Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na wątku i tak jak powyżej napisała Lobaria będę skarbnikiem Sunieczki.
Za chwilę porozsyłam chętnym n-r konta na PW.
Dziękujemy za pomoc!!!:)

Posted

paula_t napisał(a):
Oooo jejku :( Żeby tylko nie zaczęła rodzić...

Jesli urodzi przez weekend to niestety trzeba bedzie zostawic jednego chlopczyka a reszte uspic. To najsensowniejsze wyjscie. Ale o niebo lepiej wysterylizowac ja aborcyjnie.

Posted

Nie urodzi w weekend,tak mi sie wydaje patrząc po fotkach,gdy maja rodzić za dzien lub dwa,ten brzuch jest jak balon,wzdęty niemożliwie i obniżony-ostatnio mialam do czynienia z taką niemal rodzącą porzucona suką. Ta powinna zdązyć,chyba,że fotki tak bardzo przekłamują.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Nie urodzi w weekend,tak mi sie wydaje patrząc po fotkach,gdy maja rodzić za dzien lub dwa,ten brzuch jest jak balon,wzdęty niemożliwie i obniżony-ostatnio mialam do czynienia z taką niemal rodzącą porzucona suką. Ta powinna zdązyć,chyba,że fotki tak bardzo przekłamują.

Oby......:(((

Posted

i ja się melduję - dopiero wróciłam a małych wywaczasów.
Ja mam tylko ten kłopot, ze mam ustną umowę z naszą gminą, że przyjmę porzuconego psa zamiast od razu wzywać schronisko. Przed moim wyjazdem wyadoptowałam Bruneta i miejsce (kojec i buda) jest wolne. Ale nie wiem, czy dziś, jutro kolejny podrzutek nie będzie koczował gdzieś na wsi. Juz słyszę o suce w cieczce na wsi i kilku psach jej towarzyszących.
A mogę przyjać tylko 1 psa.
Zagladam na wątek w każdym razie.

Posted

__Lara napisał(a):
Rozumiemy malagos..... cholewcia, muszę nauczyć się robić wydarzenie na fb - Lobaria, pomożesZ? Możesz napisać jakąś instrukcję? :)

koniecznie - ja nie wyrabiam czasowo. To bardzo proste.
Krok 1 - wklejasz w swoją galerię na fb zdjecia z watku - tam wszystko proste / sama sie uczyłam /

krok 2 - wchodzisz w wydarzenia - utwórz nowe i wpisujesz tytuł / jak najbardziej dramatyczny /

krok 3 w treśc wklejasz pierwszy post psiaka z dogo, ewentualnie go modyfikujesz

krok 4 - tam jest miejsce na wpisanie miejsca - Pszczyna

krok 5 - jest kalendarz, gdzie określasz czas wydarzenia - ja już robię do 30 grudnia

krok 6 - po lewej stronie masz miejsce na wklejenie zdjęcia wydarzenia - kopiujesz wybrane zdjecie psiaka

Każej chwili możesz zmieniać treść wydarzenia klikając edytuj

Przy wklejaniu zdjęć i całym wydażeniu uważaj, aby zrobić jako publiczne - sama zobaczysz opcje.

a - w opisie wydarzenia dajesz link do zdjęć psiaka ze swojej galerii.

krok 7 - zapraszasz znajomych

Ja sama się naumiałam, to prościzna, wszystko system podpowiada.

powodzenia :)

Posted

[quote name='__Lara']ewu, Klaudus__, a jutro będziecie coś działaś?
Ja jutro powinnam jechać po Ikarka, czekam na decyzje. Jak tam będę to uzgodnię z Klaudią co z sunią.