Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Ta propozycja na fb bardzo enigmatyczna, raczej w nią nie wierzę.
dla tych co nie mają fb: Nie Kupuj Adoptuj : "Dlaczego tu pisze, że maluchy nie mają szans i będą umierać w męczarniach? Skoro ciąża będzie usunięta....., nie mam możliwości wziąć ją na stałe. Chciałam zaopiekować się nią na czas jej ciąży porodu i podrośnięcia szczeniąt do wieku w którym można byłoby im szukać nowych domków"
eh:roll:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MTD']dla tych co nie mają fb: Nie Kupuj Adoptuj : "Dlaczego tu pisze, że maluchy nie mają szans i będą umierać w męczarniach? Skoro ciąża będzie usunięta....., nie mam możliwości wziąć ją na stałe. Chciałam zaopiekować się nią na czas jej ciąży porodu i podrośnięcia szczeniąt do wieku w którym można byłoby im szukać nowych domków"
eh:roll:

Średnia ta propozycja DT/DS. Osoba jak dla mnie po prostu chyba żyje w oderwanym od rzeczywistości świecie i myśli, że skoro szczeniaczki sa takie kochane i słodkie, to zaraz ludzie będą się o nie zabijać, dlatego nie ma sensu robić sterylki aborcyjnej, której ona jest przecwina. Tak ja to zrozumiałam....

Posted

faith35 napisał(a):
Szczeniaki wbrew pozorom szybko znajdują domy ... Chodź z drugiej strony tyle bezdomnych psów ...

nie zawsze.. choć z pewnością szybciej niż psy dorosłe..

Posted

[quote name='Klaudus__']Szczeniaczki - Panienki dwie śliczne.
Będzie dzisiaj wątek.
Ale teraz do pracy muszę się zbierać...
Trafiły z rodzicami do nas - po rodziców Państwo przyszli - dziewczynki zostawiali - bardzo źle to znoszą...

Jiakie one duze, i jakie beda docelowo?

Posted

Agata69 napisał(a):
Niech ktos wezie te szczeniaki. W jakim one wieku? Moze masz zdjecia tych maluchow.
Zastanawiam sie czy nie dalabym rady wziac jednego z sunia.
dziewczyny, ruszcie sie... kurewski swiat.

One tam mogą nie przetrwać....:(
Z piątki szczeniąt, jakie kiedyś były tam z matką żyje tylko jedno...mój Pączek. Oby z nimi tak się nie stało...

Posted

[quote name='Klaudus__']Szczeniaczki - Panienki dwie śliczne.
Będzie dzisiaj wątek.
Ale teraz do pracy muszę się zbierać...
Trafiły z rodzicami do nas - po rodziców Państwo przyszli - dziewczynki zostawiali - bardzo źle to znoszą...

Jeśli ktoś może je wziąć błagam o szybką decyzję. Szczeniaczki są tam w najgorszej sytuacji....:(

Posted

Agata69 napisał(a):
Musze wiedziec jakie sa duze i jakie beda. Jacy byli rodzice?

Wyglądają na jakieś 8 - 10 tyg. i chyba bedą wilczurkowate - u takich kundelków nawet widok matki nie jest gwarancją wielkości dzieci, wiesz, geny od pokoleń dochodzą do głosu .............

Posted

Rodzice byli tacy mniej więcej do połowy łydki.Niewielcy.Mamusia w ogóle mikro.Więc raczej większe niż pod kolano to nie będą.
_______________________________________________________________________________________________________
HELP!
Klaudia znalazła maleńkie szczeniaki!Dopiero co pootwierały oczy!Nie wiemy co z nimi zrobić!
Pomóżcie!

Posted

jeżeli ktoś potrzebuje szczeniąt, poprosze o info na PM. Ile ich ma być, 10? 15? Będzie.

O dom dla zdrowych szczeniąt łatwo,problem,w tym,że za kilka miesięcy sa juz dorosłe.A jeżeli komuś mało psów,to w przechowalni czeka następne 19. I te psy,które tam zostaną, są najlepszą odpowiedzią dla wszelkich watpliwości,czy pozwolić szczeniakom urodzic się.

Mazowszanka :) :) :) to jest wspaniałe,co robisz :) w ogóle,tyle cudownych osób pomaga tej suni,że musi byc dobrze.

Posted (edited)

[quote name='ewu']Trzeba sunię nazwać. Może Lilka?

W Lecznicy podałam, że sunia wabi się Lilka:)

Najprawdopodobniej jutro rano Lilka będzie ciachana....Trzymajcie kciuki.
O przepraszam, spojrzałam na zegarek - dzisiaj przed południem.

Edited by AtaO
Posted

AtaO napisał(a):
W Lecznicy podałam, że sunia wabi się Lilka:)

Najprawdopodobniej jutro rano Lilka będzie ciachana....Trzymajcie kciuki.
O przepraszam, spojrzałam na zegarek - dzisiaj przed południem.

Ojej to super:) Dziękuję,że zostałam mamą chrzestną:)