AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Moja wpłata była "od Krakowianek" na dowóz Pyzy. Mrówka - nie rób nam tego!!! Quote
mrowa23 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dobra ale jak mnie tz wypatroszy to bedziecie zbierac moje wnetrznosci i upychac do ciala :diabloti: bo poki co nadal jest 20 zl i bede musiala sie u niego zapozyczyc...znowu... Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Może nie wypatroszy! Bo to by była przemoc w rodzinie! Własnymi ręcami będziemy Cię bronić! Cioteczki Kropkowe - ruszcie też trochę kiesą!!! :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ja mam jesze 30zlotych na transport dsm jutro do reki!!! KROPKI NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyciagamy innego psa...kropki nie znalazlam....pies z jej nr to na pewno nie ten co z hala widzialysmy!!!! Quote
MonikaP Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 kaLOlina napisał(a):ja mam jesze 30zlotych na transport dsm jutro do reki!!! KROPKI NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyciagamy innego psa...kropki nie znalazlam....pies z jej nr to na pewno nie ten co z hala widzialysmy!!!! Karolino, ale ja Ci mówiłam,że ona się chowa - czy pracownik sprawdzał w wewnętrznej części boksu? Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nie nie sprawdzal:( sama nie wiem tam byl taki szczekacz zupelnie jak ona...nr nie dalo sie odczytac ale byl praktycznie identyczny z tego co dojrzalam to byla ona...co teraz??? jade po nia...czy to nie bedzie podejrzane??? qrde zawalilam:( nie wiedzialam jej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mrowa23 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 poprosze na maila adresy osob od ktorych mam odebrac psiaki i godziny hala mi juz podala a drugi psiak? adres nr telefonu i godzine w ktorej ma byc pies odebrany. Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 mrówa - sprawdź jeszcze raz po południu stan konta moze 50 zł od amigi dojdzie wtedy razem byłoby 20 zł+50 zł(amiga)+30 zł (resztka z wykupu - weszka) = 100 zł jesli tzreba bedzie dodać coś wiecej to damy Ci jak sie spotkamy.. Quote
GoniaP Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No i co z tą Kropką? Szkoda byłoby zaprzepaścić szansę... Quote
Poker Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 pisałam,że dołoże 20 zł na paliwo już we Wrocławiu jak dojedziecie,na 100%. Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no to juz mamy brakujące 20 zł od Poker!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
anula1959 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 MonikaP napisał(a):Właśnie dostałam wiadomość.:cool2: Kropka się znalazła!!!!! Mam rację? Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 jaką wiadomośc? czyżby kropka sie znalazła w schronisku?:-o czy kalolina ja wyciagneła jakos? Quote
MonikaP Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 AniaB napisał(a):jaką wiadomośc? czyżby kropka sie znalazła w schronisku?:-o czy kalolina ja wyciagneła jakos? O tym sama napisze, jak wróci :loveu: . Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 MonikaP - pisz pliiiiisssss co za wiadomości??? Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 jest kropka, jest kropka:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: znalazła sie :cunao: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Mam Kropke!!! Mam Mam Mam Sliczna Piekna Spokojna Dostojna Starsza Pani... Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 z tego wszystkiego nawet mi ja z jej numerkiem wydali-bedzie na pamiatke;0 moj kolega-duzy i lysy ja wyciagnal...pojechal pokazal na stronie net(dzieki MoniuP za to ze ja wstawilas)jej zdjecie i powiedzial ze babcia ja sobie w domu wybrala i ze on chce tego psa...o nic nie pytali-wielki i lysy nie wzbudzil podejrzen;) Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 kalolina - ale to na pewno nasza kropka?..? ta z tego watku? czy jakaś inna kropka? w sumie to wszystko jedno tak naprawde - bo to psie zycie przeciez.. ale tak tylko pytam, bo słyszałam, ze prtzedstawiono wam inną sunie jako kropke właśnie...:shake: Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Bogowie - toż tam w tym schronisku jest jakiś Sherlock Holmes potrzebny :evil_lol: Quote
MonikaP Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 AniaB napisał(a):kalolina - ale to na pewno nasza kropka?..? ta z tego watku? czy jakaś inna kropka? w sumie to wszystko jedno tak naprawde - bo to psie zycie przeciez.. ale tak tylko pytam, bo słyszałam, ze prtzedstawiono wam inną sunie jako kropke właśnie...:shake: Nic nie podstawiono, po prostu Hala zrobiła zdjęcie z takiej perspektywy, że nie bardzo przypominało prawdziwą Kropkę, ale to ona, zaręczam :lol: . Dobry wnuczek z tego łysego kolegi, Karolino :evil_lol: . Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ponoć tam byly 2 Kropki . Jedna baba jazgotliwa :cool3: i nasza spokojna , przymilna Kropeczka :evil_lol: Chyba że mi tą babę jagę przywiozą :mad: Quote
Recommended Posts