AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ufffffff - rozmawiałam właśnie z Mrówą. Jutrzejsza akcja jest aktualna na 100%. Karolino ona nie zna twojego adresu,ani Hali tez chyba nie. Wie, że ma Pyze odbierać ok. 6 rano. Podaję Ci na pv nr tel. do Mrówy, może jakoś się umówicie? Quote
Hala Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Kropka cały czas chodzi za mną. teraz znowu siedzi pod moim krzesłem. Zwinęła sie w kulkę i czuwa. Ale jak tylko sieruszę, to dostojnym krokiem podąża za mną. Po południu zrobiłam sobie drzemkę na kanapie w duzym pokoju. A kropeczka jak się później okazało, wskoczyła na fotel i też zasnęła. Ona naprawdę jest cudowna! Bianka! Nie będziesz mieć problemów. Byłyśmy teraz na spacerku. kropka ładnie chodzi na smyczy. Siku - kupa było na dworze. W domu nie zorbiła nic. Tylko raz mi sięKropka zbuntowała, jak ja chciałąm w lewo a ona akurat w prawo. To zaparła się i nic. Jednak to był taki opór do przewalczenia. I jeszcze jeno..nie chce jesć wynalazków typu sucha karma i puszki... Za to wciągnęła mój krupniczek. :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ha ha kropeczka jest serio kochana ja ja pokochalam a mialam zaledwie pare minutek;) Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Chodzenie na smyczy to jest mi obojetne :cool1: Mam 3 psy na jednej smyczy . Prowadzi Roki . Wszyscy idziemy tam gdzie on :evil_lol: . Jedzą też co kto chce. W miskach cały czas jest sucha karma psia i kocia.Gotowane raz dziennie . Śpią gdzie chcą . W sumie to najbardziej mnie cieszy , że załatwia się na dworze. Jak chcą na podwórko to je wypuszczam . Jak chcą wejść to Roki otwiera drzwi i wchodzą . Napewno wszyscy się oburzą , że takie chowanie jest niepedagogiczne :diabloti: . A co mi tam :lol: . Quote
mrowa23 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 juz jestem cioteczki spokojna glowa :) znam adresy telefony wszystko spisane jak co podaje jeszcze raz moj nr 506 122 690 jutro o 5:30 odbieram kropke od hali potem jade do kaLOliny po pyze i potem do wroclawia, planuje byc we wrocku ok 10. z racji tego ze diewczyny od pyzy beda jechaly od dolu do chcemy spotkac sie na wylotowce na dole wroclawia, ja potem bede jechala z tz-tem w odwiedziny do cioteczki z walbrzycha, tak wiec cioteczka ktora kropke bedzie odebierala czy mozemy tez sie tam spotkac po tej stronie wrocka o tej godzinie? najchetniej na wylotowce na walbrzych bym sie spotkala moze byc? Quote
Hakita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hala napisał(a):Kropka cały czas chodzi za mną. teraz znowu siedzi pod moim krzesłem. Zwinęła sie w kulkę i czuwa. Ale jak tylko sieruszę, to dostojnym krokiem podąża za mną. Po południu zrobiłam sobie drzemkę na kanapie w duzym pokoju. A kropeczka jak się później okazało, wskoczyła na fotel i też zasnęła. Ona naprawdę jest cudowna! Bianka! Nie będziesz mieć problemów. Byłyśmy teraz na spacerku. kropka ładnie chodzi na smyczy. Siku - kupa było na dworze. W domu nie zorbiła nic. Tylko raz mi sięKropka zbuntowała, jak ja chciałąm w lewo a ona akurat w prawo. To zaparła się i nic. Jednak to był taki opór do przewalczenia. I jeszcze jeno..nie chce jesć wynalazków typu sucha karma i puszki... Za to wciągnęła mój krupniczek. :evil_lol: To Maluda kochana...:loveu: No ja to Ci troszkę zazdroszczę...:evil_lol: I szkoda, że sama nie mogę...:shake: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Odpisałam na pw . Mieszkam na wlocie z Poznania . Spotkajmy się na pętli tramwajowej przed mostem Trzebnickim . To pierwszy most przez Odrę do pokonania we Wrocku . Jak bedziecie mijać Trzebnicę to zadzwońcie . Wyjadę z domu i się spotkamy :loveu: Quote
Poker Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 To bardzo prosze Biankę,by w moim imieniu dała 20 zł, a ja oddam jutro albo w sobotę.Szczęsliwej podróży:lol::lol: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hakita napisał(a):To Maluda kochana...:loveu: No ja to Ci troszkę zazdroszczę...:evil_lol: I szkoda, że sama nie mogę...:shake: To faktycznie szkoda . Bo to by była super szybka adopcja i super krótki tymczas :diabloti: Quote
Hakita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):To faktycznie szkoda . Bo to by była super szybka adopcja i super krótki tymczas :diabloti: No wielka szkoda...:placz: Ale wierzę, że Kropeczka będzie jeszcze najszczęśliwszą z Kropeczek...:loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jaka śliczna mordeczka :diabloti: A czyja to :crazyeye: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 przygarnij Kropka;) ona jest sliczna drobna spokojna kochana...ale brzuszek do glaskania mi nastawiala...ma wszystkie wazne szczepienia-nasrepne w przyszlym roku...byla tez odrobaczana...pchiel nie znalazlam;) Quote
Hala Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 No tak..Kropka pozbadła mnie zyupełnie.. siedzi mi teraz na kolanach i nie bardzo mam jak pisać.... :loveu: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 haha teraz Hala rozumiesz moje literowki ciagle;) tylko ze mi normalnie ciut wiekszy Michu na kolanach siedzi;) Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Myślę , że już mogę iść spać bo przed 5 rano wstaję. Do zobaczenia jutro :loveu: Spokojnej nocy :p . Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :p I ja już spokojnie idę spac, będę przez całą nioc trzymała za powodzenie całej jutrzejszej akcji Quote
Hakita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dobranoc Kropeczki i trzymajcie się Cioteczki...:loveu: Quote
mrowa23 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 bianka nie dostalam pm od ciebie jezeli ktos ma nr do bianki niech mi wysle na moj nr 506 122 690 bardzo pilne bo bede stala z kropa na srodku wrocka i nie wiedziala co dalej ... a teraz pakuje sie do wyrka Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Pojechała!! :placz: A ja tak ją pokochałam!! :placz: Moja kochana Kropeczka! Biaka, jak ja Ci zazdroszczę! :diabloti: Bianka! Mrówa nie ma Twego numeru kom! Koniecznie do niej zadzwoń! Jej numer to... 506 122 690 Quote
Recommended Posts