Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak Tabuś ma nadwagę. Jednak naprawdę nie je dużo. Dostaje raz dziennie samego kurczaka z warzywami. Wieczorem jak ma ochotę je karmę kupowaną u weterynarza , po tej karmie wiele nie schudła ale też nie tyje

Posted

byłam dziś u Ady :D:D:D

jest kochana i taka piękna !!

i czemu tak mało osób do niej tutaj zagląda....ona chciałaby się podzielić swoim szczęściem ze wszystkimi !!

Posted

pewnie ze tak....no i wygłaskana bo to najwżniejsze.....dziewczynka strasznie oglada Błonia jak tamtedy jedziemy do weterynarza.....no i chyba sie z nia kiedys tam wybierzemy na jakis spacerek....albo do jakiegos parku :)

poza tym czuja sie juz jak u siebie w domku ktorego bardzo starannie pilnuje
Dzis gdy wrocilismy od weterynarza zabralam ja na polko, zeby nie przeszkadzala przy jedzeniu (bo bardzo ja interesuje jedzonko na stole !! :)

potem poszlam jej poszukac - patrze w kojcu - nie ma, patrze na balkonie - nie ma....no to otwieram drzwi wejsciowe a panienka lezy przed schodami i czujnie rozglada sie po okolicy. Wygladala tak dumnie....jakby naprawde pilnowala domku i swoich panstwa !!

naprawde jest KOCHANA !!!!!!!!!!

mam 3 zdjecia wiec za chwilke wrzuce !!

Posted

nie mogłam dzis pojechać do Adki....:(....no i teraz siedzę i się martwię - tata pojechał z nią i jej państwem do weterynarza, ale póki co nie mam żadnych wieści :(

Posted

Wrócili, wrócili i znów leki. Znów dostała zastrzyk u pani doktor i nadal leki do domu:multi:.Już Pani doktor się też sie denerwuje. Dostała też Kreon na lepsze trawienie . Poszła kupa do badania. Za dwa dni wynik. Tak chcemy aby była zdrowa. Trzymajcie za nią kciuki.

Posted

wtatara napisał(a):
Wrócili, wrócili i znów leki. Znów dostała zastrzyk u pani doktor i nadal leki do domu:multi:.Już Pani doktor się też sie denerwuje. Dostała też Kreon na lepsze trawienie . Poszła kupa do badania. Za dwa dni wynik. Tak chcemy aby była zdrowa. Trzymajcie za nią kciuki.

Trzymamy kciuki ,trzymamy.:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Jest już wynik kału. Dobra wiadomość to ta że nareszcie wiadomo skąd te biegunka. Adka jest potwornie zarobaczona- włosogłówka a była odrobaczana miesiąc temu. Pani weterynarz z jednej strony sie cieszy - wie jak ja leczyć ale stwierdziła ze jest to leczenie trudne. Stany zapalne jelit sa spowodowane tym robactwem.:lol:.
Opiekunowie Adki , ja i Kasia jestesmy bardzo wdzięczni Pani Weterynarz z krakowskiego schroniska za wspaniałą opiekę nad tą biedną psiną. Włożyła do tej pory tyle serca, czasu i zainteresowania w leczenie Adki.Bardzo , bardzo dziękujemy.[SIZE=2]:multi:

Posted

Odwiedziłyśmy damę. nareszcie są lepsze wieści. Brzuszek lepiej. Zdjęcia będą wieczorem jak wróci Kasia . Mamy też filmik- myślę ze uda nam sie go wgrać.