Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ponoć tam byly 2 Kropki . Jedna baba jazgotliwa :cool3: i nasza spokojna , przymilna Kropeczka :evil_lol: Chyba że mi tą babę jagę przywiozą :mad:

Nie, nic podobnego :evil_lol: . Po prostu w tych boksach jest cała chmara "drobnostek", w których można się pogubić. To jest TA Kropka, nie bój się, Bianco ;) . W schronisku nie słyszałam, by wydawała z siebie głos, aczkolwiek w domu wszystko może się zmienić :diabloti: .

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
Kropka jest u mnie!! To prawdziwa dama..wie do czego służy fotel. :evil_lol:

Czyli nie muszę jej szykować poslanka :diabloti: Będzie spała ze mną jak cała reszta?:loveu:

Posted

Ja ją zgoniłam z fotela, więc taka urażona usiadła na ulubionej wycieraczce Micha...
A teraz leży koło mojego krzesła i chrapie. :evil_lol:

Posted

No to po tych zdjęciach już chyba nikt nie ma wątpliwości, że ta chrapiąca dama to własnie "nasza Kropka"
Ale teraz ja sie podwójnie cieszę, bo zawsze myślałam,że nie mogę się nazywać damą, bo (no ociupineczkę!!) chrapię. A tu prosze - skoro Kropka chrapiąca jest damą, to i ja tez, ja tez :multi:

Posted

jakie dostojne foty...tia z tym pieskiem to lataly po boksie jeszcze 2 inne kropki jazgodliwe i nie dajace sie zlapac-jedna miala podobny nr-z daleka myslalam ze to ten
kropki nie bylo;) nie widzialamm jej...ale dzieki Ci Moniu za to ze jestes!!!! gdyby nie Monia pewnie kropki bym nie wydobyla;)
moj lysy kolega zabral kropke ze schronu niby dla babci;) a pozniej wzial drugiego kolege piwo w lapke kropke w druga i poszli do parku;) i tam czekali na Hale...i jeden drugiego wyzywal-ejjj idz wolniej ta malutka nie nadaza!!!!
ps kropke jest sliczna ma taka minke zbolala troszke-choc na fotach hali nie widac;)
ja wkleje jak aparat zacznie dzialac...

Posted

BIANKA1 napisał(a):
O której godzinie i gdzie mam tą damę dostać?:oops:

bianka - tak naprawde wszyscy czekamy na informacje od mrówy:shake:
my tez nie wiemy jak zaplanować ligote i wizyte u dosi..
niestety..
moze coś wiecej sie dowiemy wieczorkiem..

Posted

kaLOlina napisał(a):
bianka kropka mnie urzekla jest slioczna spokojna dama;) a w domu wszystko chciala obwachac;) spokojnie bez biegania powolutku obejrzec co i jak...;)

No to super . U mnie miesiąc jej zejdzie na samo wąchanie :evil_lol: A jak z jej sprawnością ruchową? Da radę chodzić z moimi na spacerki po lesie ?:cool1: