dajcie Cioci pospać!!! :mad: Bo się wykończy biedaczka! Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 O tak . Przydalo by śię trochę pospać :roll:. KROPA SIEDZIALA DZISIAJ NA SCHODACH NA DWORZE I Z UWIELBIENIEM WPATRYWALA SIĘ W BORDOWE AUTO SĄSIADA I W NIEGO . Czy ktoś wie skąd wziela sie w schronie? Normalnie wzroku nie mogla oderwać . Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Chciałabym podzielić się informacją dot. zatrutej karmy, którą zamieściłam tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59951 Quote
ulvhedinn Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Poker napisał(a):oo,pomyłka,Bianka zajmuje się nie tylko ciemnymi,gładkimi.Miała przecież na przechowaniu WIÓRKA, a on jest owszem z czarnym ,ale przewaga białego i KUDŁATY:lol::lol::lol:.Fakt,że biedna nie wiedziałą co z tą ilościa kudłów robić,bo nie przyzwyczajona. No a Fenio? Co prawda gładki, ale za to biały:evil_lol: Oj, jak ja lubię widok stadnego ogonomerdania!!! Żeby nie te ograniczenia lokalowo- przestrzenne... Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Zapraszam ULV , bo widoki niesamowite :lol: Tylko nie zapomnij o kaloszach :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Bianka spokojnie, ja przyzwyczajona... Aksa nie zawsze jest "sucha" i "czysta", Mili też się wpadki zdarzały (bernardyńskie!!!:crazyeye: ), a i Skor po lekach z lekka przypomina wodociąg i pompę w jednym... Tak, że pluskanie pod nogami nie stanowi problemu :eviltong: Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):A co to za karma ? Jaka nazwa u nas? Różne karmy, między innymi Iams i Eukanuba, tam jest link do stronki, a na tej stronce są linki, gdzie są wyszczególnione karmy dla psów i kotów. Ale zamieszałam...:roll: Z listu wynika, że niby nas to nie dotyczy. Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):To ja ciągne Krope przez pół Polski , a pod nosem byla taka sama :mad::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hakita napisał(a):Różne karmy, między innymi Iams i Eukanuba, tam jest link do stronki, a na tej stronce są linki, gdzie są wyszczególnione karmy dla psów i kotów. Ale zamieszałam...:roll: Z listu wynika, że niby nas to nie dotyczy. Wlasnie dobrze ze napisalas! Niektore cioteczki na dogo sa w USA, i to jest pomocne... Ja sama mieszkam w USA, ale dzieki Bogu nie kupuje i nie kupowalam ani Iams ani Eukanuba... Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Sabina02']Wlasnie dobrze za napisalas! Niektore cioteczki na dogo sa w USA, i to jest pomocne... Ja sama mieszkam w USA, ale dzieki Bogu nie kupuje i nie kupowalam ani Iams ani Eukanuba... Oj, widzisz nie wiedziałam...;) Tutaj jeszcze raz wklejam link do info i linki z listą karm: http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243 http://www.menufoods.com/recall/product_dog.html http://www.menufoods.com/recall/product_dog.html Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Sabinko . W aukcji ALLEGRO zdjęcie z DT jest za kratkami :cool1: Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):Sabinko . W aukcji ALLEGRO zdjęcie z DT jest za kratkami :cool1: Haha... No bo Ty taka niedobra cioteczka jestes i znecasz sie nad swoimi tymczasowymi podopiecznymi... :evil_lol: No, a tak na serio, to zalezalo mi zeby miniaturka fotki obok tytulu w liscie ogloszen byla taka lapiaca za serducha... a ta fotka, ktora jest obok tytulu w miniaturce, zawsze rowniez znajduje sie na samym dole ogloszenia, stad wiec mamy Kropke za kratami w DT...:niewiem: Quote
Hala Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 No i co taka cisza zaległa? Co u Kropki? Ciotka Bianka!! Hop Hop!! :multi: Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hala napisał(a):No i co taka cisza zaległa? Co u Kropki? Ciotka Bianka!! Hop Hop!! :multi: No bo tak siedze i myśle co napisać . Kropa to terrorystka :razz: Porozstawiala po kątach moje psy i koty . Kropka 1 śpi w sypialni i nie schodzi . Roki też śpi na górze w pokoju . Walnięty Punio , który wchodzil mi normalnie na głowę , schowal się pod ławą w kuchni . Nawet glutki przegania . Caly czas mnie pilnuje . Leży , ale nie śpi , Patrzy na mnie świdrującym wzrokiem .:cool1: Do misek nikt nie ma prawa podejść , choć misek stoi więcej jak zwierzaków. Wszystkie legowiska są jej .:p Prezeska jedna :lol: . Wlasciwie to jestem jej wdzięczna :cool3: . Takiego spokoju to dawno u mnie nie bylo .:evil_lol: Jak dojdzie do eskalacji nastrojów , to dadzą sobie po razie i ustalą nową hierarchię w stadzie.:diabloti: Zaatakowala gluta , który wlaził ni na nogi . Nawarczała na niego . Oberwała ścierką za to i kazałam jej iść leżeć . Poszła , a jakże , pod moje nogi . Jest niezwykle zaborcza w uczuciach. Ale ja się nie dam ustawić . Wychowalam dobka to z taką sraj -dką sobie poradzę :eviltong: Cioteczki !!!!Damy rade??????:evil_lol: Quote
MonikaP Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 No więc...nie powiem "a nie mówiłam" tylko dlatego,że nie mówiłam, ale w duchu sobie myślałam....hmmm....tak coś właśnie czułam,że to baba z charakterem :diabloti: . Te małe tak mają, a zwłaszcza małe, które ktoś przedtem z domu wywalił kopniakiem..... BIANKA1 napisał(a):No bo tak siedze i myśle co napisać . Kropa to terrorystka :razz: Porozstawiala po kątach moje psy i koty . Kropka 1 śpi w sypialni i nie schodzi . Roki też śpi na górze w pokoju . Walnięty Punio , który wchodzil mi normalnie na głowę , schowal się pod ławą w kuchni . Nawet glutki przegania . Caly czas mnie pilnuje . Leży , ale nie śpi , Patrzy na mnie świdrującym wzrokiem .:cool1: Do misek nikt nie ma prawa podejść , choć misek stoi więcej jak zwierzaków. Wszystkie legowiska są jej .:p Prezeska jedna :lol: . Wlasciwie to jestem jej wdzięczna :cool3: . Takiego spokoju to dawno u mnie nie bylo .:evil_lol: Jak dojdzie do eskalacji nastrojów , to dadzą sobie po razie i ustalą nową hierarchię w stadzie.:diabloti: Zaatakowala gluta , który wlaził ni na nogi . Nawarczała na niego . Oberwała ścierką za to i kazałam jej iść leżeć . Poszła , a jakże , pod moje nogi . Jest niezwykle zaborcza w uczuciach. Ale ja się nie dam ustawić . Wychowalam dobka to z taką sraj -dką sobie poradzę :eviltong: Cioteczki !!!!Damy rade??????:evil_lol: Quote
Recommended Posts