Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']fajnie..fajnie...tylko gdzie ten e-mail?

[quote name='Sabina02']Dostalam taki oto e-mail z Allegro... Ktora cioteczka chcialaby sie skontaktowac z ta osoba? Podam e-mail na PM...

"Witam
Czy ta psinka faktycznie ma 12 lat? Wygląda na młodszą ,widać że jest maleñka.Wiem oczywiście że psiaki są różnej wielkości.Prosiłbym też o jakieś bliższe info o jej charakterze o ile to możliwe.Jakie są wymagania w stosunku do kandydata na jej właściciela?
Pozdrawiam"

Hala, oto tresc e-maila...

Posted

[quote name='anula1959']Na czyje konto wpłacić grosik na benzin? Chętnie się dołożę , byle tylko Kropcia była szczęśliwa;)

Ja mam konto mrówy do wpłat na benzynę. Jak się nie pojawi do jutra, to pozwolę sobie, je wysłać na PW do Ciebie

Kasa się przyda :multi:

Posted

może wstrzymajcie się z wożeniem Kropki do Wrocławia,dopóki nie wyjaśni się sprawa osoby od maila.Bo jak zechce ją zabrać,a mieszka w przeciwnym kierunku niż Wrocław,to będzie tylko niepotrzebna strata czasu i pieniędzy.Pospiech nie zawsze jest dobrym doradcą.

Posted

Poker napisał(a):
może wstrzymajcie się z wożeniem Kropki do Wrocławia,dopóki nie wyjaśni się sprawa osoby od maila.Bo jak zechce ją zabrać,a mieszka w przeciwnym kierunku niż Wrocław,to będzie tylko niepotrzebna strata czasu i pieniędzy.Pospiech nie zawsze jest dobrym doradcą.

Jest to transport okazjonalny , nie specjalnie dla Kropki . Jeśli jej nie weżmie nikt do czwartku ( czyli jutra ) to myślę , że powinna przyjechać . Ludzie różne maile piszą i nic z tego nie wynika . Oczywiście dziewczyny zrobią jak zechcą . Mogą ją zostawić w schronie i czekać , aż ją ktoś zabierze , albo przy okazji podrzucić do Wrocławia i wtedy to bedzie mój problem :evil_lol: .Z mojego punktu widzenia ta druga opcja jest dla mnie mniej wygodna , ale dla psa pewniejsza . Znajdzie się jak nie ten pan to inny . To tylko kwestia czasu :cool3: . Czekam zatem na decyzje poznańskich cioteczek :oops:

Posted

przepraszam ze dopiero dzisiaj ale wczoraj nawalil mi net i cos marudzil;)
moje konto mozna slac przesylac wklejac gdzie kto chce- juz jest w tylu watkach ze jeden wiecej nie zaszkodzi ;) na moje konto nic do teraz nie wplynelo wiec brakuje oj brakuje... za dwa psiaki wyjdzie ok 120-150 zl probuje skontaktowac sie z rotek ktora miala jakiegos psiaka do zabrania z wrocka czy walbrzycha ale cisza poki co...

Posted

zawsze z DT pies ma wieksze szanse - raz ze moze ujawnic swoj prawdziwy charakter i potencjalny chętny jest narazony na mniej niespodzianek a pies na zwrot..Po drugie ludzie chetniej biora psy z hotelików czy DT bo przynajmniej jes im w stanie ktos coś o psie opowiedziec..

kropka musi dojść do siebie - jeszcze okaze sie, ze jest maciupkim słodkim kanapowcem
poza tym malutkie psiaki predzej idą do domów...

Posted

AniaB napisał(a):
zawsze z DT pies ma wieksze szanse - raz ze moze ujawnic swoj prawdziwy charakter i potencjalny chętny jest narazony na mniej niespodzianek a pies na zwrot..Po drugie ludzie chetniej biora psy z hotelików czy DT bo przynajmniej jes im w stanie ktos coś o psie opowiedziec..

kropka musi dojść do siebie - jeszcze okaze sie, ze jest maciupkim słodkim kanapowcem
poza tym malutkie psiaki predzej idą do domów...

Zgadzam się w 100% :loveu: