Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 A bo ja myśląłam, że ona mi treść tego listu prześle..a ona tylko adres . :cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Treść to wkleila w watek . Odpisz co wiesz i czekamy , co Pan odpowie:p Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 odpisałam panu..bardz długi list :loveu: Quote
Sabina02 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Hala']fajnie..fajnie...tylko gdzie ten e-mail? [quote name='Sabina02']Dostalam taki oto e-mail z Allegro... Ktora cioteczka chcialaby sie skontaktowac z ta osoba? Podam e-mail na PM... "Witam Czy ta psinka faktycznie ma 12 lat? Wygląda na młodszą ,widać że jest maleñka.Wiem oczywiście że psiaki są różnej wielkości.Prosiłbym też o jakieś bliższe info o jej charakterze o ile to możliwe.Jakie są wymagania w stosunku do kandydata na jej właściciela? Pozdrawiam" Hala, oto tresc e-maila... Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hala napisał(a):odpisałam panu..bardz długi list :loveu: No . Przez 25 minut to można nowelę napisać :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 BIANKA1 napisał(a):mieszkam we Wrocławiu .:lol: Moj mąż pochodzi z Wrocławia... z dzielnicy Sępolno... Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Sabina02 napisał(a):Moj mąż pochodzi z Wrocławia... z dzielnicy Sępolno... A ja z wojnowa . Przez Śępolno do domu jadę.:evil_lol: Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='anula1959']Na czyje konto wpłacić grosik na benzin? Chętnie się dołożę , byle tylko Kropcia była szczęśliwa;) Ja mam konto mrówy do wpłat na benzynę. Jak się nie pojawi do jutra, to pozwolę sobie, je wysłać na PW do Ciebie Kasa się przyda :multi: Quote
Poker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 może wstrzymajcie się z wożeniem Kropki do Wrocławia,dopóki nie wyjaśni się sprawa osoby od maila.Bo jak zechce ją zabrać,a mieszka w przeciwnym kierunku niż Wrocław,to będzie tylko niepotrzebna strata czasu i pieniędzy.Pospiech nie zawsze jest dobrym doradcą. Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Poker napisał(a):może wstrzymajcie się z wożeniem Kropki do Wrocławia,dopóki nie wyjaśni się sprawa osoby od maila.Bo jak zechce ją zabrać,a mieszka w przeciwnym kierunku niż Wrocław,to będzie tylko niepotrzebna strata czasu i pieniędzy.Pospiech nie zawsze jest dobrym doradcą. Jest to transport okazjonalny , nie specjalnie dla Kropki . Jeśli jej nie weżmie nikt do czwartku ( czyli jutra ) to myślę , że powinna przyjechać . Ludzie różne maile piszą i nic z tego nie wynika . Oczywiście dziewczyny zrobią jak zechcą . Mogą ją zostawić w schronie i czekać , aż ją ktoś zabierze , albo przy okazji podrzucić do Wrocławia i wtedy to bedzie mój problem :evil_lol: .Z mojego punktu widzenia ta druga opcja jest dla mnie mniej wygodna , ale dla psa pewniejsza . Znajdzie się jak nie ten pan to inny . To tylko kwestia czasu :cool3: . Czekam zatem na decyzje poznańskich cioteczek :oops: Quote
mrowa23 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 przepraszam ze dopiero dzisiaj ale wczoraj nawalil mi net i cos marudzil;) moje konto mozna slac przesylac wklejac gdzie kto chce- juz jest w tylu watkach ze jeden wiecej nie zaszkodzi ;) na moje konto nic do teraz nie wplynelo wiec brakuje oj brakuje... za dwa psiaki wyjdzie ok 120-150 zl probuje skontaktowac sie z rotek ktora miala jakiegos psiaka do zabrania z wrocka czy walbrzycha ale cisza poki co... Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja przeleje dzisiaj ( za transport Pyzy ) wiem, że AMIGA też chciała przelać tylko nie wiemy ile :shake: Quote
Poker Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 a ile kosztuje bilet dla psa?ja wpłacę 20zł na miejscu we Wrocławiu do rąk własnych lub przez Biankę1. Quote
mrowa23 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 bilet pkp kosztuje zawsze 4 zl + oplata za bilet opiekuna za psa niezaleznie od dlugosci trasy placi sie 4 zl Quote
Poker Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 to nie tak źle,myślałam,że drożej.Kiedy Kropka jedzie? Quote
mrowa23 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 w piatek wyruszam :) tylko kropka jedzie samochodem a nie pociagiem ;) Quote
anula1959 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A mogę prosić nr konta Mrówy na Pw , też coś przeleję na transporcik;) Quote
mrowa23 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 juz wyslalam komu jeszcze nr konta komu?:razz: wieczorem sprawdze kontoi napisze czy cos wplynelo i od kogo ile co i jak :) Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hala , czy Pan coś odpisal w sprawie Kropki , czy cisza? :cool3: Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ehh ja mysle ze pan tylko pytal...musi sie namyslic...ale ludzie dwukropka sie interesuja...wiec z DT bedzie miala wieksze szanse... Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 zawsze z DT pies ma wieksze szanse - raz ze moze ujawnic swoj prawdziwy charakter i potencjalny chętny jest narazony na mniej niespodzianek a pies na zwrot..Po drugie ludzie chetniej biora psy z hotelików czy DT bo przynajmniej jes im w stanie ktos coś o psie opowiedziec.. kropka musi dojść do siebie - jeszcze okaze sie, ze jest maciupkim słodkim kanapowcem poza tym malutkie psiaki predzej idą do domów... Quote
BIANKA1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 AniaB napisał(a):zawsze z DT pies ma wieksze szanse - raz ze moze ujawnic swoj prawdziwy charakter i potencjalny chętny jest narazony na mniej niespodzianek a pies na zwrot..Po drugie ludzie chetniej biora psy z hotelików czy DT bo przynajmniej jes im w stanie ktos coś o psie opowiedziec.. kropka musi dojść do siebie - jeszcze okaze sie, ze jest maciupkim słodkim kanapowcem poza tym malutkie psiaki predzej idą do domów... Zgadzam się w 100% :loveu: Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 mrowa23 Pyzkę ze schroniska bierze kaLOlina, więc z Nią musisz już wchodzić w układy, kiedy w piątek rano się spotykacie :razz: Quote
Recommended Posts