MTD Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Lobaria']Ta propozycja na fb bardzo enigmatyczna, raczej w nią nie wierzę. dla tych co nie mają fb: Nie Kupuj Adoptuj : "Dlaczego tu pisze, że maluchy nie mają szans i będą umierać w męczarniach? Skoro ciąża będzie usunięta....., nie mam możliwości wziąć ją na stałe. Chciałam zaopiekować się nią na czas jej ciąży porodu i podrośnięcia szczeniąt do wieku w którym można byłoby im szukać nowych domków" eh:roll: Quote
paula_t Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='MTD']dla tych co nie mają fb: Nie Kupuj Adoptuj : "Dlaczego tu pisze, że maluchy nie mają szans i będą umierać w męczarniach? Skoro ciąża będzie usunięta....., nie mam możliwości wziąć ją na stałe. Chciałam zaopiekować się nią na czas jej ciąży porodu i podrośnięcia szczeniąt do wieku w którym można byłoby im szukać nowych domków" eh:roll: Średnia ta propozycja DT/DS. Osoba jak dla mnie po prostu chyba żyje w oderwanym od rzeczywistości świecie i myśli, że skoro szczeniaczki sa takie kochane i słodkie, to zaraz ludzie będą się o nie zabijać, dlatego nie ma sensu robić sterylki aborcyjnej, której ona jest przecwina. Tak ja to zrozumiałam.... Quote
malagos Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 U Mazowszanki będzie suni dobrze, tylko żeby ze sterylka zdążyć. Quote
faith35 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Szczeniaki wbrew pozorom szybko znajdują domy ... Chodź z drugiej strony tyle bezdomnych psów ... Quote
MTD Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 faith35 napisał(a):Szczeniaki wbrew pozorom szybko znajdują domy ... Chodź z drugiej strony tyle bezdomnych psów ... nie zawsze.. choć z pewnością szybciej niż psy dorosłe.. Quote
Agata69 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Klaudus__']Szczeniaczki - Panienki dwie śliczne. Będzie dzisiaj wątek. Ale teraz do pracy muszę się zbierać... Trafiły z rodzicami do nas - po rodziców Państwo przyszli - dziewczynki zostawiali - bardzo źle to znoszą... Jiakie one duze, i jakie beda docelowo? Quote
Mazowszanka13 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Trzymam kciuki za sunię i za dziewczyny, które po nocach muszą taki kawał jeżdzić. Quote
ewu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Agata69 napisał(a):Niech ktos wezie te szczeniaki. W jakim one wieku? Moze masz zdjecia tych maluchow. Zastanawiam sie czy nie dalabym rady wziac jednego z sunia. dziewczyny, ruszcie sie... kurewski swiat. One tam mogą nie przetrwać....:( Z piątki szczeniąt, jakie kiedyś były tam z matką żyje tylko jedno...mój Pączek. Oby z nimi tak się nie stało... Quote
ewu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Klaudus__']Szczeniaczki - Panienki dwie śliczne. Będzie dzisiaj wątek. Ale teraz do pracy muszę się zbierać... Trafiły z rodzicami do nas - po rodziców Państwo przyszli - dziewczynki zostawiali - bardzo źle to znoszą... Jeśli ktoś może je wziąć błagam o szybką decyzję. Szczeniaczki są tam w najgorszej sytuacji....:( Quote
Agata69 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Musze wiedziec jakie sa duze i jakie beda. Jacy byli rodzice? Quote
malagos Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Agata69 napisał(a):Musze wiedziec jakie sa duze i jakie beda. Jacy byli rodzice? Wyglądają na jakieś 8 - 10 tyg. i chyba bedą wilczurkowate - u takich kundelków nawet widok matki nie jest gwarancją wielkości dzieci, wiesz, geny od pokoleń dochodzą do głosu ............. Quote
Avilia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Rodzice byli tacy mniej więcej do połowy łydki.Niewielcy.Mamusia w ogóle mikro.Więc raczej większe niż pod kolano to nie będą. _______________________________________________________________________________________________________ HELP! Klaudia znalazła maleńkie szczeniaki!Dopiero co pootwierały oczy!Nie wiemy co z nimi zrobić! Pomóżcie! Quote
__Lara Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 I kolejne szczeniory..... na fb rzeczywiście ta propozycja niepoważna.... AtaO, bardzo dziękujemy za transport suni do lecznicy!!!!! :) :) :) Quote
__Lara Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 faith35 napisał(a):To gdzie suczka jedzie do DT? Do Mazowszanki, po sterylce. Quote
brazowa1 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 jeżeli ktoś potrzebuje szczeniąt, poprosze o info na PM. Ile ich ma być, 10? 15? Będzie. O dom dla zdrowych szczeniąt łatwo,problem,w tym,że za kilka miesięcy sa juz dorosłe.A jeżeli komuś mało psów,to w przechowalni czeka następne 19. I te psy,które tam zostaną, są najlepszą odpowiedzią dla wszelkich watpliwości,czy pozwolić szczeniakom urodzic się. Mazowszanka :) :) :) to jest wspaniałe,co robisz :) w ogóle,tyle cudownych osób pomaga tej suni,że musi byc dobrze. Quote
ewu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 __Lara napisał(a):Do Mazowszanki, po sterylce. Czyli sunia jedzie do psiego raju:) Quote
AtaO Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 (edited) [quote name='ewu']Trzeba sunię nazwać. Może Lilka? W Lecznicy podałam, że sunia wabi się Lilka:) Najprawdopodobniej jutro rano Lilka będzie ciachana....Trzymajcie kciuki. O przepraszam, spojrzałam na zegarek - dzisiaj przed południem. Edited June 19, 2012 by AtaO Quote
MTD Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Lilka :loveu: No, Lileczko, trzymaj się tam dzielnie na zabiegu ! Quote
ewu Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 AtaO napisał(a):W Lecznicy podałam, że sunia wabi się Lilka:) Najprawdopodobniej jutro rano Lilka będzie ciachana....Trzymajcie kciuki. O przepraszam, spojrzałam na zegarek - dzisiaj przed południem. Ojej to super:) Dziękuję,że zostałam mamą chrzestną:) Quote
__Lara Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Lilka, trzymaj się! Teraz już będzie tylko lepiej! Quote
Recommended Posts