MonikaP Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ponoć tam byly 2 Kropki . Jedna baba jazgotliwa :cool3: i nasza spokojna , przymilna Kropeczka :evil_lol: Chyba że mi tą babę jagę przywiozą :mad: Nie, nic podobnego :evil_lol: . Po prostu w tych boksach jest cała chmara "drobnostek", w których można się pogubić. To jest TA Kropka, nie bój się, Bianco ;) . W schronisku nie słyszałam, by wydawała z siebie głos, aczkolwiek w domu wszystko może się zmienić :diabloti: . Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Głos to niech sobie wydaje :loveu: Mój Puniek szczeka nawet wtedy jak spuszczam wode w toalecie :diabloti: Quote
Hakita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hurrra!!!!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No to suuuuuuuuuuuper, to pełna ekipa w komplecie jedzie z Poznania do Wrocławia :multi: Quote
Hala Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Kropka jest u mnie!! To prawdziwa dama..wie do czego służy fotel. :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hala napisał(a):Kropka jest u mnie!! To prawdziwa dama..wie do czego służy fotel. :evil_lol: Czyli nie muszę jej szykować poslanka :diabloti: Będzie spała ze mną jak cała reszta?:loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Hala'] Jaka dama :crazyeye: na gołej podlodze się nie połozy :evil_lol: Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 HiHiHi fajnie wygląda :loveu: No a co będzie leżeć na gołym :diabloti: Quote
Hala Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ja ją zgoniłam z fotela, więc taka urażona usiadła na ulubionej wycieraczce Micha... A teraz leży koło mojego krzesła i chrapie. :evil_lol: Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hala napisał(a):A teraz leży koło mojego krzesła i chrapie. :evil_lol: Ale damy nie chrapią :evil_lol: Quote
Hakita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No toż to Cudeńko!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Hala'] Jaka mina dostojna :lol: Ciekawe jaką będzie u mnie miała minę jak zobaczy ten małpi gaj :razz: Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No to po tych zdjęciach już chyba nikt nie ma wątpliwości, że ta chrapiąca dama to własnie "nasza Kropka" Ale teraz ja sie podwójnie cieszę, bo zawsze myślałam,że nie mogę się nazywać damą, bo (no ociupineczkę!!) chrapię. A tu prosze - skoro Kropka chrapiąca jest damą, to i ja tez, ja tez :multi: Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ale kropson jakis taki duzy na tych zdjeciach:lol: na fotce z pierwszego postu to taka ratlerkowata bardziej sie wydaje... Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 jakie dostojne foty...tia z tym pieskiem to lataly po boksie jeszcze 2 inne kropki jazgodliwe i nie dajace sie zlapac-jedna miala podobny nr-z daleka myslalam ze to ten kropki nie bylo;) nie widzialamm jej...ale dzieki Ci Moniu za to ze jestes!!!! gdyby nie Monia pewnie kropki bym nie wydobyla;) moj lysy kolega zabral kropke ze schronu niby dla babci;) a pozniej wzial drugiego kolege piwo w lapke kropke w druga i poszli do parku;) i tam czekali na Hale...i jeden drugiego wyzywal-ejjj idz wolniej ta malutka nie nadaza!!!! ps kropke jest sliczna ma taka minke zbolala troszke-choc na fotach hali nie widac;) ja wkleje jak aparat zacznie dzialac... Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 teraz Kropson a niedawno to Kropeczka była, troszkę pochrapała i już takie zmiany:evil_lol: :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 O której godzinie i gdzie mam tą damę dostać?:oops: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 bianka kropka mnie urzekla jest slioczna spokojna dama;) a w domu wszystko chciala obwachac;) spokojnie bez biegania powolutku obejrzec co i jak...;) Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):O której godzinie i gdzie mam tą damę dostać?:oops: bianka - tak naprawde wszyscy czekamy na informacje od mrówy:shake: my tez nie wiemy jak zaplanować ligote i wizyte u dosi.. niestety.. moze coś wiecej sie dowiemy wieczorkiem.. Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 kaLOlina napisał(a):bianka kropka mnie urzekla jest slioczna spokojna dama;) a w domu wszystko chciala obwachac;) spokojnie bez biegania powolutku obejrzec co i jak...;) No to super . U mnie miesiąc jej zejdzie na samo wąchanie :evil_lol: A jak z jej sprawnością ruchową? Da radę chodzić z moimi na spacerki po lesie ?:cool1: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 da da rade;) nawet truchta niezle...ale nie wiem czy dobrze slyszy... Quote
Recommended Posts