wtatara Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Obiecuję spróbować dzisiaj ale wiem czy mi się uda a Kasi nie ma. Jak wróciłam z pracy tak bolała mnie głowa że nic nie mogłam robić. Przepraszam. Quote
wtatara Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jestem Tabi . Mam 4 latka . Jestem taka śmieszna ale i tak mnie kochają Quote
wtatara Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 To ja Klara .Mam 7 lat. Nie miałam domku. Zostałam zabrana z ulicy. Jest mi fajnie, tylko za bardzo nie lubię Tabi Quote
wtatara Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Albert- koszatniczna. Oto moja toaleta. Uwielbiam to Quote
wtatara Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 na Kasi ramieniu jest wspaniale. Tylko ją tak kocham Quote
wtatara Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 To ja Tomasz. jestem 10 letnim żółwiem wodno- lądowym. Nie interesują mnie za bardzo inne zwierzątka. Ani się ich nie boję ani za nimi nie przepadam Quote
wtatara Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Na dzisiaj wystarczy. Obiecuję wstawić zdjęcia Tabi- to klapnięte uszko Quote
Tola Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cudny zwierzyniec:loveu: A Tabi z tymi zaokrągleniami zupełnie jak moja Tolka:lol: Quote
karusiap Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 a ja kiedys dostalam caluska od Tabi:eviltong: a czemu Tomasz ma taka wystajaca skorupe,moj Filipek ma plaska...:roll: Quote
wtatara Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 tak Tabuś ma nadwagę. Jednak naprawdę nie je dużo. Dostaje raz dziennie samego kurczaka z warzywami. Wieczorem jak ma ochotę je karmę kupowaną u weterynarza , po tej karmie wiele nie schudła ale też nie tyje Quote
wtatara Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 A jaką powinien mieć żółw -płaską czy wystającą. Muszę poczytać. Quote
black sheep Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ale fajny zwierzyniec:) Śliczności! Żołwik przesuper:) Quote
t_kasiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 jutro jadę do Adki bo jedziemy na wizytę kontrolną do pani weterynarz :):multi::loveu::multi::loveu: Quote
wtatara Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Adka była znów była do kontroli.I dalsze leczenie-kroplówka z antybiotykiem. Jutro znów wizyta i kupka do badania. To już miesiąc i nadal nie jest dobrze Quote
t_kasiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 byłam dziś u Ady :D:D:D jest kochana i taka piękna !! i czemu tak mało osób do niej tutaj zagląda....ona chciałaby się podzielić swoim szczęściem ze wszystkimi !! Quote
karusiap Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 zagaldaja ciotki i czekaja na wiesci!!! a czy adka ucalowana od cioteczek??:mad: Quote
t_kasiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 pewnie ze tak....no i wygłaskana bo to najwżniejsze.....dziewczynka strasznie oglada Błonia jak tamtedy jedziemy do weterynarza.....no i chyba sie z nia kiedys tam wybierzemy na jakis spacerek....albo do jakiegos parku :) poza tym czuja sie juz jak u siebie w domku ktorego bardzo starannie pilnuje Dzis gdy wrocilismy od weterynarza zabralam ja na polko, zeby nie przeszkadzala przy jedzeniu (bo bardzo ja interesuje jedzonko na stole !! :) potem poszlam jej poszukac - patrze w kojcu - nie ma, patrze na balkonie - nie ma....no to otwieram drzwi wejsciowe a panienka lezy przed schodami i czujnie rozglada sie po okolicy. Wygladala tak dumnie....jakby naprawde pilnowala domku i swoich panstwa !! naprawde jest KOCHANA !!!!!!!!!! mam 3 zdjecia wiec za chwilke wrzuce !! Quote
karusiap Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 bo Adka mowi wszytskim "patrzcie jaki mam wspanialy dom-jest moj i ci ludzie tez":) czekamy na fotki;) Quote
t_kasiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 czy moge sobie tez wkleic ten banerek black_sheep ?? pytam bo to ty jestes jego autorka ?? Quote
t_kasiek Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 nie mogłam dzis pojechać do Adki....:(....no i teraz siedzę i się martwię - tata pojechał z nią i jej państwem do weterynarza, ale póki co nie mam żadnych wieści :( Quote
wtatara Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Wrócili, wrócili i znów leki. Znów dostała zastrzyk u pani doktor i nadal leki do domu:multi:.Już Pani doktor się też sie denerwuje. Dostała też Kreon na lepsze trawienie . Poszła kupa do badania. Za dwa dni wynik. Tak chcemy aby była zdrowa. Trzymajcie za nią kciuki. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 wtatara napisał(a):Wrócili, wrócili i znów leki. Znów dostała zastrzyk u pani doktor i nadal leki do domu:multi:.Już Pani doktor się też sie denerwuje. Dostała też Kreon na lepsze trawienie . Poszła kupa do badania. Za dwa dni wynik. Tak chcemy aby była zdrowa. Trzymajcie za nią kciuki. Trzymamy kciuki ,trzymamy.:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
wtatara Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Jest już wynik kału. Dobra wiadomość to ta że nareszcie wiadomo skąd te biegunka. Adka jest potwornie zarobaczona- włosogłówka a była odrobaczana miesiąc temu. Pani weterynarz z jednej strony sie cieszy - wie jak ja leczyć ale stwierdziła ze jest to leczenie trudne. Stany zapalne jelit sa spowodowane tym robactwem.:lol:. Opiekunowie Adki , ja i Kasia jestesmy bardzo wdzięczni Pani Weterynarz z krakowskiego schroniska za wspaniałą opiekę nad tą biedną psiną. Włożyła do tej pory tyle serca, czasu i zainteresowania w leczenie Adki.Bardzo , bardzo dziękujemy.[SIZE=2]:multi: Quote
wtatara Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Odwiedziłyśmy damę. nareszcie są lepsze wieści. Brzuszek lepiej. Zdjęcia będą wieczorem jak wróci Kasia . Mamy też filmik- myślę ze uda nam sie go wgrać. Quote
Recommended Posts