Lobaria Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Dzwoniłam do AtaO - zgodziła się być skarbnikiem, pewnie niedługo tu zawita... Quote
paula_t Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało...:kciuki: Cioteczki, a co potem z sunią po sterylce? Quote
AtaO Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Jestem na wątku i tak jak powyżej napisała Lobaria będę skarbnikiem Sunieczki. Za chwilę porozsyłam chętnym n-r konta na PW. Dziękujemy za pomoc!!!:) Quote
__Lara Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Dzięki za nr konta, zaraz wpłacę. Dajcie znać kochane czy się dzisiaj udało. Quote
paula_t Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 __Lara napisał(a):Dzięki za nr konta, zaraz wpłacę. Dajcie znać kochane czy się dzisiaj udało. Właśnie, będziemy czekać niecierpliwie na wieści.... Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Z tego, co wiem, wczoraj nie udało się zawieżć sunieczki do weta :( Quote
__Lara Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Dzisiaj - jutro się nie da, bo Klaudia nie może wejść do punktu, najwcześniej w poniedziałek... Mam nadzieję, że do tego czasu sunia nie urodzi.... Quote
paula_t Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Oooo jejku :( Żeby tylko nie zaczęła rodzić... Quote
Agata69 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 paula_t napisał(a):Oooo jejku :( Żeby tylko nie zaczęła rodzić... Jesli urodzi przez weekend to niestety trzeba bedzie zostawic jednego chlopczyka a reszte uspic. To najsensowniejsze wyjscie. Ale o niebo lepiej wysterylizowac ja aborcyjnie. Quote
yucca Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Biedna dziewczynka... :( Nr konta dostałam, dziękuję. W poniedziałek prześlę parę złotych, po wypłacie uzupełnię. Quote
brazowa1 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Nie urodzi w weekend,tak mi sie wydaje patrząc po fotkach,gdy maja rodzić za dzien lub dwa,ten brzuch jest jak balon,wzdęty niemożliwie i obniżony-ostatnio mialam do czynienia z taką niemal rodzącą porzucona suką. Ta powinna zdązyć,chyba,że fotki tak bardzo przekłamują. Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 brazowa1 napisał(a):Nie urodzi w weekend,tak mi sie wydaje patrząc po fotkach,gdy maja rodzić za dzien lub dwa,ten brzuch jest jak balon,wzdęty niemożliwie i obniżony-ostatnio mialam do czynienia z taką niemal rodzącą porzucona suką. Ta powinna zdązyć,chyba,że fotki tak bardzo przekłamują. Oby......:((( Quote
paula_t Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Odwiedzam z nadzieją sunieczkę na dobranoc :( Quote
ewakrakow Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 przepraszam za offa, ale potrzebna tu pomoc Mega pilne!!! Boston ma tylko kilka dni życia!!! http://www.dogomania.pl/forum/thread...TNIE-DNI-ZYCIA! Quote
__Lara Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ewu, Klaudus__, a jutro będziecie coś działaś? Quote
malagos Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 i ja się melduję - dopiero wróciłam a małych wywaczasów. Ja mam tylko ten kłopot, ze mam ustną umowę z naszą gminą, że przyjmę porzuconego psa zamiast od razu wzywać schronisko. Przed moim wyjazdem wyadoptowałam Bruneta i miejsce (kojec i buda) jest wolne. Ale nie wiem, czy dziś, jutro kolejny podrzutek nie będzie koczował gdzieś na wsi. Juz słyszę o suce w cieczce na wsi i kilku psach jej towarzyszących. A mogę przyjać tylko 1 psa. Zagladam na wątek w każdym razie. Quote
__Lara Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Rozumiemy malagos..... cholewcia, muszę nauczyć się robić wydarzenie na fb - Lobaria, pomożesZ? Możesz napisać jakąś instrukcję? :) Quote
ranias Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Kochane wpłaciłam 30zł, tylko tak mogę pomóc... Quote
Lobaria Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 __Lara napisał(a):Rozumiemy malagos..... cholewcia, muszę nauczyć się robić wydarzenie na fb - Lobaria, pomożesZ? Możesz napisać jakąś instrukcję? :) koniecznie - ja nie wyrabiam czasowo. To bardzo proste. Krok 1 - wklejasz w swoją galerię na fb zdjecia z watku - tam wszystko proste / sama sie uczyłam / krok 2 - wchodzisz w wydarzenia - utwórz nowe i wpisujesz tytuł / jak najbardziej dramatyczny / krok 3 w treśc wklejasz pierwszy post psiaka z dogo, ewentualnie go modyfikujesz krok 4 - tam jest miejsce na wpisanie miejsca - Pszczyna krok 5 - jest kalendarz, gdzie określasz czas wydarzenia - ja już robię do 30 grudnia krok 6 - po lewej stronie masz miejsce na wklejenie zdjęcia wydarzenia - kopiujesz wybrane zdjecie psiaka Każej chwili możesz zmieniać treść wydarzenia klikając edytuj Przy wklejaniu zdjęć i całym wydażeniu uważaj, aby zrobić jako publiczne - sama zobaczysz opcje. a - w opisie wydarzenia dajesz link do zdjęć psiaka ze swojej galerii. krok 7 - zapraszasz znajomych Ja sama się naumiałam, to prościzna, wszystko system podpowiada. powodzenia :) Quote
ewu Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='__Lara']ewu, Klaudus__, a jutro będziecie coś działaś? Ja jutro powinnam jechać po Ikarka, czekam na decyzje. Jak tam będę to uzgodnię z Klaudią co z sunią. Quote
Recommended Posts