Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra ale jak mnie tz wypatroszy to bedziecie zbierac moje wnetrznosci i upychac do ciala :diabloti: bo poki co nadal jest 20 zl i bede musiala sie u niego zapozyczyc...znowu...

Posted

Może nie wypatroszy! Bo to by była przemoc w rodzinie! Własnymi ręcami będziemy Cię bronić!
Cioteczki Kropkowe - ruszcie też trochę kiesą!!! :evil_lol:

Posted

ja mam jesze 30zlotych na transport dsm jutro do reki!!!
KROPKI NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wyciagamy innego psa...kropki nie znalazlam....pies z jej nr to na pewno nie ten co z hala widzialysmy!!!!

Posted

kaLOlina napisał(a):
ja mam jesze 30zlotych na transport dsm jutro do reki!!!
KROPKI NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wyciagamy innego psa...kropki nie znalazlam....pies z jej nr to na pewno nie ten co z hala widzialysmy!!!!

Karolino, ale ja Ci mówiłam,że ona się chowa - czy pracownik sprawdzał w wewnętrznej części boksu?

Posted

nie nie sprawdzal:( sama nie wiem tam byl taki szczekacz zupelnie jak ona...nr nie dalo sie odczytac ale byl praktycznie identyczny z tego co dojrzalam to byla ona...co teraz??? jade po nia...czy to nie bedzie podejrzane??? qrde zawalilam:( nie wiedzialam jej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

mrówa - sprawdź jeszcze raz po południu stan konta
moze 50 zł od amigi dojdzie
wtedy razem byłoby 20 zł+50 zł(amiga)+30 zł (resztka z wykupu - weszka) = 100 zł
jesli tzreba bedzie dodać coś wiecej to damy Ci jak sie spotkamy..

Posted

z tego wszystkiego nawet mi ja z jej numerkiem wydali-bedzie na pamiatke;0

moj kolega-duzy i lysy ja wyciagnal...pojechal pokazal na stronie net(dzieki MoniuP za to ze ja wstawilas)jej zdjecie i powiedzial ze babcia ja sobie w domu wybrala i ze on chce tego psa...o nic nie pytali-wielki i lysy nie wzbudzil podejrzen;)

Posted

kalolina - ale to na pewno nasza kropka?..?
ta z tego watku?
czy jakaś inna kropka?
w sumie to wszystko jedno tak naprawde - bo to psie zycie przeciez..
ale tak tylko pytam, bo słyszałam, ze prtzedstawiono wam inną sunie jako kropke właśnie...:shake:

Posted

AniaB napisał(a):
kalolina - ale to na pewno nasza kropka?..?
ta z tego watku?
czy jakaś inna kropka?
w sumie to wszystko jedno tak naprawde - bo to psie zycie przeciez..
ale tak tylko pytam, bo słyszałam, ze prtzedstawiono wam inną sunie jako kropke właśnie...:shake:

Nic nie podstawiono, po prostu Hala zrobiła zdjęcie z takiej perspektywy, że nie bardzo przypominało prawdziwą Kropkę, ale to ona, zaręczam :lol: .
Dobry wnuczek z tego łysego kolegi, Karolino :evil_lol: .